Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ahulen bi güzelinden androyit telefon alayım bakayım kampanyalara falan dedim odanesi http://oyster.ignimgs.com/mediawiki/apis.ign.com/pokemon-blue-version/b/b2/Psyduck.gif şu durumdayım. Markalar var, sağdan soldan bişiler duyuyorum. GSM arenaya bakıyorum ama bin tane özelliği kıyaslamam gerek, e bide olayın "hissiyatı" var. fiyat performans çokta fifi, zaten bintl den sonrası pahalı telefon benim için, 1.5k olmuş 2k olmuş çok farketmio. Şimdi yeni çıkan bi Galaxy S3 var, ama bi ara bu forumda samsungların en kötü androyitler olduğunu duymuştum. Sonyler güzel geliyor, ama işte aman alma xperia T çıkacak falan diyorlar. Sonyler hala öle kıvrak tasarımlımı? HTC var,LG var; bu ikisinin marka imajı pek ii deil gözümde. Googleın bişesi varmış onu merak ediyorum motorola neyin nesi? bide başka marka var mı derken kayboldum aydınlatın beni patiler, böle madde madde şu şu yazabilecek bi pati var mı? mod: nasıl telefon topiği açılmamalıya örnek olmuş aslında ama topiği geç görmem ve gelen cevaplar nedeniyle kitlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Tam samsung almaya karar vermiştim. En kötü android onlarmıymış harbi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Nexus 4 cikti bir kac gün önce hem fiyati uygun hem de bi alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi ultra hariç tam bi hiçbişiden haberi olmayan adamlar topğı lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.gsmarena.com/lg_nexus_4_e960-5048.php bu mu o? bi kaç tane nexus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 zaten 2 kisiler vurmayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 en iyi android ölü androiddir. lumia'yı beklerim ben olsam. zaten bekliyorum da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 evet o, bence de onu bekle, yalniz cikmadi daha, 13 kasim'da cikicak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Suark said: http://www.gsmarena.com/lg_nexus_4_e960-5048.php bu mu o? bi kaç tane nexus var evet aynen o burasi ise kendi sitesi www.google.com/nexus/4/index.html 1000tl üzerinde olacagini hic sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 htc'nin imajı niye kötü gözünde anlamadım, 5 yıldır falan HTC kullanıyorum, elimdeki telefon 3 yıllık ama ölmek bilmiyo. Telefon bozulsa da yenisini alsam diye gözünün içine bakıyorum ama evladiyelik namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ultrAslan said: zaten 2 kisiler vurmayalim :) şuna takıldım ya said: Tam samsung almaya karar vermiştim. En kötü android onlarmıymış harbi ? adam zaten bilmiyor. öle bişi duydum diyor. öteki bunun peşinden atlıyor. sdfsdfsdf kötü bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Samsunglar kötüymüşte neden s2 ve note gibi modelleri deli satış rakamlarına ulaşmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 @dasaaa çok şekerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nexus 4 çok güzel alet ama türkiyeye yine gelir 1500 den :( yurtdışından aldırma imkanın varsa 16gb versiyonu 350$ olucak, beleş lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-4967.php bu mu lumia? windoz diyor? e bana androyit lazım, kod yazamıcaksam napayım smartfonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaaa said: ultrAslan said: zaten 2 kisiler vurmayalim :) şuna takıldım ya said: Tam samsung almaya karar vermiştim. En kötü android onlarmıymış harbi ? adam zaten bilmiyor. öle bişi duydum diyor. öteki bunun peşinden atlıyor. sdfsdfsdf kötü bu olay. ya gerge demişti ama şimdi adam bilirkişi sonuç olarak. oda şunu demişti " galaxy nin kendinden gelen arayüzü iyi değil sonyninki daha ii" demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yaw boş ver sen onun dediğini sony fanboi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 DareJedi said: Samsunglar kötüymüşte neden s2 ve note gibi modelleri deli satış rakamlarına ulaşmış? hacı apple da dünya kadar satıo şimdi sims vs starcrafta döndürmeyelim şimdi konuyu hehe. ben öyle duydum, yanlış bilgi olabilir yani lumia nın şekli çok iyiymiş ama vindoz olmaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 s3 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 High-end alacaksan Nexus. Bundan başka da Samsung alınmaz bu arada, Nexus Samsung sayılmaz zaten. Almayacaksan o kadar pahalı şundan iyi f/p telefon yok: http://www.bimeks.com.tr/urun/124670/sony-xperia-sola-white.aspx Ucuz olarak da bu ve bu. Bakma model bakma şimdilik. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 galaxy nexus a o parayı vermek yerine s3 almak daha mantıklı o parayı haketmiyor galaxy nexus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Şöyle demiştim: Samsung'un donanım epey iyi ama yazılım yaramaz. Eğer alıp içindeki yazılımı değiştireceksen rahat rahat al. Ama root, custom rom filan uğraşmam diyorsan Nexus, HTC ve Sony sadece. Fikrim budur. Bekleme olayına da karşıyım. Ben büyük Xperia telefonu satıp küçük bir Desire C alayım diyorum bu arada, aşırı güce gerek yok yani. Şimdiki telefonlar ile yakında çıkacaklar arasındaki fark küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_nexus_i9250-4219.php bu s3 ten iyi dimi? eyvallah aşşa yukarı aynı para. bu arada, appleların dokunmatik ekranıyla bunların ki aynı mı? feel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 galaxy s herhangi bir ios cihazindan kotu degil iki ust versiyonu da daha kotu olamaz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 s3den iyi değil donanım olarak dual o, s3 quad hatırladığım kadarıyla diğer herşeyi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar