Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 80 bir karaktere kısa yoldan nasıl item kasarım?


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Exotic itemın ne olduğu farketmiyor, level aynı ise stat farkı yok yanılmıyorsam.
Buna göre en kısa yoldan exotic seti dizmek isterim =).

Pve için arkadaş grubu olmadığından, tek başıma uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden kestirme bir yol varsa işime gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chef 400 :D. Craft kasamadım ya. Hızlı 80 olduğumdan kasacak malzeme düşmedi haliyle. 3 günlük karakter işte, az önce 80 oldu.

5g de para var. Exotic lerin tanesi 1.6g. Bunlara 1.5 da rune takılacak tek parça 3g ye gelir en iyi ihtimal.
Sırf setim 18g yapar. Bunun silahı, takısı vs de var.

Acaba 5g ile rare magic find set ve rune larını mı alsam. Onunlada para kassam felan :P. Gerçi böylede kasılırmı =). Rare setde alsam, buna exotic magic find takmam gerekecek sanırım. Her türlü cebimi yakar, karşılığınıda verirmi emin değilim.

Daha grandmaster training manual bile almadım 2g diye :D. 20 tane trait verebiliyorum. Fakirinde yoksuluyum :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki ya oturup kasacağız mecbur =). Ama en kısası nedir onu kovalayayım istedim. Oyun ilk çıktığında dungeonlar ızdıraptı, yada biz beceremiyorduk :P.
Şimdi oyundan bir arkadaşla konuşuyorum, dungeonda fena olmayan bir grupla 1 saatde 2g kastığını felan anlatıyor. Sonrada "bir arkadaş farm ile bi gün 10g kasıyor" diyor...

Farm = tek başına yapabiliyorken, dungeon için sürekli adam kovala gibi birşey söz konusu. İşte hiç birini yapmadığımdanda pek mantık yürütemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

magic find cap degilde dr ye girio farmyaptigin yerde surekli azalarak farm yapiosun drye girio iste http://gwshack.info sunun kendi serverin icin olanini bul vardir bi yerde illa, orda yazanlari topla yarim saattte 2-3g edio iste 24 saat timeri var daily gibi madking farmlican bu ara en hizli item istiosan onun disinda 1g bayilip birine rare mf seti yaptir exotic icinde cof en kolayi sonra gerekliligine gore iste heryeri gunde 1 defa yap 2-3 path olarak 1 haftada dizersin full.

Trinketler icin 5x 2.5g verecen yada glob x 15 orb x 15 40 ori bar felandi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konusu açılmışken ayrı topik açmadan soruyim:

Support-tank guardian itemı toplamaya çalışıyorum, önceliğim toughness ve healing power(ayrıca ekleyebildiğim kadar vit).

Knight ın toughness statı major ama diğerleri power ve precision. Precision işime yaramıyo, atlıyorum. Cleric heal power toughness, ama bunda da vit ekleyecek yerim yok, hiç vit eklemezsem de health aşırı düşük kalıyo en düşük hp tier olarak. Rabid de de precision işime yaramadığından atlıyorum.

Geriye bir tek Power-toughness-vitality seti(soldier prefix) kalıyo, o da craftlanamıyo. En kolay nereden bulunur? Vigil seti var da exotic değil rare, o yüzden işe yaramıyo(hem de gereksiz derecede pahalı, exotic craftlamaktan daha fazla gold gidiyo).

Bir de armor soldier, trinketler sapphire (cleric: heal-power-toughness) yapsam güzel olur mu, yoksa tek alana yoğunlaşıp bütün itemları aynı özelliklere mi ayarlamak daha iyi olur? Weapon için de cleric craftlayabilirim veya soldier prefixli silah varsa o da olabilir. Sadece aksesuar ve gemlerden gelecek vit yeterli olur mu ondan emin olamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon setlerinden bir cof unki fena gelmedi. Diğerleri pek işime yaramıyor.
Birde en kötü seçenek olarak magic find veren set.

Demek istediğim COF için sabit birisine ihtiyacınız varsa ben gelebilirim.
Günlük her yolu bitirebileceğimzi bir grup işime gelir (en azından günde 200 token çıkar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece madeni topluyoruz dimi? diğer şeyler pek para etmiyor sanki. Sadece madeni toplarsak dediğin gibi çok kısa sürüyor ve yine dediğin gibi 2g bırakıyor.


birde, lootdan düşen herşeyi vendora satmak akıllıca mı? yani salvage işine gerek var mı?
mesela 80 harici rare bile düşse vendora okutuyorum. ah de para etmiyor çünkü (para edenleri ah ye satıyorum tabi)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 silver 25 copper üstüne satabildigin herseyi sat altındaki beyaz mavileri salvage. Herseyi topla Mithril Odun stacki 70-80 silver eder tier 5 matlarin (deri daha ucuz).

Sarıları salvage et ama mümkünse exotic salvage kitle yap o blackli olan. (gerçi ectoplasmların fiyatı düştü iyicene ama)

Plinx eventi diye bir chain event vardır, cursed shoreun kuzeyinde olur bu çok kısa sürede başlar karma kasanlar para kasanlar orda takılır hep (gerçi artık dungeonlar + dailyde karma verio deli gibi karma kasmak kolaylaştı).

