Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda-Türkiye Pedofili Siyaseti


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

http://gazetecileronline.com/newsdetails/8097-/GazetecilerOnline/dunyayi-sarsan-skandalda-igrenc-turkiye-baglantila

said:
Dünya Hollanda’da ortaya çıkarılan pedofili skandalıyla çalkalanıyor. Hollanda Adalet Bakanlığı’nın iki numaralı isminin çok sayıda Türk çocuğa da tecavüz ettiği ileri sürülüyor. Hollandalı politikacıya çocukları, Türk polisinin bulup götürdüğü iddia ediliyor. Çiller Hükümeti’ne kadar uzanan olayın altında inanılmaz iddialar yer alıyor. Amerikan Temsilciler Meclisi’nin bir Türk’ü mağdur olarak dinlediği ve bir mektupla Başbakan Erdoğan’dan olayın aydınlatılması için yardım istediği bildirildi.

Hollanda, Avrupa ve Amerika basınında yer alan ve Hollandalı siyasetçinin yargı karşısına çıkartılması için kurulan sitede yayınlanan bilgilere göre; Hollanda’da 1998’de yapılan bir genelev baskını sonrasında, Hollanda’da siyasetçiler, bürokratlar gibi üst düzey meslek gruplarından kişilere değişik ülkelerden getirilen çocukların pazarlandığı ortaya çıktı. Ancak o dönem Hollanda Adalet Bakanlığı’nın dış ilişkileri bürosunun başında bulunan, daha sonra bakanlığın iki numaralı koltuğu olan Genel Sekreterliğe getirilen Joris Demmink tarafından engellendi.

Hollanda’da tutuklanan uyuşturucu kaçakçısı Hüseyin Baybaşin’in, bu ülkede ömür boyu hapse mahkum edildiği dava sırasında ortaya attığı “Beni Demmink yaktı. Tansu Çiller (dönemin başbakanı) ve Eminyet Genel Müdürü Mehmet Ağır, Demmink’in turist olarak gittiği İstanbul’da bir çocuğa tecavüz ederken görüntülerini çektirip Demmink’e beni mahkum ettirmesi için şantaj olarak kullandı” iddiası olayın Türkiye ayağının ortaya çıkmasını sağladı.

Baybaşin’in iddiasının peşine düşen Hollanda basını, Yalovalı bir gazetecinin de yardımıyla mağdur çocuklara ve iddiaların odağındaki bir polise ulaştı. Polis ve çocuklar iddiaları doğruladı.

Avrupa ve Amerika basınında da yaygın bir biçimde yer alan haberlere ve görüntülü ifadelerde yer iddialara göre; Demmink, 1995-2002 yılları arasında, defalarca Türkiye’ye geldi. Demmink, 1995’te İstanbul’a turist olarak, 1996’da da Antalya’a resmi görevli olarak geldi. Demmink, bu tarihlerden sonra Türkiye’ye gelmeyi sürdürdü.

....


bu ne lan. devamı linkte var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

fede said:

biz kendi içimizdeki pedofili davalarını çözdük mü de yurtdışına açılıyoruz lan.


kendi içimizdekileri bile çözemediğimiz çözmediğimiz için yurtdışındaki adam Türkiyede yapsam bi halt bulamazlar diye geliyor zaten


fix'd

madem gizliden baslamis, bence direkt tayland tarzi turizm merkezi yapalim turkiyeyi.
reklamini da guzel yapariz.

BU ISLER BIZIM KULTURUMUZDE VAR sloganiyla tum pedofilileri turkiyeye cekeriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben doğu için haydi kızlar okula gibi "başlık parasını ver, kızımı büküver" kampanyası yapılmasını bekliyorum mesela.


ÇÜNKÜ TÖRE BÖLE DİYOR!!!!!

ver başlık parasını
al kızı

ver ineği
al kızı

bu adamlar namus cinayeti işliyorlar ya bi de..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayın altında çok daha derin olaylar var."Hüseyin Baybaşin" dediğiniz adam narkotik litaratürüne girmiş adam ve zamanın da pkk ya parasal anlam da en güçlü desteği veren adam..
olaya bu yönden bakarsak şantaj falan baya başarılı bi derin devlet operasyonu,en azından şimdiki basiretsiz,beceriksiz kendi halkını fişleyen,istihbaratdan bi haber mit ve istihbaratdan kat kat öte..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tansu Çiller (dönemin başbakanı) ve Eminyet Genel Müdürü Mehmet Ağır, Demmink’in turist olarak gittiği İstanbul’da bir çocuğa tecavüz ederken görüntülerini çektirip Demmink’e beni mahkum ettirmesi için şantaj olarak kullandı.

bu nasıl iğrenç bir şeydir ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...