Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 filmde dengeleniyor. ben beğendim baya filmi muhabbetler aşırı doğal olmuş ki bu tarz bir filmden bunu beklersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 said: O anki yaptığım saniye x sütün x sıra hesabıne göre 7bin civarı isim akarken Full dolu salondan 3 tane zındık çıktı. İsimlerini aldım not ettim. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Zegna said: giden varmı, nasıl film? gitmeyin diye yazmaya geldim. filmde fragmandakilere ek olarak çatışma sahnesi yok. belli başlı bir senaryo da yok. zaten palandöken'de çekildi film ve ancak bu kadar kötü olabilirdi. nefes tadında değil. uzun dönem, kısa dönem çatışmasını aktarmaya çalışmışlar. çok büyük mantık hataları var. uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 askerlik-poşet nedir? kısa dönem askere açıklama lütfen. edt: kısa dönem bile değil, bedelli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ne kadar kötü olduğunu merak edip gidesimiz vardı da para kazandırmak istemedik sabrettik, DVD'si çıksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Uzun dönemlerin köküne kibrit suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 AthleT said: Zegna said: giden varmı, nasıl film? gitmeyin diye yazmaya geldim. filmde fragmandakilere ek olarak çatışma sahnesi yok. belli başlı bir senaryo da yok. zaten palandöken'de çekildi film ve ancak bu kadar kötü olabilirdi. nefes tadında değil. uzun dönem, kısa dönem çatışmasını aktarmaya çalışmışlar. çok büyük mantık hataları var. uzak durun. hadi gelin film yapalım. Senaryoyu, kurguyu çekimler sırasında konuşuruz gibi çekmişler sanki filmi. Gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Hakkaten gitmeyin la çok kötü. 27 yaşında adam nasıl bedelli yapmak/yapmamak tercihi arasında kalıyor film boyunca buna takıldım ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 CthuLhu said: filmde dengeleniyor. ben beğendim baya filmi muhabbetler aşırı doğal olmuş ki bu tarz bir filmden bunu beklersin zaten. dostum askere gitmemek için 160 kg gezen sen değil misin?????? derhal topiği terket.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tellos said: Hakkaten gitmeyin la çok kötü. 27 yaşında adam nasıl bedelli yapmak/yapmamak tercihi arasında kalıyor film boyunca buna takıldım ben zaten. Yurtdışı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Film güzel neyini begenemedinizki yiğitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 balonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 filmdeki poşet benim çocukluk arkadaşım ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar