Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu tip filmler genelde tırt oluyor da canım çekti şimdi. geçen grave encounters izlediydim averaj bi film de yine de izlemesi zevkli. bunun gibi filmler arıyorum. Paranormal Activity'leri izledim, White Noise vardı bi onu izledim. böyle bu tarz bişeyler arıyorum işte hadi çalışın bakim. ha bi de çok tırt olmasın ya. imdb'de en azından 6'yı zorlayan filmler olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 drag me to hell biraz tırt gerçi imdbde 6.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lotr return of the king sonunda ruhlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ama korku filmi değil yoksa izlerdim yor argümant iz invaöld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 orklar var korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 musallat musallat 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hanako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 poltergeist serisi vardı yıllar evvel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu arada aklıma geldi de, ben ilkokuldaykene, biz terminator, rambo, rocky, lethal weapon gibi filmleri izlerken, korku filmi kolik olan, iğrenç filmleri izleyen, vhs'lerini kiralayan kız tipleri vardı. şimdi o tip bi tanıdığım olsa sorardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 poltergeist serisi iyidir şunu izle pol 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Noroi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fallen http://www.imdb.com/title/tt0119099/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tam ruh değil ama sayılır ve güzel baya Rec var. Ama birincisi, ikincisi değil. Yalnız başı biraz yavaş oraları atlatman lazım son yarısı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar