nienna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 beyaz soslu, muhtemelen lahanalı bir salataları var hani; bunun içeriğini tarifini bilen var mı tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 coleslaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://lmgtfy.com/?q=coleslaw+tarifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 coleslaw diye aratsan bulursun. lahana kereviz havuç soğan karışımı, mayonez şeker sirke den oluşuyor kabaca. nette 21983712 çeşit reçetesi var. KFC deki aynı tadı tutturmuş bir reçeteye yada yapan yere ben rastlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Evde denedik biz bir kaç kere. KFC'nin tadından bir iki ton uzak oluyor. Kimyasal falan atıyorlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 eşek boku koyuyomuş kfc ondan tutumyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Redeagle said: Evde denedik biz bir kaç kere. KFC'nin tadından bir iki ton uzak oluyor. Kimyasal falan atıyorlardır belki. İşte bunlar hep illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lan kfc nin coleslawı güzel değil ki zaten niye o tadı tutturmaya calisiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bazen cok sekerli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bazen de lahanalar çok çiğ geliyor, o zaman kopmuyor. Allah belasını versin öyle salatanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Fistan said: lan kfc nin coleslawı güzel değil ki zaten niye o tadı tutturmaya calisiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 big mac sosu tarifi başlığı vardı bir topictede. tarife baktım ne kadar meşakkatli bir sos o da ama kfc'nin ki daha basittir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hiç sevmiyorum ben coleslaw ı. sevemedim, sevdiremediler. nerde olduğu değişmiyo bide. heryerde kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oha coleslawı açmadan çöpe atmayanlarda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kötü ya onun yerine mısır veya ekmeği daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 O ekmeğin nesini beğeniyorsunuz abi, yenilecek bir tarafı yok. Mısır zaten komple gdo. Coleslaw'ı da böyle azcık yiyorum tadı fena değil. Ama her ne olursa olsun KFC'ye saygım sonsuzdur, hayatımda 2 kez yiyecek yemek bulamadığımda imdadıma yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 biscuit baya doyurucu ama tabi cok guzel bisey deigl 3-4 parca tavuk ve 1 biscuit doyuruyor ama o yoksa 8 tane tavuk yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yedim mi zaten strips yiyorum gögüs parça onuda popeyes daha güzel yapıyor bence. Tavukları gdo lu besinlerle besledikleri ayyukka çıkktığından beri onu da yemiyorum zaten. Ayda yılda bir yer oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 gdo lu besinlerle beslenmeyen tavuk yoktur su anda turkiyede köylerde inek bokunun içinde gezen tavuklar haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 deadwoll said: O ekmeğin nesini beğeniyorsunuz abi, yenilecek bir tarafı yok. Mısır zaten komple gdo. Coleslaw'ı da böyle azcık yiyorum tadı fena değil. Ama her ne olursa olsun KFC'ye saygım sonsuzdur, hayatımda 2 kez yiyecek yemek bulamadığımda imdadıma yetişti. süpermarketten alışveriş yapıyorsan gg diyeyim ben sana o zaman heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Marketteki mısırla, KFC mısırı bir değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 evet bir değil KFCden ayda yılda bir yiyorsun marketten sürekli aldığın şekerinde, nişastasında şununda bununda var GDO hehe o yoksa glikoz fruktoz şurubu falan var. kısacası süpermarketten dikkat etmeden alışveriş yapıyorsan ayda 2-3 kere yediğin fastfoodun (kendi frekansım sdf) hesabını yapmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 deadwoll said: Marketteki mısırla, KFC mısırı bir değil yalnız. Lol wut? Aynı zararlı besinler hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ardeth said: evet bir değil KFCden ayda yılda bir yiyorsun marketten sürekli aldığın şekerinde, nişastasında şununda bununda var GDO hehe o yoksa glikoz fruktoz şurubu falan var. kısacası süpermarketten dikkat etmeden alışveriş yapıyorsan ayda 2-3 kere yediğin fastfoodun (kendi frekansım sdf) hesabını yapmanın manası yok. İyi de mısır için konuşursak mısırı da ayda yılda bir yiyoruz. Mısır yiyeceğim zaman her ne kadar KFC'nin ki lezzetli olsa da kendi bahçemdekini ya da pazardan hatta marketten aldığımı tercih ederim. (Ha Almanya'da mesela KFC'nin verdiği mısır satılıyor süper marketlerde sadece, o ayrı. (zuckermais)) Türkiye'de 3-5 fazla verip daha az işlenmiş ürünlere ulaşmamız kolay halen, ben de öyle yapıyorum genelde. Elimden geldiğince az kimyasal sokma derdindeyim bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar