BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya şey gibi olmasın ama.. hani SW 4-5-6-1-2-3 diye izlenmelidir o "luke I'm your father" etkisini kaçırmamak için onun gibi bir şey yok değil mi? hani 2nd raidde olup da fumoffu da spoil yedirecek türden
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fumoffu crack zaten. Yok spoiler. Ikis arasinda geciyor ama zaman olarak ve yayinlanma tarihi olarak. Onu izle once.
LethE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 konuyu soğutursun, taze izlemişken 2nd raid devam et. fumoffu side story gibi düşün.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bence fumoffu önce seyretsin yoksa 2nd raid ciddiyetsiz kalır aklında. :p
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sunu da izle bu arada: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=12501
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 denpa teki na kanojo da izle bir ara http://www.youtube.com/watch?v=Hc3AxUPo5HQ 2 ova zaten. tam kırık kafalar
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 steins;gate bitirdim az once. kesinlikle tavsiye ediyorum. basligi yok ama sanirim? buldum basligi, orayi da bump'liyim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fumoffu efsane iyi ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Kaede said: denpa teki na kanojo da izle bir ara 2 ova zaten. tam kırık kafalar ilkini izledim, çok iyiydi şimdi sıcak sıcak ikiye geçiyorum arigato sali-habi kun adam hangis,ine "sen bunu seversin" dese tutuyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Witch Hunter Robin bakmayi da unutma ama sevmezsen israr etme, cok farkli simdiye dek baktiklarindan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 konusu okuduğum kadarıyla ilginç, e denemeden bilemeyiz :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ben de tekrar basladim Robin'e sana dedikten sonra. Iki-uc gunde bir bir bolum izliyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şuradan bazı adamlarla ev arkadaşı olmak istiyorum ya.. dönemsel olsa da olur konuk oyuncu gibi
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 dağlar kızı reyhanda konu kasmıycaklardı 10 sezon motw / sol yapıcaklardı meh
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Iki hafta sonra oturur anime konusuruz istedigin kadar =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 gel sen gel mübarek adam konuşalım uzun uzun :) denpa teki na kanojo kesinlikle tavsiye ediyorum, hyouka da ne hissettiysem aynı frekansta duygulara garkoldum, muntazam, pürüzsüz, kafalar tam ayarında kırık
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kaede arada bulabildin mi benim seveceğim güzel bir manga ya ge! kimi no iru machi tarzı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Sunlara baktin mi: Suzuka Asatte Dance Toshiue no Hito
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 toshiue no hito yu okumaya başladım daha 3. chapterdan kumsala gittiler ya huehue
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 dandik o ya o mangaka sadece fetiş üstüne çalışıyor. çizim stili hoşuna giderse çok iyi ama hikayeleri hep bok gibi
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sarmadı dün evet 6-7 chapter okudum baktım böle heyecanla dalmadım bıraktım oysa ki GE ye nasıl dalmıştım :/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Asatte Dance en sevdiğim mangalardan benim, eski ama. Ona bak kesin bir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sam said: http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/401/066/7da.gif abi şu o kadar iyi ki bugün hem ofiste aklıma geldi içime içime güldüm şimdi de mutfakta iş güç yaparken geldi aklıma AHAHAHAH
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 TORADORA gördüm, izledim çok sevdim yaaaa :D tsundere mi diyorlar bu türe bilemedim ama ben çok seviyorum. Hoş taiga maymun iştahlılık yapmış minorine yakışırdı mutluluk ama o da moron aslında :D Presedent kafayı kırdı , ami 9.5 numara bir karakter. Sonu salak bitti ama jenerikten sonra bağlamışlar koca konuyu mübarekler. İnsan 2 bölüme yayar biraz daha buuluşmalarını gösterir, geleceği gösterir falan. Bak sinirlendim akşam akşam !
Öne çıkan mesajlar