Mad King eventı farmlayabilirsin çok kısa sürüyor ve çok acaip itemlarda atabilir chest itemları atıyor bide.

Zaten para bir süre sonra anlamsız oyunda skin ve legendary kasmıcaksan ki kasıyorsun benim anladığım kadarı ile çünkü hakketen kasıcak birşey kalmıyor. 3w ye ladder gelmedi düzgün rank sistemi yok.

Tier 7 Itemlar gelirmi ne zaman gelir expansionlamı gelir belli değil.

Ya yeni class kasmak lazım yada işte daha güzel weapon skinleri kasmak lazım corrupted silahlar vb gibi.

Legendaryler nerflenicek diyorlar ki bence nerflenmli kasma süreci çok sıkıntılı evet çok hoş itemlar var özellikle greatswordlar felan ama zor.

Para kasma için birde spot farmlayabilirsin lodestonelar var elementallardan düşen ama çok rare yani ben şöyle yapıorum malcor leapin güneyinde earth elementaller var orayı onyx lodestone düşene kadar farmlıyorum 30dk içinde bir tane düşüo hep 110mf var ikinciye kasmıyorum 1 tanesi 1gold 25silver ediyor.

Bunun gibi spesifik lokasyonları turlayarak farmlayabilirsin.

Potent blood farmlıyıp 50 tanesini forge sokup powerfull deneyeiblirsin oda frostgorgeun güneyinde ki öküzlerden kartallardan ve haritanın ortasında ki trolllerden düşer mfyi yükselt 30 dk da bir spot değişerek saatte 100 tane farmlayabilirsin tabi +- değerler bunlar. 50 50 forge sok sansın yaver giderse 10 tanes felan cıkarsa 50 silver eder saatte 1g bide düşen çer çöp yeşil beyaz sarı cabası. grind sonuçta.

Cof farmla 25 silver per run seri biten dungeonları yap hem trash loot hem token hem nakit.

tier 3-4 matları farmlayabilrisn platinum ore bunları çantaya craft edip çanta satıp extra kar edebilirsin.

Birde bu ara chestlerden çıkan güzel para eden itemlar var misal cebinden bir 50 lira atıp gem alıp onları yüksek miktar golda çevirebilirsin ama bu kumar.

4-5 tane chest eventları var dragonlar vb. bunların rotasyonunu öğren event start saatlerini serverında ki bunlar farmla o chestlerden sarı atabilir ama asıl önemlisi dusk vs gibi 300g edebilen legendary parçası çıkabilir.

Sabit farm yapma 30dk da bir spot değiştir yada ara ver.

Toplayabildiğin herşeyi topla ( otlar hariç bazıları cidden orak parasını kurtarmıyor.)

Direk marketten birşey almaktan ziyade eğer craft ettirebilicek birini bulursan kendin matlarını farmlayıp craft yaptır eksik olanlara para ver sadece.

70-80 arası mapleri complete et exotic atar onları al kır sat kullan dahada iyisi x40 tier 6 mat verir orichalum grossom felan bunlar nakit yada craft.

Dailyini bitir zaten gün içinde 1 saat oynadınmı kendi kendine kasıosun ama bir iki birşeyi unuttugun için tamamlanmıo onları unutma random kit felan verebilio 5 silver mystic coin karma veriyor.

Mystic Forgeun receiplere bak Silah yapabilirsin 50 skill puani ile eldrige scroll alip 30 mystic coin + hangi silah yapıcaksan onun core craft matlarından ( tüfekse orichalcum namlu ancient sapling kabza x 5 gibi )

Jewelcraft matlarını satma onu illa craft edicen dugeonlardan düşmüyor.

Onyx lodestone 2 tane si bir superior sigil of str için lazım en efektif silah upgradei benim gördüğüm (precision gidenlere)

Takıl skin kas gez dolaş kamera fixlenince oyun daha bi güzel oldu bide şu max zoom out rangei tam getirsinler hala bi açıp bi kapatıolar test uzatısını girince.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun uzun yazmışsın teşekkürler. Başkasınada faydalı olur.
Dün farm ile 9g yaptım. Toplamda 30g ye daha ihtiyacım var. 3 gün daha böyle uğraşırsam benim işim tamam.

Ama şu 1.3silver altındaki malzemeleri kırma konusunda.. Bunun karından pek emin olamadım. Biraz kırdım, neredeyse ah fiyatına denk geldi. Hatta zarar ettim kırarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi orichalumcum ciksa zaten 3.30 silver derileri kırmayın ama cloth ve metalleri kırın bence uzun vadede karlısınız.

ki grossmerler ancak öle bulunur cantalardan felanda dusuo ama en iyi salvagedan gelio ayrıca bu ayın monthlysinde 500 salvage var bakın yetişmek zor artık ama deneyin isterseniz metal scrap alıp marketten hızlıcada yapabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...