Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evet o sözümona remake gits 2.0'ı atlayın, gereksiz 1-2 sahnede cgi sıkıştırmışlar araya sadece böyle alakasız kopuk durmuş.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 dün gece GITSın ilk filminin 3de2sini izledim son 25 dakkadaydım, çok yorgundum o yuzden bıraktım bu akşam falan izlerim devamını da. o son 25 dakkasına kadar çok da etkileyici bişey yoktu abi yani çok sıradan geldi son 25 dakkaında inanılamz olaylara bağlayacaksa bilemiom ama bakalım.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mortis said: o son 25 dakkasına kadar çok da etkileyici bişey yoktu abi yani çok sıradan geldi etkileyici bişi yok derken tabii filmi ne düşünerek izlediğine bağlı RASGENAAN ÇEKSİN BİN YÜZ MİLYON RASGENGAN PATLASIN ETRAFTA KAMEHAMEKAAAAA! gibi böyle çok büyük sahneler çok büyük patlamalar felan bekliyorsan tabii hayal kırıklığına uğramışsındır. filmin özelliği gelecekte (cyberpunk dönemi) insanların hayatlarının nasıl değiştiği, teknolojinin işe yaramaktan çok insanları baskılayıcı bir hale gelmesini, bir yandan da bu teknolojilerin savaşın şeklini nasıl değiştirdiğini görüyorsun. oldukça derin bir film, güzel detaylara sahip, yorgun argın izlemen kötü olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 beğenmezsen hiç gelip yazma buraya, seni bundan önce tanıdığımız gibi hatırlayalım. :/
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya bone dediğin gibi kage bunshin olsun aksiyon olsun diecek sığ bir adam değilim hatta sinemalarda kitapalrda en sevdiğim tarzdır benim dystopialar, sci-filar. fakat kısa geldi bana film hani inemedim derinlemesine neyse bitireyim öyle konuşayım en iisi.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mortis said: dediğin gibi kage bunshin olsun aksiyon olsun diecek sığ bir adam değilim öyle deme, onun da zevki ayrı
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mortis said: dün gece GITSın ilk filminin 3de2sini izledim son 25 dakkadaydım, çok yorgundum o yuzden bıraktım bu akşam falan izlerim devamını da. o son 25 dakkasına kadar çok da etkileyici bişey yoktu abi yani çok sıradan geldi son 25 dakkaında inanılamz olaylara bağlayacaksa bilemiom ama bakalım. 2. filme hiç geçme sac 1.gig den başla. Artık 1. sezon da kesmezse yapacak bir şey yok.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 şöylede bir sorum olacak.. şimdi 720p indiriyorum animeleri ama oynatırken arada pixel fln kayıyor takılıyor renk gidiyor ki horrible subsın animelerinde de oluyor bu.. benim keran kartı mı nanay? yoksa başka bir sebebi mi var bunun?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Horrible olduğu için. Horrible doğrudan Crunchyroll'dan çekiyor (hatırlıyorsan siteden bahsetmiştim sana daha önce) ama CR'deki vidyolar DRM ile korunuyorlar, kendi oynatıcıları da farklı biraz. Sonuç olarak riplendiğinde kalitede bariz bir kayıp oluyor. Eğer CR'ye para vermek istemiyorsan yapabileceğin en iyi şey (fansub yerine rip olduğu için etik olmasa da hiç) Commie gibi en sağlam çeviriler olan CR çevirilerini alıp (Japon firmalarından düz metin olarak önceden alıp prolara çevirtiyorlar) Japon televizyonlarından riplenmiş raw vidyo dosyaları üzerine koyanlar. CR vidyolarını digital olarak Japon yapımcıdan alıyor, onlarınki genelde en kalitelilerden oluyor bu yüzden ama Commie gibi gruplar stream etmedikleri için daha yüksek bitrate'lere ulaşabiliyorlar bazen. CR VBR modunda 2,5-3,5 mbps civarı bir stream yapıyor, kendim ölçtüm bunu. 10-bit kazanımı olduğu doğru ama fansub işinde. Horrible işte scripting ile otomatik ripleyip, DRM'yi kırıp, a/v sync olayını mkv'ye koyararak ayarlayıp nyaa'a upload ediyor. Sorun çıkmadıkça insan eli değmiyor yani bildiğim kadarıyla.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ekran kartın yetemiyor olabilir :P ama bazen programdanda olabiliyor. misal ben final fantasy i gom player da izleyememiştim ama media player classic te çok rahat izlemiştim
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 10bit olabilir videolar media player classicle izlemeyi dene.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ok ben VLC kullanıyordum bir de media player classic de deneyeyim tavsşye edeceğiniz medya oynatıcı var mı peki? VLC ve MPC haricinde? hoş aynı sorun bende GITS de de oluyor olmadı dosyaları götürüp bir de başkasının bilgisayarında denerim yok sorun funsub lardaysa o zaman GERGE nin dediği gibi raw indirip üstüne sub koydurturum
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yok bence 10bit olayıdır vlc falan izleyince bende de renkler bozulabiliyor baen MPC de sorun yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 O dediğim sorun Horrible'a özgü anlattığım gibi. Horrible 10-bit de değil. Öteki ripper ile fansubber arasında yer alan gruplara yönel. Ekran kartın ve işlemcin antika değilse benim anime ve filmde en yüksek kaliteye ulaşma amaçlı bir rehberim var: http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 mpc gayet yeterli, vlc'ye bile gerek yok
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tarif ettiği bozulmalar 10-bit videolarında oluyordu, büyük ihtimalle o olması lazım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dizüstü bilgisayarda izliyorum işte i5 sandy bridge li ekran kartımda nvidia optimus (modelini hatırlamıyorum) 2 senelik makine hani antika değil de aklıma geldi bu mal oğlu mal filmleri ana karta çakılı ekran kartından mı oynatmaya çalışıyor acaba, fark eder mi ki bilemedim eve gidince gergenin koyduğu yönlendirmeyi uygulaytayım
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 cccp işte tam dumbfire http://www.cccp-project.net/beta/Combined-Community-Codec-Pack-BETA-2013-02-16.exe fire and forget
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sali-habi'nin CCCP tavsiyesini denedim ilk, tuttu valla hiç öyle pixel sorunu morunu kalmadı bakalım 1080p denemedim ama henüz o zaman da GERGE nin tavsiyesini denerim çok mutluyum lan, hepiniz çok iyi insanlarsınız gerizekalıya anlatır gibi sabırla cevap veriyorsunuz. sırat köprüsünden önce sırf şu linki paylaşsanız yeter
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 uğraşıcaksan gergenin verdiği ayarlardan büyük ihtimal daha iyi fiyat performans alırsın ama cccp 99.9% sorunsuz fire and forget yani hiç kasmaya gerek yok bence
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ya beyler bir epic fail durumu yaşamış olabilirim http://www.goodanime.net/ghost-in-the-shell-solid-state-society-2 şurdan izledim bahsettiğim GITS filmini, linkine dikkat etmedim Ghost In the Shell Movie yazıyor die, bi baksanıza hızlıca hangi film bu solid state society 2 dio çünkü linkte, çat die en son filmi izlemiş olabilirim ynai hehe
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 en üstteki video ilk film 1995 yapımı olan, diğerlerine bakmadım ama onu seyrettiysen doğru.
Öne çıkan mesajlar