Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulkedeki en guvenilir insaat sektorleri/alanlari/sirketleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mortgage icin proje asamasinda olsun, yeri mekani sirketi olsun, yeterli param olsa parami gomerim diyebileceginiz insaat projeleri var midir?

hangi insaat firmalari bu konuda parasinin hakkini vermektedir,

asil onemli soru, alin lan size maslagin ortasinda ORRMAAN
diyebilecek ozguvene sahip firmalar varmidir :)

maslak 1453 reklami yapmiyorum bu arada sdfsdf, reklamlarinada ayri bi tav oluyorum ztn..

bi tanidik yatirim yapmak istiyodu bende arastiriyim dedim onun icin.
Mesaj tarihi:
Ağaoğlu battı deniyor. Zaten yasa çıktı artık maket üzerinden satış yasaklandı. Son bir şans verilmiş ama büyük ihtimalle gidici gibi. Ormanın ortasına ülke bile kursa bu saatten sonra dönüşü yok gibi Ağaoğlu'nun.
Mesaj tarihi:
şuan konjonktürel anlamda yeni bi gıda maddesi
veya ürününe ihtiyaç var ornek vermek gerekirse
kuzey guney dizisindeki makara gibi
bi ürüne piyasada talep var
o bakımdan yatırım yapacaksan kışın ortasında
insaat değil gıda düşün derim
Mesaj tarihi:
Bayraktar inşaatta çok iyi asla bişey olmaz. Viaport'un sahipleri işte şimdi Esenler'e Venice City yapıyorlar devasa proje. Zaten Abdullah Gül'ün damadı =)

Ağaoğlu başarılı bir inşaatçı değil, projelerinin hiç biri düzgün değil ama piyasasını çok iyi oturtmuş adam maslak 1453 biten bir adam projesine benzemiyor gayette şehir kuruyor.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

ağaoğlunun gidici olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim.
konuyla ilgili hiç bir bilgim falan yok, sadece merak.

herif 2008 de batıyodu be. şimdi bi şekilde siyasi güç bulmuş belli ki yardırıyo. bugün ahmet gelir yarın mehmet gelir gene batar.
Mesaj tarihi:
mani said:

Ağaoğlu battı deniyor.
Zaten yasa çıktı artık maket üzerinden satış yasaklandı. Son bir şans verilmiş ama büyük ihtimalle gidici gibi. Ormanın ortasına ülke bile kursa bu saatten sonra dönüşü yok gibi Ağaoğlu'nun.

hadi inşallah
Mesaj tarihi:
ağaoğlunun mallarına haciz gelmiş kredi borcu yüzünden
şu an başbakan kıyağıyla reklamlara çıkıyo evleri satmaya çalışıyo falan, kurtaracaklar yani batmaktan giren vatandaşa giriyor, devlet bankalarından öküz gibi krediler toki destekli projeler sonra bu annesizler milyon dolarlık arabalarla sağda solda gezsin, inşallah yanarak ölür hepsi
  • Yeni Oluştur...