Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 nexus 7 bile gelemedi daha bu kimbilir ne zamana, bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Silphatos said: nexus 7 bile gelemedi daha bu kimbilir ne zamana, bi de nexus 7 gelmemesinin tememl sebebi 3g olmamasiydi. Normalde bu tur telefon veya tabletleri genelde operatorler getiriyor ulkemize. Eeee aletten kazanabilecekleri bir para olmadiginda gelmedi tabii ki... Iste bi tek wireless ayagina turktelekom getirdi ve okuz gibi bir fiyata getirdi sagolsunlar. Simdi 3g modeli cikti ve nexus 7 nin ve buyuk ihtimalle nexus 4 ile beraber ocak gibi falan satiliyor olur. Yani umarim olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bi de diyip bırakmışım ne diyecektim acaba dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 UK de release edilmis, 30 dakikada satilmis hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hay anasini ben uyurken release edilmis, burada da sold out. bu da yeni satis taktigi oldu anasini satiyim, sold out yapip ohh 200 milyon sattik havasi. sinir oldum bak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ne güzel ya adamlar uyurken soldout oluyo makineler, biz 2 yıl bekliyoz sonra satmıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi soldout oluyor da ne kadar satılmış onu söylemiyorlar. yani koyarsın atıyorum limit olarak 100 tane, satılınca oooOoo ilk günde tükendi hede hödö haberler haberler. hayır telefon kötü demiyorum tabiki de, marketing strategy direkt. iphone'lar mesela aynı şey yok. 3 günde falan zırt milyon tane satıyor hayvan herifler. 3k'ya türkiyede satılıyor abi. neyse alet güzel ama sd card slotu yok demiş miydim? demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 valla abi amerigan fiyatından trde satılsa isterse dahili hafızası bile olmasın hdd takııp dolaşmak sorunda kalalım yine alınır da türkiye şartları işte :( bindirecekler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Flassh said: valla abi amerigan fiyatından trde satılsa isterse dahili hafızası bile olmasın hdd takııp dolaşmak sorunda kalalım yine alınır da türkiye şartları işte :( bindirecekler bakalım polonya istesinde 16 gb 990tl ye geliyor argh bizde en az 1600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 nedanko said: http://www.gizmodo.com.au/2012/11/nexus-4-australian-hands-on-dont-judge-this-book-by-its-sparkly-cover/ http://www.engadget.com/2012/11/02/nexus-4-review/ http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/google-nexus-4-1108999/review http://www.androidpolice.com/2012/11/07/google-nexus-4-review-the-beautifully-crafted-premium-flagship-phone-that-android-deserves/ Her yerde cok iyi reviewler cikmaya basladi. Ciddi ciddi dusunuyorum almayi. 3-4 gune cikacak. Fiyat yine nexus 7 gibi inanilmaz. Fiyata onem veriyosaniz benim gibi, ciddi dusunun derim. Fiyat faktor degilse bile gerci cok iyi bi telefon. alet cok guzel, guzel olan yani reviewlerini fiyatindan dolayi almiyor olusu. fiyati ustundeki krema olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bunun beyazı da çıkıcakmış ha birde içinde 4g çipi var fakat yazılımsal olarak desteklenmiyor diyorlar biraz daha zorlasalar bataryanın altında falan sd kart yeri bulucaklar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Deacon said: Niye ufak telefon yapmiolar niye? Kaybediolar bizleri. ben de tersine büyük telefon istiyorum, 3000, 4000 pil olsun istiyorum. rahat rahat kullanalım telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 12 aralıkta gelicekmiş diye okudum bi yerde fiyat 1400 tl. kaynağı bulunca yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sgs3 mü bu cihazmı? iphone 4'ten sonra geçmeyi düşünüyorum ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paran varsa bunu al derim. iOS da market daha iyi ama para harcarsan. Beles market olarak bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Nexus 4 glass back could crack with temperature change hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu cihazlar icin trendleri ve release furyalarini yakalayabilmek icin o kadar acele ediyorlar ki 2 yerden birinde cortluyor aletler. 1. ya development sonrasi testing ve QA QS kismini sallayarak yapiyorlar. 2. ya da taseron uretici demand i karsilayabilmek icin hiz i kalitenin onune koyuyor, QA ve denetlemeler tamamen yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 LG ye yaptirmak zaten biraz garip. LG nin kullandigi 0,2mm osuruk cam hem bunda hemde linkteki kendi aletlerinde cok benzer duruyor. catlamalari bile ayni. ha suda var, bu kadar ucuz alette de kristal kullanamazlardi zaten de, en azindan bu sekilde catlama riski olmasaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sarjı sorunluymuş diolla bir sürü hatası varmış diolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ucuz + aşırı hızlı üretim qa/qc'nin kısa tutulduğuna ve tüm testlerin telefon üstünde değil, materyal üstünde yapıldığına inanıyorum ben. yani adam yazmıştır "şu şu yüzey alanına sahip telefonlar için şu kadar mm, bu kadar esnekliğe sahip şu marka cam kullanılacaktır" adam bunu alıp kesitten, makinenin şeklinden bağımsız kullanıp sonrasında limitli denemeler ile üretime sokup, satışa çıkartıyor bence. yoksa bu hızda üretim için gereken günlük testleri yapacak ve üretimi güncelleyecek zaman çok da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lg'ye bulaşmıcaktı google ya bakalım şu motoroladan çıkıcak google telefonu nası olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 motorola=google olduğunda rahat çıkacak elbette ama piyasadaki hiçbir telefonu rahatsız etmemek için yapılmış bir tech demo olacak, kritik seviyelerde limitleri bulunacak -micro sd mesela- alsam mı? çok güzel ama aslında bu da yok! diyeceksin güzel fiyatlı olacak, görüntüsü reno'nun araçları gibi olacak. ilk çıktığında HOŞŞŞ diyeceksin,3ay sonra, ya o kadar da hoş değil diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dasaaa said: motorola=google olduğunda rahat çıkacak elbette ama piyasadaki hiçbir telefonu rahatsız etmemek için yapılmış bir tech demo olacak, kritik seviyelerde limitleri bulunacak -micro sd mesela- alsam mı? çok güzel ama aslında bu da yok! diyeceksin güzel fiyatlı olacak, görüntüsü reno'nun araçları gibi olacak. ilk çıktığında HOŞŞŞ diyeceksin,3ay sonra, ya o kadar da hoş değil diyeceksin. google bi aciklamasi vardi. Motorola dan nexus cikarmanin bizim icin samsung veya htc farki yok diye. Oyle cok bi cabalari yok galiba hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bi ara çinlilere bile satılacak geyiği dönmüştü motorolanın bu arada nexus4 un üretimi durdu diyorlardı birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi şirketlerin dediklerine bakarsak... ohooooooo çıkmasına yakın görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar