Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lead female olcak falan demişler bide, söylenti tabi bu onaylanmış bişi yok, mara jade?
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bende onu düşünüyorum yani luke skywalkerın oldugu yerde mara jade olmaması gibi bir hadise olmamalı olamaz.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 thirty something male luke heralde
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yok luke,leia,han lando gibi karakteleri orjinalleri canlandıracak.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 cok yaslandi onlar, 30 yil sonrasini anlatir oyle olursa.
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur...
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Geceleri yatağıma uzanıp yaşadığım günün tahlilini yaparken aklıma bazen bu film geliyor. yastığımı bir kez daha düzeltip tavandaki gölgeleri izlerken yüzümde pis bir tebessümle "yeni bir 'zindan ve ejderha' vakası yaşansa ya" diyorum kendi kendime bu film için. sonra obi-wan'ın silüetini görür gibi oluyorum gölgelerin içinde bir yerlerde. sonra uykuya dalıyorum.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aklımda obi-wanın gelip nokia şarjı sorması canlandı bian.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ulgio said: sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur... Anime sinema filmi yapsınlar yetişkinler için. O zaman geldi artık, çizgifilm çocuklar içindir dönemi bitti. Sen gitmez misin sağlam animesi yapılsa?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 japonca seslendirilecekse giderim.
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Animesi olssa giderimde bu animenin de özelliğine bağlı biraz, star wars clone wars gibi bi anime olursa gitmem.
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sostizm said: Ulgio said: sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur... Anime sinema filmi yapsınlar yetişkinler için. O zaman geldi artık, çizgifilm çocuklar içindir dönemi bitti. Sen gitmez misin sağlam animesi yapılsa? Death Gate Cycle'ın içine ederler bence anime yaparlarsa. Adam gibi filmler çekiceklerse yüksek bütçeli muhteşem olur gerçi. Tüm sülaleyi zorla götürürüm.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Carrie Fisher and Mark Hamill have been ordered to lose weight prior to the shooting of Episode VII.
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mortis said: japonca seslendirilecekse giderim. ^-^http://kokaku-a.com/
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i.imgur.com/PaNLpc8.jpg Filmin senaryosu
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kırmızı olmasının sebebi öyle olunca fotokopi çekilemiyor :p
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 insan en azından mini minicik bir pragrafda koyar o senaryodan iştahımız artsın diye.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ben cok korkuyorum ya bunu izlemeden olurum diye.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Gallant said: Acep Kyle Katarn olacak mi? hacı bu ölümcül soru işte
Öne çıkan mesajlar