mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aradım görmedim başlığını http://cdn0.sbnation.com/entry_photo_images/7186993/lumia920_josh_hands15_verge_super_wide.jpeg inceleme videosu: http://www.theverge.com/2012/11/1/3584486/nokia-lumia-920-review/ s3 ile 920 arasında kamera karşılaştırması: http://www.slashgear.com/nokia-lumia-920-pureview-camera-hands-on-vs-samsung-galaxy-s-iii-01255193/ 21 kasımda lansmanı düzenlenicekmiş. sonrasında satışa çıkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 tr fiyatı 1700 olucak, peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 alacağım telefon kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vergenin incelemeleri çok saçma olmaya başladı son zamanlarda commentlerin yarısı bias diye gidiyor zaten. telefon agır baya 185gr ilk dikkat etmesi gereken unsur bu telefonum hafif olsun diyenler hiç bakmasın direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 185gr biraz fazla hakkat 150gr olsa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 verge kotu magazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çıktıktan 3 ay sonra 750-800 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Flassh said: tr fiyatı 1700 olucak, peh Nereden aldın infoyu? 1700 ise çok uygun bence. Şu an için donanım olarak en sağlam telefon 920 gibi görünüyor. Win 8 sync'ini düzgün becerirlerse her türlü yazılımsal olarak da öne geçer benim nezdimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nokia 1699 dan önsipariş almaya başlamış diyordı da bulamadım şimdi nerde okuduğumu donanım olarak en sağlam değil de wp8 çok başarılı olmuş http://www.youtube.com/watch?v=KUOVJeOR77M&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Göremedim ya ben öyle önsipariş falan, var mı link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yok bende bulamadım nerde okuduğumu :/ htc 8x avea ile 1599dan satılacak ise her turlu 1600 1700 ayarında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 fransada da 600-700 eur diyorlar, cok ucuk gelmedi bana tr rakami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Alma hayallerim yıkıldı. Lumia 510 alayım ben bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 KHaRoN said: verge kotu magazin oldukça kötü hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Verge bazen iyi şeyler çıkartıyor, şu K-Pop yazısı okunurdu. Ama genel olarak haber kaynağı sadece, feature diye geçen şeyler kötü bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 kötü bi haber kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yapmayın abi, Verge'in nesi kötü? Tek eleştirim, bazı incelemelerin bariz apple taraftarı herifler tarafından yazılmış olması, ama gerek yorumlar, gerek featured işler çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: kötü bi haber kaynağı bununla beraber sitelerinin tasarımı işlevsellik ve estetik açısından baya başarılı bence. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 tasarım çok iyi. site kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yurtdışında satışa cıktı mı bu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://gizmodo.com/5957795/lumia-920-review-just-too-damn-heavy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lumianın gunduz cekimleri suanlık biraz sorunlu, yazılımsal patch geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 soruma biri cevap versin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Evet Avrupa'da çıktı. 1900 diyorlar. 1900 vermem kesinlikle bu telefona. Win8 kullanmaya başladıktan sonra şunu gördüm, app ekosistemi GERÇEKTEN yetersiz. Düzgün çalışan live tile clock application'ı bile yok. Developer'lar devamlı update atmıyor, sallamıyor gibiler o kadar yazılan review'ları. Hal böyleyken sırf daha iyi night shot'ı var diye neden aşağı yukarı aynı fiyat aralığında olan telefonlardan iPhone yerine Lumia'yı tercih etsin ki biri, üstelik biri piyasa lideri ve app ekosistemi muazzamken. 1700'den aşağısı saçmalık direkt bu telefon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar