Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lead female olcak falan demişler bide, söylenti tabi bu onaylanmış bişi yok, mara jade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bende onu düşünüyorum yani luke skywalkerın oldugu yerde mara jade olmaması gibi bir hadise olmamalı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 thirty something male luke heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yok luke,leia,han lando gibi karakteleri orjinalleri canlandıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 cok yaslandi onlar, 30 yil sonrasini anlatir oyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 anlaşmış hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Geceleri yatağıma uzanıp yaşadığım günün tahlilini yaparken aklıma bazen bu film geliyor. yastığımı bir kez daha düzeltip tavandaki gölgeleri izlerken yüzümde pis bir tebessümle "yeni bir 'zindan ve ejderha' vakası yaşansa ya" diyorum kendi kendime bu film için. sonra obi-wan'ın silüetini görür gibi oluyorum gölgelerin içinde bir yerlerde. sonra uykuya dalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aklımda obi-wanın gelip nokia şarjı sorması canlandı bian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ulgio said: sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur... Anime sinema filmi yapsınlar yetişkinler için. O zaman geldi artık, çizgifilm çocuklar içindir dönemi bitti. Sen gitmez misin sağlam animesi yapılsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 japonca seslendirilecekse giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 gökhan bi dur allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Animesi olssa giderimde bu animenin de özelliğine bağlı biraz, star wars clone wars gibi bi anime olursa gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 anime değildi zaten clone wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sostizm said: Ulgio said: sostizm said: Valla ben bayıla bayıla izlerim. Ne bu tutuculuk arkadaş. Hunger games, underworld, twilight falan mı çeksinler sürekli. Daha çok Star Wars yapsınlar. Daha çok Marvel yapsınlar. Tolkien dışında bir sürü şahane fantezi yazarı var, onları yapsınlar... Dragonlance'in yazarlarının "ölüm kapısı" serisi var mesela 7 kitap. 7 Film yapsınlar ondan. Her sene bir tane çıksın gidelim izleyelim. Abi bende onun çekilmesini istiyorum da death gate cycle i çevirmeleri çok zor, kitaplar inanılmaz uzun.7 film bile yetmeyebilir. Ha yansıtabilirlerse efsane olur... Anime sinema filmi yapsınlar yetişkinler için. O zaman geldi artık, çizgifilm çocuklar içindir dönemi bitti. Sen gitmez misin sağlam animesi yapılsa? Death Gate Cycle'ın içine ederler bence anime yaparlarsa. Adam gibi filmler çekiceklerse yüksek bütçeli muhteşem olur gerçi. Tüm sülaleyi zorla götürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Carrie Fisher and Mark Hamill have been ordered to lose weight prior to the shooting of Episode VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mortis said: japonca seslendirilecekse giderim. ^-^http://kokaku-a.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i.imgur.com/PaNLpc8.jpg Filmin senaryosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kaynak neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bad robot twitterına koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kırmızı olmasının sebebi öyle olunca fotokopi çekilemiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 insan en azından mini minicik bir pragrafda koyar o senaryodan iştahımız artsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Acep Kyle Katarn olacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ben cok korkuyorum ya bunu izlemeden olurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Gallant said: Acep Kyle Katarn olacak mi? hacı bu ölümcül soru işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar