Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Çok ağırmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 epey agır ya şimdiden erkek adam agır telefon taşır muhabbetlerine başladı kullananlar aha 21inde türkiyeye gelecekmiş zaten o zaman canlı bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 amerikada htc 8x ile aynı fiyat, burada htc 8x 1600. Htc 8x tasarımı direk nokia'dan çakmış, sırf bu yüzden nokia tercih edilmeli bu ikisinin arasında ama htc avrupayla aynı anda satışa çıktı, Nokia Allah blir ne zaman gelir. Bence Nokia'yı kurtaramıycak bu telefon, batar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 >:D< htc 8x 16gb at&t 2 years conract $199 lumia 920 32gb at&t 2 years contract $99 wireless charging pad included. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Lg nin son fiyat indiriminden sonra kimse 1000 tl den fazla vermez nokiaya, adam 4 cekirdek, ekstra batarya vs 1200 demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Lumia 920 449 dolardan çıkıyormuş off contract http://www.att.com/shop/wireless/devices/nokia/lumia-920-matte-black.html#fbid=3kbPdygYlIi Bence şahane fiyat. Sim lock'lu oluyor mu acaba bu, zira geçenlerde bir arkadaşım AT T'den gidip Galaxy S3 aldı özellikle unlocked olduğunu vurgulayıp sorarak ve TR'ye getirdiğinde Network PIN Code tarzı bişi soruyor alet, kullanamadı. Araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 turkcell 24 ay kontratlı 60tl den verecekmiş. http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/windowsphone/nokia-lumia-920-turkiyede-bu-fiyata-satilacak.html 1400tl falan ediyor peşin fiyatı 1200 civarında falan olursa iyi olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Win8 kullaniyorum , artik bu teli kesinlikle dusunmem. Begenmistim ama yok yani ando rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 turkcellin o fiyatı, tarifeye ek, bi 1500 falan daha 2yıl boyunca tarife için ödüyorsun oluyor sana 3bin at&t fiyatı çok iyi ama ne zaman bizim ülkede adam gibi operatör olucak merak ediyorum çıkış fiyatı 1700 +- 50 olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Çıkış tarihi ne zaman şimdi bunun? Nokia çok büyük gol yedi sırf bu çıkış tarihinden bence. Kırmızı bulursam herhangi bir turkcell'ciden alıyorum ben htc 8x'i, biri beni durdursun. Gelmiş geçmiş gelecek en iyi işletim sistemi olan windows nt'nin sonunda cebimde taşıyacak olmanın haklı sevincini bir an önce yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Iphone5den 73gr fazla baya fark var aslında. 185-112= valequenta said: 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kasım ortası türkyie lansmanı yapılacak 15kasım mı 12 kasım mı öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 htc 8x'i denedim Turkcell'de az önce. WP8deki ie'ye kim yavaş dediyse halt etmiş. Anormal hızlı, devasa sayfalarda bir anda en üstten en alta inmek, birden bire zum yapmak vs inanılmaz tepkileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 böyle deli gibi piyasayı takip eden falan bi adam değilim.. bu zamana kadar smartphone'um da olmadı sayılır.. neyse her yerde ağırlık farkı, boy farkı falan dinleye dinleye kafam düşmüştü.. bugün pratikte nasıl diye arkadaşlarımın telefonlarını topladım, netten de ağırlık ve ebatlarına baktım. elime aldım, kontrol ettim falan da.. ~50gr / 2-3 mm'nin lafını etmek çok abes geldi.. internette herkes rakamlarla konuşuyor ama çoğu saçmalık. tamamen kişisel ihtiyaç ve kriterlere, bundan doğan tecrübeye bakıyor olay. bunu anladım, kafamı netleştirdim. sonra vurdum, öldü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Absolut said: Iphone5den 73gr fazla baya fark var aslında. 185-112= valequenta said: 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin muhtemelen kameradan kaynaklanmıştır o fark, titreşim önleyici lensi olan başka bi telefon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Absolut said: Iphone5den 73gr fazla baya fark var aslında. 185-112= valequenta said: 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin Evet %60 civarinda daha agirmis. Yine de teknik ozellikleri bu kadar agir basiyorken 70 gram lafini yapmamak lazim (:D iphone 5 vs lumia 920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ele almadan bilinmez bence farklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şimdi şöyle düşünmek lazım bu bir laptop değil yani eninde sonunda cebinde taşıyacağın ve ekran olarak dizi falan izlemeyi muhtelemelen 2. veya 3. seferden sonra kullanmayacağın, %90 WEB browser kullanım ağırlıklı birşey. 3D animasyon yaptırmayacaksın, oynadığın oyun zaten hep aynı oyun diğer telefonlardakiyle, teklif tablosu veya presentation hazırlamaycaksın. Kısacası özellik olarak çok çok çok iyi olmasının iyi olmasından farkı yok. Bence ciddi ağır olması büyük handicap. Ama tablet konuşuluyor olsa anlarım ciddi ciddi aralarında fark olan donanımı da telefonda farklı ne olcakki? Tek aklıma gelen fotograf kalitesi diyebiliriim şuanki IP4 foto kalitesi bile bana yetiyor artıyor. Yani daha düzgün foto için makine kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 nokia agir telefon ya, samsung u beklicem ben win 8 li modeli cidden win valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bilmiyorum hani cok genis cok buyuk falan denilse bi telefon icin tamam derim tercih meselesi ama 60 gram ne kadar farkettirebilir. bir papaz erigi simdi baktim 20 gram ortalama 3 tane papaz erigi kadar agirlik fark var :)o ben lumia 900 kullaniyorum; 160 grammis, hic dusunmemistim agir mi degil mi 30-40 gram daha az olsa tercih eder miyim filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 birde alışkanlık meselesi ya böyle 100gr lik telefon kullanırken 150 grlik alsan aa ne kadar agırmış falan olur ama hep o telefonu kullanan hiç rahatsızlık hissetmez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bende hafif seyleri pek sevmem. kalitesiz gibi gelir nedense kalite agirdir gibi bir manasiz kaniya sahibim :) agir olsun oturakli olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o değilde bana şu windows phone 8 serisinin açılış ekranındaki grid view algoritmasını bulun ya ne tatlı değişiyorlar öyle meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Kanuni said: bende hafif seyleri pek sevmem. kalitesiz gibi gelir nedense kalite agirdir gibi bir manasiz kaniya sahibim :) agir olsun oturakli olsun falan. araba anahtari+sigara paketiyle masaya mi koyucan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar