Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akhlaur said: Abi polise saldırsınlar demiyorum ya yürüsünler dümdüz.Polis daha tepki veremeden giderler binlerce kişi kimi tutuyorlar.Vurmaya gerek bile yok. abicim polis önce bir kısmının geçmesine izin verdi, sonra araya girerek kalabalığı böldü. millet çok istiyor sanki şu havada gaz ve su yiyip hasta olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sen götür o zaman beni eve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senko said: sen götür o zaman beni eve :) sırtımda taşırım ben seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Gerçekten olay çıkarmak isteyen birileri olsa şu toplulukta, 20-30 kişi olsa baya savaş alanına döner orası. Polis gayet farkında orda bir şey olmayacağının, sadece büyük kalabalıkların topluca Cumhuriyet yanlısı duruş sergilemelerini istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Myshkin said: Akhlaur said: Abi polise saldırsınlar demiyorum ya yürüsünler dümdüz.Polis daha tepki veremeden giderler binlerce kişi kimi tutuyorlar.Vurmaya gerek bile yok. abicim polis önce bir kısmının geçmesine izin verdi, sonra araya girerek kalabalığı böldü. millet çok istiyor sanki şu havada gaz ve su yiyip hasta olmayı. Hee sende haklısın tabi halka da yazık.Zor olur şimdi zaten saatlerdir ayaktalar. Durumu pek anlamamışsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tüm salya sümük cemaati dahil, Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun ! Bu başlığı açmadan valilikten izin alındımı? Almadıysanız hiçbirinizi tanımıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Myshkin said: Akhlaur said: Abi polise saldırsınlar demiyorum ya yürüsünler dümdüz.Polis daha tepki veremeden giderler binlerce kişi kimi tutuyorlar.Vurmaya gerek bile yok. abicim polis önce bir kısmının geçmesine izin verdi, sonra araya girerek kalabalığı böldü. millet çok istiyor sanki şu havada gaz ve su yiyip hasta olmayı. AJAHAHAHAHAH taktik yapmış adamlar lan oasdlfnoawrj forcefield ahahaıwaersdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Llama said: senko said: sen götür o zaman beni eve :) sırtımda taşırım ben seni... ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akito said: AJAHAHAHAHAH taktik yapmış adamlar lan oasdlfnoawrj forcefield ahahaıwaersdf öyle v for vendetta gibi değil işte işler... metal cop da var heriflerde, biber gazı da var. bi de nasıl etkili kullanacak bunları, onun eğitimi de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vatanın milletin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://i49.tinypic.com/2r4mv01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kim yakaladıysa +123123 internetz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şunu yapacak yürüğemiz yok çok yazık... Cumhuriyet çocuklarının ve Cumhuriyete emeği geçenlerin bayramı kutlu olsun. http://www.youtube.com/watch?v=09RxXvRXiPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 3'te izmir'de bulusuyoruz biz. yavşaklara inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ulan şu videoyu izledim yine gaz yaptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bende çok pis gaza geldim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 canlı yayınların hepsi kesildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787 canlı yayın. su sıkıyolar panzerden falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulusal kanalda baya takip ediyorlar her tarafı da meydandan yayını kestiler Adamlar öyle bir konuşuyor ki sanki polise devlete karşı cephe açmış, savaşıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 haha oçler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mr_Hand said: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787 canlı yayın. su sıkıyolar panzerden falan... ya aynı görüntü dönüyor orda teminden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ankara mı oraası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lan buraya yazacağıma ÖM attım. Canlı yayın yazısına kandım ya. 5 dk izleyince loop olduğunu gördüm ben de... Teşekkürler DHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Llama said: Mr_Hand said: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787 canlı yayın. su sıkıyolar panzerden falan... ya aynı görüntü dönüyor orda teminden beri yarım saattir izliyorum, niye sürekli oturun diyorlar diye düşünüyordum ben de asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ankara, 1. meclis. Ama oradan dağılmış millet, Anıtkabir'e gidiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar