Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otoshow 2012

Katibim

Öne çıkan mesajlar

evet yeni geldim.

yeni a serisi muhteşem olmuş, 60-90K bandını yönetir, bu saatten sonra fanboy olmayıp 1 serisi veya a3 veya golf falan alan salaktır hakkaten. Yönetmiş resmen merso. ( bir tek yeni V40 lar var volvo, o da en güvenli araba olayına biraz üstün gelebilir. Onun dışında a'dan güzeli yok )

clio cidden çok güzel, fiyatını sormayı unuttum ama :(. megane la o alıneybıl arabalar, hatta fuara damgasını vuran araba reno bence ( en güzel konsept araba da bunlardaydı yahu:p )

honda çok geç de olsa civic dizel çıkarmış.
sadece HB civilerde var, fiyatı 55-56k falan olacakmış. ( 120ps gene, turbo dizel işte onun honda versiyonu ).3.6 lt tüketim falan yazıodu ya, bu fiyata yönetir honda.

hybridler gene olmamış :/
yani bakıosun, elektrikli arabaların sorunu bitince uzun süren şarj süreleri.
e hybridlerde bu yok ama dizelden fazla yakıyor herifler.
amperra falan güzel arabalar tabide, daha alacak yolları var maalesef =(

bu arada amperra hybrid değilmiş anladığım kadarıyla, istenildiğinde normal yakıta geçiyormuş.

he bide son sözüm ferrari ve öbür kolpacılara.
ulan dodoşlar, uzaktan bakıcak olsam internetten gierrim. Ne anladım ben dokunamadıktan içine binemedikten sonra. Bu bağlamda jaguara teşekkürlerimi sunarım, fuarda "binilebilen" en güzel arabalar onlardaydı.
at çöpe gitsin bugattiyi ferraiyi porşu.

bide ikinci bi not, o konsept arabaların yanında o "supercars" gayet "casualcars" gibi duruyordu lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Audi standındaki 2 tipe kızdım satıldı diye yalan söylüyorsunuz diye. Terbiyesizlikten başka bişey değil.

Bunun haricinde fuar zaten başlı başına kepazelikti gerçekten gittiğime çok pişman oldum. Tüyap hem çok uzak, hem daha uzun süreli trafik çekiliyor hem de içerideki navigasyonu güzel değil. Holler arasında düzgün bir gezinim mantığı yok, bazılarına girip aynı kapıdan geri çıkıyorsun çıkmaz sokak gibiler.

Bazı standlarda ciddi ışık problemi vardı, örneğin Land Rover standı çok kötüydü. Evoque Coupe getirmemek de nasıl bir kafa bilemedim.

Fuara Pazar günü giderek asrın hatasını yaptım. Daha öncekine de haftasonu gitmiştim, hatta Paticik'ten birlikte de gitmiştik ama kesinlikle bu denli kalabalık değildi. O bölgenin bütün sümüklü çocuklarıyla kroları haftasonu gezmesi diye fuara gelmişler.

Sonuç olarak arabaların başında uzun kuyruklar olan, bırak binmeyi beklemekten sıkılınan bir kepazelik ortaya çıkmış.

Arabalara falan değinmiyorum, neredeyse hiç birini inceleyemeden küfür ederek geçtim. Daha sonra bayide incelerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

bu doğuş kadar çiğ bir firma yok ya wv bile hala kitli mi tutuyorlar, a6 binmek için izin filan alıyorsun şaka gibi

vosvosların kapılar açıktı

audiler falan kapalıydı,

bentley, bugatti falan çoook uzaktaydı resmen, hayvanat bahçesindeki zürafa gibiydi.

fuarın genelindeki kızlar pek kesmedi beni.
Sosyal ağlarda paylaş

resimlere baktim simdi, fuara gitmem herhalde cok uzakta. mini cooper john cooper works gp cok iyi olmus, citroen ds5 de guzel gozukuyor, volvonun iki kapilisi guzeldi v40 mi oluyor modeli neyse iste. bunun disinda bir iki iyi arac daha var, ama cok gidilmeye degecek bir fuar gibi gozukmuyor sahiden. hele bindirmiyorlarsa araclarin icine hic degmez. ha bu arada subaru brz ya da toyota gt86 yargilayacak gibi gozukuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bloodjackal said:

pazar günü ordaydım motorlar gayet iyiydi.

Başarılı bulduğum araçlar :

Yeni Ford Mondeo
Renault Clio
Skoda Suber B
Infiniti fx30

Bence olmamış :

Mercedes A serisi
Yeni Volkswagen scirocco
Volkswagen Touareg
Range Rover Vogue

Bentley ve Bugattinin standındaki Rus Mankenler başarılı bide...

yeni rocco derken? scirocco gt mi yoksa makyajli kasa falan mi cikti?
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

bloodjackal said:

pazar günü ordaydım motorlar gayet iyiydi.

Başarılı bulduğum araçlar :

Yeni Ford Mondeo
Renault Clio
Skoda Suber B
Infiniti fx30

Bence olmamış :

Mercedes A serisi
Yeni Volkswagen scirocco
Volkswagen Touareg
Range Rover Vogue

Bentley ve Bugattinin standındaki Rus Mankenler başarılı bide...

yeni rocco derken? scirocco gt mi yoksa makyajli kasa falan mi cikti?

sunu bende merak ettim yeni body mi cikti ona
Sosyal ağlarda paylaş

doğuş a3'ün bile kapısını kilitlemeye devam ediyor her zaman ki gibi, borusan, mercedes vs. o konuda daha rahat. g serisini seviyordum, iyicene aşık oldum zaten, land rover standında da discovery'i beğendim, yeni range harici diğer araçlara gayet binebiliyorsun vs. hatta discovery'nin içinde oturan kız ile beraber arabayı satın alabilsem keşke fdsgdhf.
Sosyal ağlarda paylaş

Ablam doğuş oto'da görevliydi fuar nöbeti vermişler haftasonu gittim ben de. Geçen seferki gibi biletleri pahalı sanıyordum ama çok ucuzmuş bu kötü olmuş ipini koparan gelmiş.

Doğuş oto mankenleriyle ve djle tanıştım ama tabi sadece tanıştım pek yüz vermediler zira gezemiyorlar ortada göt kadar bi odada oturuyorlar dışarı çıktıklarında zaten efsane ilgi var kızlara.

Değişik olaylar vardı bir tane manken adamın, fotoğraf çekebilir miyim sorusu üzerine yasak benimle çekemezsiniz diye kezban tribi attı sonra adam ssadece arabayı çekti. Ulan o zaman niye mankenlik yapıyorsun?

Hiç bir arabayı oturup inceleyemedim zira içine giren bir daha çıkmıyor ben de anca arka kapılarına bagajlarına falan baktım "hımm genişmiş" diyebildim sadece :(

Eskiden bu fuar daha iyiydi sanki, şimdi ferrari bile ufacık standtaydı. Hakikaten ayrıca insan olarak çok yol almamız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...