AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 usb takmasını bilmeyip bilgisayar mühedisliği okuyan kızlar var aile düşündü, kızımız ne okusun ; mühendislik. kızlara hangi mühendislikler gider ; makine olmaz, elektronik belki, hah bilgisayar. gibi edit bu birazda ülkede yeni nesilin para, rahatlık ve ismi olan bir meslek seçme isteği , şekilcilik kaygısıyla büyümesinden dolayı.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dasaaa said: ay ben de gerçek mühendis sanıp yazdım lan. bilgisayarcıymış bu ahauahudhausdhausd neyse boşverin gençler. kedi ciğer olmuş seninkisi. otur da metrikis sıkayned falan yaz. imza yetkisiz mühendislik ne acaip şey anne
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dasaaa said: sipeyskeyk said: oha dasaaa snob olmuş. abi millet geyik yaptıkça hakikaten ezik-emo sanmaya başladı ya. bayağı senin törörist sevdalısı olman gibi bi durum oldu olm. hoş değil bunnnar aynen. yedik yaftayı. ama seviyorum ben, eğlenceli oluyor.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Artariel said: ve çok uzak değil 5 seneye falan bu adamlar muhtemelen meslek sahibi olacak. 5 seneye geçiyo rahat ol sen. sidik mi yarıştırıyosun sen üniversiteli gençlikle. Belki de mühendisliğin forsunu kullanabilecekleri tek ortam. Not: mühendis değilim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben mühendis değilim ve benden başka bütün ortakların mühendis olduğu bir mühendislik şirketinde çalışıyorum. Baya acı.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Suark said: hehe bende emoya üye değilim :/ abi olun ya hiç bişi deilse oy vermek için üye olun senede bir gidip oy verin emoya
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 şöyle bişey duydum, şimdiye kadar üye olmadığım bütün senelerin aidatlarını ödetiyorlarmış üye olmak istersem. bide baya politize bir kurum falanmış diyolla. aman ya şu anki 40+ yaş grubu ölmeden nasolsa bişi yapamayız orda, kendi statükolarını kurmuştur onlar
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 valla emo şöle entresan bişi mesaj atıyolar borcunuz var diyolar ama tahsil etmek için bi yaptırımları yok yane mühendis olarak çalışabilmek için üye olmak zorunda olduğundan (proje imzalamak için felan) atmak felan gibi bi şanşlarıda yok ancak işte işin düştüğünde bütün borcu tahsil ediyolar mesela kursa gitceksin kurs 100 tl borcun 500 tl diyolar yada proje onaylatcan onay 30 tl borcum 300 tl diyolar aylık 6 tl faiz de yok üye olmak için aidatların hepsini alırlar mı bilmem üye olmadan nasıl aidat isticekler oda bi soru ben mezun olduğum an üye olduğumdan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 emo ya ahahah bizim oda en iyisi mmo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 en iyi oda benim oda lan boğaz manzaralı
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kıskancligin bu kadarı trust me im engineer
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende non-mühendis olarak katılıyorum tartışmaya sınıfta isteyerek bölüme giren 15 kişiden biriydim, geri kalanı da "mühendislik olmazsa açıkta kalmayalım beyler" diye gelenlerdi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 imo IN MY OPINION! you are all dumb asses diye devam ediyor
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sadece ilk postu okudum ve her cümlede kıskançlık paçalardan akmış. Çocuklar tabi ki okudukları bölümle hava atacaklar. Tabi ki bir şeylerden feyz alıp bir bölüm seçecekler. Kendini pikachu zannedip camdan atlasa daha mı iyi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 YOUR JOB IS NOT YOUR IDENTITY BITCH!!
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hayatımız boyunca buyuk bir cogunlugumuz sosyal alanlarda eziliyor,bırakın da böyle datmin olalım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mayış ne kadar mayıştan haber verin
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dogruya dogru abi,ulan fotolarda bile ezik cıkıyorum insan icinde lşsdşhk
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 e o sosyal takılmamandan aga, bide öle deme okul sonrası baya bi benefiti var. en azından tr de, insanlar seni zengin sanıyo sdsfs halbuki bizde fakiriz
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi senin kendine verdiğin zararı kimse sana vermiyor. adam 10kızla tek erkek foto çektiriyor. sonra "ayh esik chıkmıshııım" diyor. sersem
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 eziklik vs değil de odunluk var. mühendis odunluğu diye bir şey var resmen.
Öne çıkan mesajlar