Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet: Aboneliklerin Yolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bunu yazayım dedim ki bizim yaşadıklarımızı başkası yaşamasın.

TTnet ile 2 yıllık sözleşmemiz bitiyordu. Uydunete geçcektim ancak şehir değiştirme olasılı ve gideceğim yerde uydunetin olmayabileceği yüzünden ttnet ile devam etme kararına vardım.

9 ekimde en yakın(ilk seferinde bağlattığımız) ttnet şubesine gittik. dedim ki biz 2 yıldır sırf yaptığımız sözleşme yüzünden telefon+internet alıyoruz. 90 lira veriyoruz. sözleşmem bitti beni yalın internete geçirin.

dediler ki beyfendi tarife değiştiremezsiniz yalın internet yeni çıktı. madem taahütünüz bitmiş yeni sözleşme yapalım yalın interneti bağlatıp diğerini kapatırız.

dedim nasıl olur? taahütüm bitince istediğim tarifeye nasıl geçemem? (gelmeden ttnetin internet arayüzünden bakmıştım yalın internet tarifesine tıklayıp geçecek bir arayüz yoktu) dedim herhalde bunların yine aptal bir kuralı. yalın bize en uygun diye yola taş koyuyor ibneler. neyse zaten pek zamanmız da yoktu. imzaladım yalın internetin 1 yıllık sözleşmesini.

dediler ki eski hattınızı biz iptal edemiyoruz. bölge müdürlüğünden gidip onay telefonu istemiyorum hattımı iptal edin derseniz telefon ile üyelik iptali başlatmaktan daha hızlı olur.

okey dedik hallolsun bir an önce, izmirde bornovadan özkanlara doğru gittik. 1 de girdik 5 de çıktık. üyelik iptalini içeren kağıdı imzaladım. imzalarken görevli bayan tarife değiştirebiliyordunuz neden yeni sözleşme imzaladınız dedi. onun huzurunda şubeniz böyle bilgilendirdi ben sizden bilgi almak için şubenize güvenmeyip kime güveneyim dedim. sövdük bir güzel.

biz öğrenciyiz bakın telefon onayı ile uğraşmayalım direk iptal olayı hallolursa iyi olur bir de öyle zaman harcamayalım dedik. (bu arada hattın açık kaldığı süre boyunca para ödüyoruz tabi) ricasında bulunduk. kadın gülümsedi bakarız gibi bir hallere girdi böyle.

neyse 9 ekimdi bunu hallettiğimiz gün. ertesi ya da sonraki gün yeni interneti bağlayıp eskisini kestiler.

telefon gelirse oynaylarız. gelmezse zaten hallolmuştur diyerek biz hayatımıza devam ettik. ben bayram+dişçiye gitmek için ay sonuna doğru ayrıldım şehirden. ev arkadaşım da ayrıldı tabi.

ayın 29unda falan ev arkadaşım geri döndü. işte dedi ki bak ren ben geldim ama bu ttnetçilerden bi haber yok istersen bi ara dedi. neyse ben ertesi gün 30 ekimde aradım bunları.

bi konuştum müşteri temsilciyisle. adam iptal talebiniz yok demez mi. yüzümde böyle "nasıl da silkeceğinizi buluyorsunuz" ifadesi oluştu. dedim nasıl olmaz bizzat müdürlüğünüzde kağıt imzaladım ben.

beyfendi işte imzaladıysanız gidin imzaladığınız kişiden kağıdı isteyin o tarihten işlem görür iptaliniz dedi. telefondan şimdi iptal verirseniz 10 gün içinde gelip imza atmanız gerek dedi. nasıl olur ciddi misiniz derken kapadık telefonu.

aradım ev arkadaşımı, dedim böyle böyle dedi adam. köpürmek sana kaldı temsilciye. go for it dedim.

ev arkadaşım gidip görüşmüş olsa gerek ki

bugün 1 kasımda telefon geldi akşam 5-6 gibi. 4440375. açtım. işte ren bey bilmem ne no lu hattınız için kem küm. bizde 9 ekim değil 31 ekim görünüyor. falan filan. adam neden kapatmak istediniz devam etseydiniz biz size yalın interneti %50 indirim ile verirdik demez mi.

haydaa.... yeni sözleşmeyi iptal edersek, 150 lira yeni sözleşme ile verilen modem için istediler. müdürlüğümüzden tarife değiştireceksiniz dediler.

dedim yok istemiyorum. kalsın. müdürlüğünüz de kalsın. kapatın eski hattımı iki ay rahat bırakın.
Mesaj tarihi:
ben gidip imza verdim de kapatmadılar abi iyi yine seni iki kere aramışlar sdfs.

yarın ara beni aramıştınız ama o ara sevişiyordum de kurtul.
Mesaj tarihi:
Ya bu ttnetten ve sozlesmelerinden kurtulmanin tek yolu telefon hat parasini odeyip interneti günlük kullanima çevirmek sonra sözleşme zamani bitince çat kapatacaksiniz. Sadece 10tlx kalan sözleşme ayi sayısı ile kurtariyorsun. Yoksa kötü hizmete bol bol para dökmek gerekiyo.
Mesaj tarihi:
limitsiz olayı hız ile alakalı değil onların fatura tutarı ile alakalı. alttakiler hızın düşer ama fatura sabit kalır kafası. baştakiler faturana da kitlerim kafası.
  • Yeni Oluştur...