Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

@mokoko
1. film niye boktan ? Oda güzel,çok güzel hatta ama tek farkı eski serilere bağlı kalması çünkü bir anda 3. film gibi efektli birşey çekemezdi bilinçli yapılmış birşey

efekt falan yok diye demedim ztn. ama çok sığ bi film. ztn benim kötü derken ki amacım diğer filmlere göre en kötü filmdi. hani filmden aklımda yer eden sadece darth maul sahneleri var.

hani padme'nin silahla çatıştığı sahneler falan kötü mesela bence. jarjar'ın halkının savaş sahneleri çok boş. ne bilim yani. diğer filmlere göre çok kötü bi film bence 1. film.
Sosyal ağlarda paylaş

episode 1-2-3'e bok atanların kafası da ilginçtir.

kendi adıma konuşmak gerekirse, eğer ki babam 99 yılında beni kadıköy rexx sinemasında phantom menace'a götürmemiş olsa belki bugün bu kadar büyük bir fanatiği olmazdım star wars'un. illa ki severdim, filmlerini yine defalarca izlemiş olurdum, yakın takipçisi olurdum ancak bu kadar yanıp tutuşmazdım herhalde.

kabul etsin herkes, film orjinal trilogy olarak bırakılsaydı sinema tarihinde daha sağlam bir konuma sahip olacaktı ve efsane title'ı daha iyi oturacaktı, fakat bir yandan da asla bu kadar genişlemeyecekti sw evreni. o dönemin insanları, yani bugünün en az 40 yaşındaki insanları hiçbir şekilde bu kadar genişletemezdi sw evrenini. expanded universe'ü yapan benim, senin gibi adamlardır. ha, tabi ki birçok hikayeyi yazanlar arasında yaşı ilerlemiş insanlar da var, fakat hepsinin temeli expanded universe'e dayanıyor, bir nevi orjinal üçlemeyi izleyenlerin çocuklarına yani.

ve ne olursa olsun, jar jar'ından tut aotc'deki aşırı aşk sahnelerine kadar, her şeyiyle episode 1-2-3'ün de yeri başkadır sw evreni ile gerçekten yakın olan insanlara. lucas'ı savunan bir insan olmasam da, 85'den sonra doğan kuşağın sikimsonikliği sebebiyle onlara sw'yi sevdirmeye yönelik bir şeyler yapmaya çalışmasını da anlayabiliyorum. 4-5-6'nın benzerinde bir seri yapamayacak bir kafaya zaten bürünmüştü lucas 80'lerin başında. fakat her şeyin başındaki adam olduğu için ve gözünü para bürümüş olduğu için bana göre orjinal trilojiden çok daha iyi bir dönemi konu alan 1-2-3 gerektiği saygıyı görmedi asla. 6 filmin de making of episode xxx kitaplarını okudum, hepsinde de george'un nasıl sw franchise'ına daha fazla para kırdırırım kaygısı olduğu açıkça görülüyor. sadece bu kaygı bile olmasaymış 1-2-3 çekilirken, lucas'daki diğer çalışanlara bırakılsaymış iş, bambaşka yerlerde olabilirmiş sw serisi.
Sosyal ağlarda paylaş

5. filmi sinemada ilk yayınlandıgında izledim ben.

canım sıkıldıkça tekrar tekrar oturur izlerim.

Bakalım 7 ve ilerisi ne getirecek. Eger ileriki zamanları anlatacak ise çok daha güzel şeyler bekliyor bizi.Oralarda fazla aşk meşk yok. Jedilerin yeni düzeninin kurulması, Politik oyunlar, imparatorlugun ayakta kalma cabası, çok daha büyük düşmanlar.

Daha güzel şeyler bekliyor bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Livered said:

6. film 3 ten daha güzel.

3 te mace ve ekibinin geri zekalılıgı anakin obi düeollosunun yapaylıgı. Tapınak saldırısının az olması gibi bir ton eksiklik var.

6 da sadece ewoklar kötü duran.

yuh. anakin obi wan düellosu direk manly tears.

Bazı hareketler çok zorlama idi. Karşılıklı kılıç çevirme sahnesi , masanın üzerinde birbirilerinin bogazına yapıştıkları sahne ve anakinin dograndıgı sahne bunlar dışındaki kesimleri iyi idi. Ama bu 3 nokta daha iyi olmalıydı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi lucası komple aldıklarına göre Indiana jones falanda gitmiş olması lazım, franchise yok, şirket yok, bi 3 milyar falan vardı zaten önceden elinde, +4 daha geldi, onca parayı napıcak acaba lucas derken,

"he is planning to dedicate the majority of his wealth to improving education "

demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...