DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zazazazazaza xD xD diarra > sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ridvan Dilmen: "Merak ediyordum yahu bu Antalya nasil 15 puan yapmis dedim. Bu gece merakimi giderdim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 doğru ya rıdvan izleyelim şimdi neşemiz yerine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 alex olsa fener kazanırdı. denildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.resimvadisi.com/data/media/242/japonya_bayra.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 biz antalya ya 4 atmamış mıydık ya antalya fenere 3 attı 1 yedi yani fenere 6 atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 3-1 yenildik mi lan? ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bekir serdar selçuk nasıl bir fail üçlüdür yahu kaybetmeye mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bir aykut klasigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benim izlediğim maçlarda yedekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kavurma said: benim izlediğim maçlarda yedekti. istisnasız yedek oynayan adam demişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Son zamanların en iyi faili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 şubattan sonra maç izlememiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 maç ile ilgili söylenecek 2 şey var.. 1.çok güzel bir havada oynandı maç, tam maç havasıydı 2.zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 rıdvanın günah keçisi krasiç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aykut Kocaman hakkında bir şey söyleyecek mi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kavurma sağlam faillemiş zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kavurma sayesinde 2 zaaa çıktı maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 krasiçe laf eden taş olsun ya. adamdan devamlılık bekliyolar, geldiğinden beri 1 maç yedek oynatıyo, bi maç 45 dakka oynatıyo. lan bi oynat adam akıllı adam en büyük silahın olacak alıştır takıma işte off milletinde ağzına düşecek sonra krasiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 krasiç güçsüz şu an, önce kondüsyon; sonra maç kondüsyonu. ben de bekliyorum da aykut kocaman hakkında bir laf bile etmedi. neyse fm yi açtım takımı kurtarıyorum az sabredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Golleri izledim şimdi de. Spiker ismi diarra olan adamın adını niye DİYYARA diye okuyor sürekli, sinirim bozuldu lan. Son golde volkan ofsayt diye el kaldırmış AHADFSASDGFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bok gibi oynadık da ama yinede bi hakem abv demek istiyorum.şöyle kritik maçta salihi oyuna sokan zihniyetin de abv.geçen sene aynısını miy maçında yapmıştı recepi 16 yaşındahyken oyuna sokmuştu çocuk dizlerim titredi maçta demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 S-H said: kavurma said: benim izlediğim maçlarda yedekti. istisnasız yedek oynayan adam demişsin :( talihsiz bir açıklama olmuş. benim izlediğim maçlarda istisnasız yedek oynayan salih deseymişim daha iyi olacakmış. maç biletlerini çıkarttırmayın bana. ! ayyyt. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Biz sana maça gitmedin demedik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 maçı izlemedim. heralde salih denilen genç futbolcunun yaptığı hatayla gol gelmiş. bence salih için motive edici bi olay. ben olsam sırf bu maç yüzünden hırs yapardım. yıllar sonrada ligtvde izlerdik salihin ilk maçı yada en unutamadığı anı fln die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar