Buddha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ankara hayvanat bahçesinde bir yavru gördüm aşık oldum aşırı tatlı bişey. Anneside çok güzeldi tüyleri falan uzun. Şimdi şöyle bir link buldum hayvanat bahçesindeki hayvanların fiyatları yazıyor. Gidip alabiliyor muyuz hayvanat bahçesinden hayvan? http://video.8sutun.com/haberdetay.asp?tarih=25.06.2012&Newsid=121861&Categoryid=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi ben bunları alıp adamda genetik deneyler yapayım iyisi mi!!! sen de bence hayvanat bahçesini aramalısın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Puma iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 7kişi birleşip pumaya girelim bence. olmadı artık cougar'a girerim. RAWR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 KDV'si ne kadar oluyor bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çüş 22kya aslan mı alınır afrika'ya gider yakalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 araba alcagına aslan al demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_WYdE0i07Kc8/S_u9Duru9aI/AAAAAAAAAt8/lnLwFtbraiw/S640/599.jpg http://www.cizgifilmseyret.com/files/image/1781_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aslan yavru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 3.850 TL Zürafa ulan hep hayalimdi hep bi zürafam olsun istedim çok ucuzmuş lan fakirlere söyliyim de gidip doğan şahin alacaklarına zürafaya binip gezsinler hem sadece ot yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Zürafa 220.000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Pony Ayı 3.850 TL OMAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 devekuşu alak paticik hipodromu kuralım sonra http://www.wackyowl.com/wp-content/uploads/2010/09/Ostrich-Festival-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Arıyorum cevap vermiyorlar. Beyler Ankara'da ankara kedisi yavrusu nerden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 dasaaa said: 7kişi birleşip pumaya girelim bence. olmadı artık cougar'a girerim. RAWR! Ahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Buddha said: Arıyorum cevap vermiyorlar. Beyler Ankara'da ankara kedisi yavrusu nerden bulurum?seckin petshoplarda.hatta herhangi bir petshopa soyle, onlar temin eder sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ankara kedisi diyince insan Ankara sokaklarında ful bu kedilerden bulunur çalıda çırpıda saklanır pokemon gibi diye düşünüyor ama değilmiş zaar sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sokaklarda yok ama, cok baktim arabalarin altina falan ={ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şu an yanimda uyuyor bi tanesi.%100 sagır.cok super kediler ama sokakta yasayamazlar sagir olduklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ankara kedileri sağır mı oluyormuş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ankara kedisini izmirden soruyorum yahu olacak iş mi. @Fistan Seçkin petshop bildiğiniz hangileri var ankarada. Yarın hepsine bir tur atayım bilen bildiğini yazsın. Hatta numara olursa enfes olur. Hayvanat bahçesinde ismimi sıraya yazdırdım ama Nisandan sonra anca yeni yavrular gelirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cepanın altında safari world var en son orada bir ankara kedisi bir scottish kısatüy vardı. kızılayda konurun arkasında bulabilirsin 6 7 pet shop var. bahçeli 7. caddenin sonundan sağa dönünce sağda bir pet shop var temin eder orasıda. emeğe doğru 8. cadde üzerinde 2 tane var temin ederler mi bilmiyorum toptan çalışıyorlar. seçici olma al bi tekir yoluna devam et. gözü renkli flm diye acayip düşüncelere kapılma, sevgili edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ayrıca yavru iken çoğu kedi mavi ya da yeşil tonlarında oluyor ama sonra bambaşka bir göz çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gidiyim de bi aslan alıyım.. misafir odasını kapatıcaz artık napalım., görüşrürz. fotolarını koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 insan yavrularındada öyle oluyor. dişi renkli gözlü yavrusuna sevinirken 6 ay sonra kapkara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar