Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Idris naim efendi sagolsun butun dunyaya rezil olduk gene, turk bayragi acan adama turkiye cumhuriyetinin polisi tekme atiyor Cidden devlet olmanin bir ciddiyeti vardir, istihbaratcinin karakol polisine yakalandigi ulkemizde artik ciddeyet semih cumhuriyeti ile yarisicak duzeye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yazıklar olsun benim verdiğim vergiyle aç karnını doyurup milletime, bayrağıma bu şerefsizliği yapan o polise/lere... http://webtv.hurriyet.com.tr/2/40302/21803894/1/polis-bayrak-acan-kisiye-tekme-atti.aspx Sinirden yazamıyorum... Apo şerefsizinin resmine dokunamayan ama bayrağımı tutana yaptığı bu .... Offf neyse abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Vay be dile kolay 89 yıl olmuş koca cihan imparatorluğunun yıkıldığı günden bugüne... Hey gidi Osmanlı hey... -Sen olsaydın olur muydu MAVİMARMARA! -Sen olsaydın ağlar mıydı FİLİSTİN,PATANİ,ARAKAN... -Sen olsaydın ölür müydü SURİYELİ çocuk... -Sen olsaydın taşır mıydı IRAKLI bacım karnında amerikan p... -Sen olsaydın olur muydu 2 yaşında çocuğa tecavüz, 17 kızı katletme... -Sen olsaydın olur muydu yoktan yere 30 bini aşkın şehit... -Sen olsaydın halkın kanını emer miydi patronlar,bankalar, eli kanlı büyük sermayederler... ALLAH-U ALEM, ben osmanlıyı özledim arkadaş hiç görmediğim ama hep muştusuyla uyuduğum Osmanlıyı.... Ben Fatih'i,Yavuz'u,Abdulhamit'i özledim.. Ben Türkiye'nin içindeki Osmanlıyı özledim... Akif'i,Üstad'ı,Bediüzaman-ı,Erbakan Hocam'ı özledim liseden bir arkadaşım, facebooktan yazmış böyle aptallarla takılmışım zamanında diye kendime mi kızsam yoksa napsam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tekme yiyen ninja çıksa mesela, tutsa bacağından alsa bayrağın altına götürseler kalabalığın ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Iste turk bayragi yerine pkk bayragi apo bayragi cikarsalar polis dokunamazdiki, salaklar gidip turk bayragi acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulan Cumhuriyeti kutlamaya gelene dalıyo polis bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ankarada eski meclis önünden evime yeni geldim. Olaylar çıkacağını farkedince fazla kalmadım. Polis denen köpek kitlesi olay çıkması için her türlü pisliği yaptığını gördüm. Elimdeki sandviçi bile aldılar. Sabah 9 da gittiğimde hiç olay yoktu sadece polis olayları büyütüyordu. Polisin yanında geçsen 2 metre ileriden yürü diye seni itekliyor. Kendi ülkemde kendi şehrimde terörist muamelesi görüp evime geldim. Ülkeye bu hale getiren herkesle gurur duyuyorum çocuklarınıza atatürkü marvel karakteri olarak anlatırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3td9NS6ptN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 barikatları kaldırmak zorunda kalmıslar. anıtkabire dogru yuruyus devam ediyor. biz de llama ile alsancak'a gidiyoruz birazdan. gozunu seviyim izmir'in. rahat rahat kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 belli olmaz abi dikkatli olun gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sapanı aldım ben bişey olursa pat pat atarız taşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kutlamaya gidenler dikkatli olsun. Bu hayvanların ne yapacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu ibneye sorsan biraları icip gazlı bez tıkayalım diyo. molokok yapacakmıs ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 4Ever said: Polis denen köpek kitlesi olay çıkması için her türlü pisliği yaptığını gördüm. Elimdeki sandviçi bile aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şimdi bakıyorumda hiç bir TV kanalı olayları vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 toggie said: bu ibneye sorsan biraları icip gazlı bez tıkayalım diyo. molokok yapacakmıs ehueh. çok kötü gazdayım hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 4Ever said: Polis denen köpek kitlesi olay çıkması için her türlü pisliği yaptığını gördüm. Elimdeki sandviçi bile aldılar. http://3.bp.blogspot.com/-vPWPjTK4UXU/UA2Q_XkvtZI/AAAAAAAAAKA/fPt-gpWfAcw/s1600/240x196px-LL-e66ddef6_reverse-1253886001_office-no.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şimdi de şirinlik mesajları ve haberleri yayılıyor. Neymiş? Erdoğan, Kılıçdaroğlu biber gazı yiyince törende İdris Naim Şahin'i çağırıp fırçalamış ve kaldırın barikatları diye buyurmuşlar. İ.N.Şahin de bir hışımla törenleri terkedip emirler yağdırarak barikatları kaldırtmış... Oooof abi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Türk bayrağı açan kişiye tekme Polis, Ulus Meydanı'nda toplanan ve yürümek isteyen bir gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Alternatif kutlamaya katılanlar arasında çocuklar da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vaperon said: Yazıklar olsun benim verdiğim vergiyle aç karnını doyurup milletime, bayrağıma bu şerefsizliği yapan o polise/lere... http://webtv.hurriyet.com.tr/2/40302/21803894/1/polis-bayrak-acan-kisiye-tekme-atti.aspx Sinirden yazamıyorum... Apo şerefsizinin resmine dokunamayan ama bayrağımı tutana yaptığı bu .... Offf neyse abi. Burası yabancı bi ülke mi!!! bu nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yazık gerçekten. özgürlük ve aydınlık bu kadar kötü bir şey mi ki şiddetle karşı çıkıyor millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 I. Cumhuriyet sona erdi , buradan sonrasının Orta Doğu ülkelerinden farklı olacağını düşünenler yanılıyor. Bence boşa kendinizi üzmeyin , dizlerinizi dövmek yerine , durumdan en karlı nasıl çıkarım diye bakın ve kendinizi dışarı atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulan sonunda bizde de zorla bir Baas yaratıldı ya. Diyecek bir şey bulamıyorum arkadaş. Türk bayrağına saygısızlık benim bildiğim suç sebebi. Avukat neyin olsam yeminle açardım davayı. Kan beynime sıçradı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ulaşmışlar anıtkabire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar