Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi iki telefon ve bilgisayar kendiliğinden saati geri alıyo. ulan denyo herifler alındığını söyleyen bi uyarı koysanıza. sabah uyandım "ulan aldı mı, yoksa hepsi mi ileri şu anda" diye bakıyorum. en son analog saate baktım salonda, öyle emin oldum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 magara adamı mısın onlar hallediyorlar işte neyin panigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sevmiyorum bu saat olatını son baharda Gündüzden çaldık 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 oldun said: magara adamı mısın onlar hallediyorlar işte neyin panigi olay yataktan çıkmak olunca çok pis ilkelleşirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu sene sonmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şimdi aldık mı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Hmm pek de guzel uyudum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yahu neden alınır bu saatler geriye hakketten söylenen kadar karlı bir iş mi dünya da kaç ülke bunu yapıyor ve biz neden yapıyoruz gerçekten sinir bozucu bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 enerji tasarrufu güneşten daha çok yararlanma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şu saat muhabbeti sonraki sabahlardan nefret ediyorum. Her bir yanı kontrol et, dijitaller kendisini almış mı, tele bak tvye bak bilgisayara bak, bi de hepsi otomatik aldıysa alıp almadığından da emin olamıyosun dsahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Fin said: enerji tasarrufu güneşten daha çok yararlanma falan almasak noluyo? enerji tükenip batacak mı ekonomi? detaylı açıklama istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok kürtlerin çaldığı elektriğe minor balance geliyor 3rd world patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bu uygulama dünya genelinde değil mi zaten.Öyle bizim ekonomi sizin ekonomilik birşey değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 her ülke uygulamıyor bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hem kaldı ki güneş olayı nedir ya zaten kaçta aydınlanıyor hava.. saat altıda ışıkları açıcakken kalkıp beşte ışık kullanmaya başlıyoruz.. saatler ilerde olsada olmasada sekizde sabahlar aydınlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Abi uygulamayan ülkelerle saat farkımız mı değişiyor yani bizim ? Çok saçma değil mi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 her sene bi ileri bi geri alıyosun abi işte, totalde değişme olmuyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/archive/2/29/20121027221633%21DaylightSaving-World-Subdivisions.png/800px-DaylightSaving-World-Subdivisions.png amerika kullanıyor tabi ondan kullanıyo olabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 daha az elektrik harcanacagini hesaplamak bu kadar zor olmasa gerek ayrintili aciklama isteyenlere de belirtelim, saatlerin geri alınması yani kış saatinin uygulanması tasarruf nedeni ile degil, standart zamana geri dönülmek icindir.yani yazın uzun olan gunduzlerden daha cok faydalanmak amaci ile ileri alinan saatler ile yaz saati uygulamasina gecilir ve aydinliktan daha uzun faydalanmak suretiyle tasarruf saglanir.kisin ise yazin kazanilan bu saat gerek olmadigi icin saatler standart saate geri alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yumy said: her sene bi ileri bi geri alıyosun abi işte, totalde değişme olmuyor asdf Len tırıvırı onu demiyorum.Her yaz saat farkı 2 her kış 1 mi oluyor.O şekilde mi işliyor yani saçma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hee doğru zaman bu zaman yanı bak ben bunu bilmiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yalnız evde kendi kendini ayarlamayan bir alet kalmadı, vay be. eskiden bir heyecan olurdu, aman ayarlayalım, unutmayalaım filan diye. şimdi değiştiğini bile farketmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu uygulamayı yapmayan ülkelerle yaz dönemi 1 saat değişiyor olabilir, normal olan zaten fistanın dediği gibi kış olan standart fark yani o olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Benim telefona geçen sene son haberinden sonra güncelleme gelmedi bu sene yapmadı kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bizim peder de o görev adam yatmadan bütün saatleri alıyor ileri geri.. şaşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar