Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Nerden baksan 11 sene oldu TR den cikali. Vay be artik iyice RTE cenneti olmus ortam. Ama Ottoman Mal dizileri geldiginde demistim artik iyice veriyorlar gazi diye. TR citizen ligini birakirken anlamistim zaten birseylerin ters gittigini cunku akli basinda insanlar degillerdi gorevliler. Neyse ne diyelim orda bir hayal vardi uzakta o hayal birzaman bizlerindi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Zaten bu Turkce ile kalmadigin isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kaliko said: Zaten bu Turkce ile kalmadigin isabet olmus. hadi ben turkce kotu sen bastan kotusun be evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Hee. Ben de oyle dusunmustum. Cok da uzuldum gittigine. Sanki tohumuna para saydik. Oradan sallayacagina kalip birseyler yapsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kaliko said: Hee. Ben de oyle dusunmustum. Cok da uzuldum gittigine. Sanki tohumuna para saydik. Oradan sallayacagina kalip birseyler yapsaydin. sakasin sen ;) Sen kurtar ulkeyi Kucuk M. Kemal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kaliko said: Hee. Ben de oyle dusunmustum. Cok da uzuldum gittigine. Sanki tohumuna para saydik. Oradan sallayacagina kalip birseyler yapsaydin. ahahahaha kafalar kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yumy said: Kaliko said: Hee. Ben de oyle dusunmustum. Cok da uzuldum gittigine. Sanki tohumuna para saydik. Oradan sallayacagina kalip birseyler yapsaydin. ahahahaha kafalar kafalar Yapma oyle kirma onlari;) Onlar dalinda guzeller ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kaliko said: Hee. Ben de oyle dusunmustum. Cok da uzuldum gittigine. Sanki tohumuna para saydik. Oradan sallayacagina kalip birseyler yapsaydin. iyi güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oo George Clooney'ye bağlamış toptan cbabdullah http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=61970&rid=4369&p=1&hid=21808418 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kaliko said: Zaten bu Turkce ile kalmadigin isabet olmus. yanlız Türkçe hakkaten kötü. Tr den gitmiş birinini böyle bir türkçesi olması mümkün değil, 6 aylıkken falan gitmemişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bursa'da çok güzel kutladık :) http://www.youtube.com/watch?v=PC7o-pjAFdw 200.000 civarı kişi katılmış. Görüntü karanlık çıktı ama perde net. Bunun peşinden harika bir havai fişek showu vardı ki off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sam said: oski anlamış ne demek istediğimi, yeterli ifade edebilmişim kendimi sanıyorum ki. ekmek çalmaya 30 yıl hapis mantığını devam ettirerek bu işler çözülmez. bugün şikayet ettiğiniz şeylerin kaynağı zaten geçmişteki "keşke tekrar yapılsa" dediğiniz o hatalar. kısır döngünün sürüp gitmesini arzulamıyorsanız başka şeyler düşünmek lazım. ya neyse şu bayram kutlama başlığında politika tartışmayı cidden istemiyorum şahsen, bayramın bütün manasına ters. http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 "size cevap var" mesajının kişilere göre ayarlanabilmesi lazım. "birisi saçmaladı hiç bakmana gerek yok" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 huaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sam said: "size cevap var" mesajının kişilere göre ayarlanabilmesi lazım. "birisi saçmaladı hiç bakmana gerek yok" gibi. http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yobazın önde gideni olup bunu dümdüz kabullenmeye cesareti olmayan, padişahını laf aralarındaki alt mesajlarla koruyup bir yandan "modern özgürlükçü demokrat" havası vermeye çalışan ikiyüzlü "filozof reyiz"lere inat kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tayyip dün Ulus'dan geçenleri illegal örgüt üyesi olmakla suçlamış. Polisi de barikattan geçirdikleri için azarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bunu bekliyorduk ki zaten.. terörist dememiş iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sabah saglık bakanlıgı tarafından hazırlanan tv reklamına denk geldim,kadının biri allahın ona verdigi yüce iradeyle nasıl kilo verdigini anlattı 20 saniye boyunca sdşlahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sdfgsdfgsd allahının ona verdiği iradeyle kilo vermek için 2 km koşmuş mu acaba kendisi :D allahsız olarak 15 koşuyorum ben lan. allahlı olsam kim bilir napıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Baggio said: Yobazın önde gideni olup bunu dümdüz kabullenmeye cesareti olmayan, padişahını laf aralarındaki alt mesajlarla koruyup bir yandan "modern özgürlükçü demokrat" havası vermeye çalışan ikiyüzlü "filozof reyiz"lere inat kutlu olsun. o kadar açıklayıcı ve bi o kadar özet olmuş ki, bazı tartışmalarda referans dösterilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dünkü olaylardan sonra cumhuriyet savcılıgı memura hakeret, polise mukavetide içeren suçlamalardan bir paket yapıp soruşturma başlatmış. tv çekimleri ve polis kameralarından kişiler tek tek tespit edilecekmiş. bu haberden sonra diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Llama said: bunu bekliyorduk ki zaten.. terörist dememiş iyi ki terorist holiganlar az kaldı dünkü kutlayanlarada akşam terorist der biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sparkcaster said: abi devir değişmez çünkü bu millet de aynı bu adamlar gibi bi farkları yok yani, yobaz ve gün gittikçe artıyor bu yobazlık hızla değişir de, çok büyük bir vukuat olması lazım, 90 sene önce yarım yaptılar, bu sefer tam yaparlar belki, kim ne yapacaksa... ama yazık olacak geçen boş zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu devran böyle dönmez.İllaki bi yerde kırılma noktasına gelinecek.Ha o zaman komple İslam Cumhuriyeti mi oluruz,yoksa bunların 7 ceddine kadar kökten kuruturlar mı orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar