barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Hangisi neden? axcess ve bonus arasındayım. axcess büyük ihtimal. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 napıcan axcess i miles smiles al bari garantiden bi yerlere ucarsin arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 american express bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bana da öyle geldi. faiz oranları aynı zaten hemen hemen her bankanın. ikisi de çoğu yerde geçiyor. bu bonus para veya chip para %kaç oranında birikiyor o bilgileri bulamadım. bir de asıl soru. limit belirleme nasıl oluyor? maaşın ne kadarına göre mesela? bir de ileride istersem limiti düşürün diyebiliyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fistan said: napıcan axcess i miles smiles al bari garantiden bi yerlere ucarsin arada miles n smiles ı kredi kartı olarak değil de thy den kart olarak alıcam. mil birikiyor öyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 limiti düşürebilirsin istedigin zaman 1k ile falan baslarsin 2 senede 5k ya kadar cikar duzenli odersen istedigin takdirde işte miles&smiles in kredi kartını al hem ucak bileti aldiginda thy den puan gelir hemde migrostan bira aldıgında mil gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 direk 1k dan mı başlıyor? bordrona göre değil mi ilk limit belirlenmesi? 1k az ya. ya mesela vatandan %25 indirim zamanında filan o miles n smiles işlemez heralde. normal garanti bonus filan isterler. eğer bonusun taksitlendiği, indirim sağladığı yerlerde de geçiyorsa o zaman miles n smiley daha mantıklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bonus ozelliginde olması lazım aynı zamanda ben kullanıyorum ama tam da emin degilim musteri hizmetlerine sormak lazım maaşın civarında başlayabilir ilk limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o olayı sorayım ben bir o zaman. acelesi yok nasılsa. teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 benim bonus var memnunum internetten ordan burdan taksit imkanı güzel oluyor... 500 verdiler sonra 1 ay sonra hemen 800 yaptılar öyle kaldı tabi düzenli ödemiyorum o ayrı : ) kafama estikçe sitediğim kadar yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Garanti hakkında genelde iyi şeyler duymuyorum.Ancak kendi kullandığım bonusta da hiçbir problem yaşamadım ve memnunum. Birçok yerde sadece bonusla kampanyalı oluyo ve diğer kartlarda vade farkı alınıyor.Netten çok alışveriş yapıcaksan bonus avantajlı olacaktır. Axess'i hiç kullanmadım o yüzden pek bir bilgim yok. Bankaların sitelerinden gecikme faizlerine ve nakit çekim faizlerine bakabilirsin. Diğer kredi kartım maximum, ondan da memnunum da puan muan kazandırmıyor pek. Maaş bordrona göre kart limitin belirlenir.Düzenli ödemelerle bu limit zamanla artar. Zaten aldıktan 2-3 ay sonra bankamatiğe taktığında limitini arttırmak istiyo musun diye sorar sdf Kredi kartınızı Llama gibi kullanmayın. Aylık ödeme kotası koyun kendinize ve ona göre taksit yaptırın. Ben kendim öğrenci olduğumdan aylık taksitlerimin toplam tutarını 250tlyi geçirmiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 American Express Centurion ya da Sotheby's. Ama Sotheby's alımı durdurdu bildiğim kadarıyla. Gündelik kullanım için de Coutts World ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çiftçi kara gün dostudur ziraattan şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Miles'n Smiles olayına açıklık getireyim. Bonus, axess ve advantage gibi bir üründür kendileri. THY ile yapılan programın sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Birçok yerde taksit yaptıramazsınız. Biriktirdiğiniz milleri sadece THY'den bilet almak için kullanabiliyorken, son güncellemelerle beraber duty free, shell ve turkcell'lerde de 125mil 1 TL'ye tekabül edecek şekilde harcayabilirsiniz (bknz: miles and smiles. Eskiden en güzel avantajlarından birisi havaalanındaki Garanti Zone'lardan yararlanmaktı. Artık o da yok. Sanırım Atatürk İç Hatlar'da sadece İş Bankasının misafir alanı kaldı. Eğer ayda 2-3 defadan fazla THY ile uçuyorsanız ve biletlerinizi bu kredi kartı ile alacaksanız, miles and smiles'i tavsiye edebilirim. Yoksa gerçekten gereksiz bir kart. Kredi kartı alırken göz önüde bulundurmanız gerekenler özetle aşağıdaki gibidir: -İstediğiniz limit oranını hangi kart karşılıyor? -Aidat ücreti konusunda esneklik sağlayabilecekler mi? (Ücret iadesi, puan yüklenmesi vb.) -Devamlı harcama yaptığınız sektörde hangi kart daha avantajlıdır? (Örneğin; uçuş için mil biriktiren kartlar) -Puan biriktirmek hangisinde kolay ve harcaması bir o kadar rahat? -Müşteri hizmetleri konusunda yorumlar nasıl? Telefonda ne kadar bekletiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 maximum işbankası çok ilgililer lan sdf hem telefon bankacılığı olsun hem şube falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 axess kullanıyorum finanscardım da vardı finanscard'da yıl boyunca biriktirdiğim puanlar kart aidatıyla neredeyse denk oluyordu bir de her sene kart aidatı iadesiyle uğraşıyordum axess maaş hesabıma bağlı olduğu için aidat almıyorlar finansı da fix kartla değiştirdim hani acil bir durum olursa diye kenarda duruyor o çip para biriktirmek için sürekli bankanın anlaşmalı olduğu yerlerden alış veriş yapman gerekiyor o yüzden dikkatli seç ben genelde migrostan alış veriş yaptığım için axess i de bırakıp money card çıkartırtabilirim o zaman hem money puan hem de bonus biriktiriyor de emin değilim o kadar küçük hesap yapmaya yoruluyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 anlaşmalı yerlere baktığımda devasa bir liste çıkıyor zaten karşıma. o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum. peki oran nedir mesela. 1tl ye 1tl gibi bir oran verebilir misiniz? anlaşma olmayan yerler için buldum %0.002 sanırım. ama anlaşmalıları bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 değişiyor mesela 1 tl ye 0,01 tl veren işyeri de var vermeyen de var kimi dönemlerde 2 kat puan verilebiliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 miles akıyor ya. bizim ailede tüm kredi kartları babama bağlı, nasıl mil yağıyor belli değil. 7-8 senedir neredeyse hiç uçak biletine para harcamıyoruz, hep mil ile alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 filmin sonu aynı zaten, farketmez dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 -Deno- said: miles akıyor ya. bizim ailede tüm kredi kartları babama bağlı, nasıl mil yağıyor belli değil. 7-8 senedir neredeyse hiç uçak biletine para harcamıyoruz, hep mil ile alıyoruz. kardeş siz zenginsiniz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 vörd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kredi kartı kullanmıyorum peşin çalışıyorum. mutluyum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 maximum işbankasını kullanıyorum ögrencilikten beridir daha hiç aidat falan almadılar mutluyum ilersi için su maximileslar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar