moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 şimdi bu sadece yükseltme içinmi. retail çıktığında kurarken girsek bu keyi sorun çıkarır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ip'me falan bişi yaptılar galiba, 5 tane aldım daha aldırtmıyor farklı mail adresi de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 5 tane alınabilir diyo max zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 evet, öyle diomuş, şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 indirmeden satın almayı bulamadım yanlız? nerede bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Satın alıyorsun Güncelleme Yardımcı'sıyla, sonra indirmeye başlıyor. İndirirken iptal ediyorsun. Anahtar e-posta ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 indirmeye başlayınca kapat direk, zaten gelen emailde link var dl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben de aldım bu arada gayet temiz simdi indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 İndir yine de imkanın varsa, DVD'ye yazarsın, durur köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ok. bir de 79tl ye pro al diyor. sitede. özellik ekle kısmına tıklıyorsun 129tl ye pro al diyor. neden orada 79 da obur tarafta 129 tl? ikisi de pro. kodu girmeden olan fiyatlar da garip geldi yani. olayı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Abi cd-keyi giriorum win 7 nin olmuo bi turlu key istemeden nasil aldiniz alanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Valla beleşe aktive etme olayı oluyor çok güzel ama aldım ben de. Şimdi gidip şunu alın: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Şimdilik bedava, sonra paralı olacak. Anahtar gelmesi bir gün kadar sürebiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Biri kutulu fiyat. Çeviri filan çok sakat o sitede, karışmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dl icin link i goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bir de 64bit 32 bit seçme şansı sunmadılar ya? otomatik pc de ne varsa ona göre mi yolluyor key i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 E-posta'nın en başında: http://i.imgur.com/pGtLx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 barbu said: bir de 64bit 32 bit seçme şansı sunmadılar ya? otomatik pc de ne varsa ona göre mi yolluyor key i? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 sadece upgrade için mi bu , key filan sallayıp alsak sıfırdan kurabiliyor muyuz hiç lisanslı işletim sistemi kullanmamış adamın dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valla ben kendi orjinal keyimi giriorum yine kabul etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ben ie9'dan girince key sormadı. Chrome'dan key soruyordu ama onu da kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Tarih: 23 Ağu 2012 Yer: Mediamarkt Marka: Fujitsu Model: 3465 girdim hep, 5 tane aldım. Telefon numarasını da salladım 6 haneli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 alıp kuran oldu mu? bu arada bana fiyatı 39.99$ lol.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 sana niye bindirim yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 cd-key olarak ne girdin xaty ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aldım ben de 29tl ye. mis şimdi diğer pc ler için de alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar