Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağ (2012 - skeç)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
O anki yaptığım saniye x sütün x sıra hesabıne göre 7bin civarı isim akarken Full dolu salondan 3 tane zındık çıktı. İsimlerini aldım not ettim.

LOL
Mesaj tarihi:
Zegna said:

giden varmı, nasıl film?

gitmeyin diye yazmaya geldim.

filmde fragmandakilere ek olarak çatışma sahnesi yok. belli başlı bir senaryo da yok. zaten palandöken'de çekildi film ve ancak bu kadar kötü olabilirdi.

nefes tadında değil. uzun dönem, kısa dönem çatışmasını aktarmaya çalışmışlar. çok büyük mantık hataları var.

uzak durun.
Mesaj tarihi:
AthleT said:

Zegna said:

giden varmı, nasıl film?

gitmeyin diye yazmaya geldim.

filmde fragmandakilere ek olarak çatışma sahnesi yok. belli başlı bir senaryo da yok. zaten palandöken'de çekildi film ve ancak bu kadar kötü olabilirdi.

nefes tadında değil. uzun dönem, kısa dönem çatışmasını aktarmaya çalışmışlar. çok büyük mantık hataları var.

uzak durun.

hadi gelin film yapalım. Senaryoyu, kurguyu çekimler sırasında konuşuruz gibi çekmişler sanki filmi. Gitmeyin.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

filmde dengeleniyor. ben beğendim baya filmi muhabbetler aşırı doğal olmuş ki bu tarz bir filmden bunu beklersin zaten.

dostum askere gitmemek için 160 kg gezen sen değil misin?????? derhal topiği terket....
Mesaj tarihi:
tellos said:

Hakkaten gitmeyin la çok kötü.

27 yaşında adam nasıl bedelli yapmak/yapmamak tercihi arasında kalıyor film boyunca buna takıldım ben zaten.

Yurtdışı herhalde
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...