Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 cok deli nostalji olacak ama böyle sanane'den ultimadan falan beraber muhabbet ettigim oynadigim adamlar vardi sonra biseyler oldu koptuk gittik ya da böyle cok gorupte belki aramizda bulunanlar vardir 10 seneler oldu mesela uo da bi adam vardi her gun gorurdum bizim cafede calisan bi eleman vardi bi muhabbet sirasinda cocugun horus darksoul oldugunu ogrendim mehanix vardı uo da brubaker vardı cs de mutation team moan vardı rui satricorn vardı uo da falan aklıma geldikce yazicam coluk cocuga karismistir heralde cogu zerocool vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kimse hatirlamadigina gore tamamen unutabilirim artik güle güle eski dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 zerocool cs ci mi? tanıdık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ne dion la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hellraiser diye bi adam vardı, uzun süre muhabbet edip geyiklediğimiz felan. eğlenceli bi adamdı. irc'de sandman, magicboy, arcane diye birkaç eleman tanımıştım, baya eğlenceli frp muhabbetleri dönüyordu. tenshi diye bir kız vardı, bir irc grubunda konuştuğumuz, sonra birkaç kere buluştuğumuz felan. ultimatr zamanlarındaki üyelerden hired_gun, kumadam, zeth-norr, drake stonekeep gibi kişiler vardı, yıllar oldu mesajlarını görmeyeli. sonra bi de bladesinger vardı, irc'den tanımıştım, severdim adamı. hatta sonra patiye de üye olmuştu. kanser oldu dediler felan hiç görmedim sonra adamı. the_guardian diye bi pati üyesi vardı. hatta farklı yerlerden iki guardian hatırlıyorum, ikisini bi ara karıştırmıştım, aynı kişi sanmıştım felan. quake 3 oynuyordu biri. napıyorlar felan bilmiyorum da, aklıma gelen kişiler bunlar. unutkan insanım aslında ama böyle konu açılınca zincirleme geliveriyor gelenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Arma said: zerocool cs ci mi? tanıdık geldi. ankara'dan tanıdığım bi zerocool mu zeroiscool mu ne öyle bi adam vardı, kısa bir dönem bizle quake 3 oynamışlığı vardı ama sonra bırakmıştı. gerçi zerocool mu ne mitnick'in lakabıydı sanırım, herkes o nicki almıştır o yüzden bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Arma said: zerocool cs ci mi? tanıdık geldi. ZeroC00L diye yazıyordu sanırım nicki server falan ayarlıyordu clan maclarina cs ci evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fistan tam bir bone kafasi yasamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fistan ankara'daydı di mi? hep ankara kafası bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bardak altlığımı kaybetme selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben asıl marcopashayı merak ediyorum ah ulan bursada ender insanlardandı kıymetini bilemedik ergendik o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Fistan said: Arma said: zerocool cs ci mi? tanıdık geldi. ZeroC00L diye yazıyordu sanırım nicki server falan ayarlıyordu clan maclarina cs ci evet ya bir turnuva için gelmiştir ankaraya . yada ankarada blue cafede falan takılmıştır zamanında ordan tanıdık geldi. cs de epey bilindik bir isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi en az 3-4 farklı kişi olabilir o nicki kullanan cs'de ben baya çok görmüştüm sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ICQ dan muhabbet ettiğim japon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Beni beni, beni de merak eden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 marashuka diye bi arkadaşım vardı cs oynarken muhabbete başlamıştık fln maçlar yapardık fln. o zamanlar icqda fln sesli konuşma yoktu yada biz bilmiyorduk, geceleri boş serverların birine girip muhabbet ederdik. sora kayboldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 cs maçları falan ayarlayan adamsa o kişidir zatende dediğin gibi bir sürü çakması oluyor orjinallerin. 50 tane undertaker bl geziyordu ama undertaker bl falan diyince kim olduğunu biliyoduk. onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fedaykin n'ldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ergenekondan almadılarsa buralardaydı geçenlerde mesaj attıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Halen buradayim(Drake Stonekeep, bone hatirlarsin :)) Lurker modunda butun forum'u geziyorum gunde birkac kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 iced_earth müydü bi adam vardı nebula zamanlarında konuşurduk hep irc'de filan hatta o zamanlar böyle mp3 indirmece filan pek yok daha, muhabbet blind guardian'dan filan açıldığında adam ben sana cd yapar gönderirim demişti göndermişti vay anasını. ben olsam hayatta uğraşmam sdf. marius vardı nebula admini, knight online ilk çıktığında oha çok iyiymiş diye oynamıştık haldır huldur ahah onun dışında penth diye bi gey vardı herkes "abi penthesilea kızmış" derdi birbirine random kız resmi yollardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: ultimatr zamanlarındaki üyelerden hired_gun, kumadam, zeth-norr, drake stonekeep gibi kişiler vardı, yıllar oldu mesajlarını görmeyeli. kumadam forumda hala vay ak bolumune yazıyo wow oynuyodu bizle hala en son Bone said: sonra bi de bladesinger vardı, irc'den tanımıştım, severdim adamı. hatta sonra patiye de üye olmuştu. kanser oldu dediler felan hiç görmedim sonra adamı. blade öldü diye biliyorum ben ama yane öle bi muhabbet vardı hatırladıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 AthleT said: fedaykin n'ldu acaba? bülocan için geliyo http://www.youtube.com/watch?v=xN1J4x_UFXM forumdan neydi nur tanesi mi nar damlası mı ne onna evlendiler cocukları var mnasallah got gobek yaptı baya arada facebooktan goruyorum resimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 asıl zed vardı o noldu aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben fallen i merak ediyorum, nerde ne yapar bilen varmidir? hala evinin onunden gectikce aklima gelir de adamin izini kaybettim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar