sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Görüşme olumlu geçti. Gideceğiniz ülkelerde fabrikalara önde arkada silahlı eskortla gideceksiniz merak etmeyin güvenlik açısından sıkıntınız olmasın dediler lÖL. İçerideki bir tanıdığıma sordum, yoklamış biraz, görüşmesi olumlu geçti, direktör ile görüşecek önümüzdeki hafta, büyük ihtimal olacak demiş. Hayırlısı diyelim. Aileden biraz tepki var tabi, güzel haber olmasına rağmen keyfini çıkaramıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Şans dileyin lan. Zor bir karar. Bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Dworgian said: yuh. 3 saat görüşme. hey maşallah. anladım sana 10k maaş, altına araba, içine benzin, cebine telefon, içine dakika, bir de ev ve eşyalar fln vermeye karar verdiler sanırım :D yarım saat bekleme 1 saat ingilizce sınavı yarım saat HR görüşmesi 1 saat departman ile görüşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 maşallah abi :) ama firma ne iş yapıyor feci merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Süylemem. İnternet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İnsan kaynaklarındaki bayanı aradım, görüşmem şöyle oldu; -Y Hanım merhaba X ben, XXXXX pozisyonu için başvurmuştum, müsait misiniz? -Tabi X bey buyrun. -Y hanım sakıncası yoksa süreç hakkında bilgi alabilir miyim? -Tabiki sakıncası yok, ilk mülakatlar devam ediyor, 2. lere geçmedik henüz. -Tamam Y hanım çok teşekkür ederim, hoşçakalın. -Bir şey değil hoşçakalın. CEO alıyorlar sanki anasını satayım. Ne ilk görüşmelermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi öle standart süreç 45 günü buluo bazı firmalarda ama genelde 15 gün içinde ikinci mülakat sonra başlıosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 senin iş yatmış olabilir. biz sizi ararız gibi bir diyalog olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mayis nedir parasi iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 imamizer said: senin iş yatmış olabilir. biz sizi ararız gibi bir diyalog olmuş.yok, tek kontağım insan kaynakları değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ayrıca adam almış olsa kıvıracak bir firma değil, aldık der olur biter yani. Uzattılar ama süreci, ben zaten son başvuranlardan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 içerde torpilin varsa alırlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lan en azından ne olduğu belli sdfsdfsdfsdf güzel işte abi. bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yok abi torpil değil de, gidip abi durum ne bir adam alacaktınız ne oldu o iş yeaaa gibi çaktırmadan soracak bir tanıdığım var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Torpil yiyecek bir firma değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 her firma torpil yiyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 O zaman adam torpil yapabilecek konumda değil öyle diyeyim. Direktör CEO falan tanıyor olsam çok güzel yerlerdi tabi asidklas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sorarkende kankam çok efendi çocuktur aynı zamanda amatör antropolog zenci ırkları arasında ki ilişkiyi araştırıo deseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 la olm daha fazla torpil zaten "gel başla yarın" şeklinde oluyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 para nedir bana onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mayış söylemem etik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ayrıca etik olsa da söylemem sana ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çok abi o zaman +6-7k $ alıyor aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 +akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yemekaneden mi yemekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar