Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

kaede milestone falan dedigi icin korkmadim degil, ama ost'si fena degil. overrated olmasi cok onemli degil 10 uzerinden 8'i falan varsa :P

baccano bayagi iyi duruyor.
planetes biraz sade kaldi wiki'den bakinca.
zipang da bayagi iyi duruyor.
onizuka'yi sagda solda goruyordum ama hic acip bakmamistim. findik pesinde kosan adamin macerasi fjsdlkfjdskfa. buna da bakayim.
genshiken'in konusu pek sarmadi.

bi' de su buyuyunce mangaka olmak isteyen gencler vardi. ondan 2 3 bolum izlemistim. o tarz hikayelere alisamiyorum ya. gunluk hayat anime'leri pek sarmiyor.

8/10 yok, 5 hadi taş çatlasa 6/10 filan o da grafikten gelen puanlar. kanser lead'ler ve led kafasıyla yazılmış (true story) hikaye.

planetes sağlamdır, vurdulu kırdılı dıkşınlı olmayan, sosyal mesajları aradan çat çat sokan bilim-kurgu.

onizuka en harbici delikanlı charı filan anime tarihinin, kenşiro/guts filan onu seyrediyor hep.

genşiken anime seyredip üzerine muhabbet çeviren (şu bölüme düzenli post atar hale gelmiş) herkesin seyretmesi gereken bir seri. hepimizin hikayesi.
http://calamitousintents.files.wordpress.com/2008/06/otaku7.jpg
madarama yazılmış EN İYİ karakterler arasında bütün kurgu tarihinde. anime demiyorum.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

şu forumda bazı insanların gerçekten hiç gülmek istemediklerini kahkaha atmayı cinsel tabu sandıklarını düşünmeye başladım

güzel babacum, gülmek istiyorsak düzgün komedi serileri var, neden "AM I KAWAII UGUU" izleyelim? :p

seni de kaybettik ya, ne güzel adamdın sen. ağaç yaşken eğildi. :(
Mesaj tarihi:
Sam said:

BabacumMostors said:

moe'siz bir dünya yıkanmamış çamaşır gibi

mohiii ile kanser arasındaki tek fark maalesef doktorların henüz tedavisini aramaya başlamamış olmaları. :/

they already found it!

http://www.youtube.com/watch?v=VjHeTGtEgpg
Mesaj tarihi:
Sam said:

BabacumMostors said:

şu forumda bazı insanların gerçekten hiç gülmek istemediklerini kahkaha atmayı cinsel tabu sandıklarını düşünmeye başladım

güzel babacum, gülmek istiyorsak düzgün komedi serileri var, neden "AM I KAWAII UGUU" izleyelim? :p

seni de kaybettik ya, ne güzel adamdın sen. ağaç yaşken eğildi. :(

Abicim ben belirli bir sınır dahilinde her yola geliyorum da işte benim sınırlar görece seninkinden geniş tabana yaklaşmaktan çekinmiyorum

Bi şu kissxsis ve türevi yapımlar üzüyor beni ticari kaygının 10km öteden "geliyorum" demesi kötü
Mesaj tarihi:
Nichijou bitti lan :/ ama güzel de bitti, daha da olsaydı keşke
böyle animeler hakkında dedikodu haber vs alabileceğim neresi var? hani falancanın ikinci sezonu için x stüdyo yz ile görüştü gibi

şimdiye kadar izlediklerim;

-Cowboy Bebop
-Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem)
-Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim)
-One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde)
-K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu)
-Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti)
-School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim)
-Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla)
-Kokoro Connect*
-Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi)
-YuruYuri 1-2
-Hyouka* (MOAR MOAR)
-Working!*
-Madoka*
-Ride Back
-Swordart Online
-Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai*
-Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.*
-To LOVE Ru
-Tonari no Kaibutsu-kun (Haru lan :/)
-Saki
-Great Teacher Onizuka
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai
-Oreimo
-Saki: Achiga-hen
-Haibane Renmei
-Nichijou

bıraktıklarım;
-Code Geass Lelouch of the Rebellion (bıraktım)

şimdiki sezondan;
-Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım)
-Sakurasou no Pet na Kanojo (biti,yo lan :/)
-Karılar ve Panzer
-To LOVE Ru Darkness )(ara verdim)
-Magi
-Maoyuu Maou Yuusha
-Minami-ke tadaima (4. sezon iyi gidiyor lan bu)
-Tamako Market (severek izliyorum ama bi k-on değil)
-Kotoura-san
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next

Diğer takip edilen;
-Motto To LOVE Ru Trouble
-Nana
-Sket Dance
-Spice and Wolf
-full metal panic

takip edilecekler;
-GITS (xunn, BONE, sam full force insist)
-Tengen Toppa Gurren Lagann
-Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın)
-fmp fumoffu + fmp the second raid
-Kore wa Zombie Desu ka?
-Azumanga Daioh
-Kare Kano
-Haiyore! Nyaruko-san
Mesaj tarihi:
ilk bölümü izledim de, ya çizimler ve çierlerrin özellikle karakterin arkasına bakma açısını süper spastik şekilde seçip 6-7 kere kullanmaları rahatsız etti

ayrıca bkz: martian child bildiğin aparmışlar kesin konusu kızı topluma yeniden kazandırma vs üstüne olacak bunun
Mesaj tarihi:
denpa onna OP çok spastik ya.. 3. bölüme geleyim de bi hele, şimdi 2 deyim, kısmet

2. bölümü izledim de.. herif yalnız ve ayı ya.. "salyası bulaştı.. dur bunu ben daha sonraya sakliim" dedi ya.. GÜLÜCÜĞE ODAKLAN KANKA!!
  • Yeni Oluştur...