Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 spurdo said: bedavaya full activation var :3 >2012 >microsofta para vermek :33 Para vermek etik bir tercih. Bedave olanı yaptım bende, sonra da gidip satın aldım ve yeni anahtarı girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o bedava olan aktivasyonların günün birinde hadi bakalım buraya kadarmış denme ihtimalı var (offline mod telefonla yapılanları) ama para verilince öle bi durum zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 reampage said: o bedava olan aktivasyonların günün birinde hadi bakalım buraya kadarmış denme ihtimalı var (offline mod telefonla yapılanları) ama para verilince öle bi durum zor. valla abi hep bi çözümü bulunuyor. şu anda service pack harici güncellemede kurmuyorum o yüzden sorun yok. xp ve vista döneminde güncelleme kurduktan sonra pc nin çökmesi , ve kurulurken elektrik gidip çökmesi sorununu yaşadım. service pack çıktıkça kuruyorum o da sorun yaratmıyor. kimse güncelleyin falan demesin,hiç bir faydasını görmedim win 95 ten beri güncelleme kurmanın. virüs falanda bulaşmıyor hiç,ne antivirüs var ne bişey,bi combo+smitfraudfix atarım girdimi ne varsa temizler.ki öyle saçma sapan yerlerdede geziyorum,her gördüğüm linke tıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Aferin. Para vermek etik bir şey ama, verebilecek durumdayken niye hakkını vermeyeyim? 30TL yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla abi her yeni pc aldığımda hakkını zorla aldılar 3-4 kere xp ve vista parası verdim onlara,onların parası geçene kadar 3 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu seriali herhangi bir w8 setupinda kullanabilirmiyiz 0 kurulumda yoksa illaki w7 üstüne, bize verdiği download linkinden mi kurulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 patladimi bunlar? kac ay sonra win8 kuriyim dedim activate etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 O keyler Upgrade keyleri beyler Aman :D ahha hep upgrade etmeniz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu indirim kodlarından elinde fazla olan var mı ya? bir tane daha lazım oldu bana da, verebilecek veya makul fiyata satabilecek olan varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 cantug said: O keyler Upgrade keyleri beyler Aman :D ahha hep upgrade etmeniz gerek Yoo,ben direk format atip dvd den kurdum win 8 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 windows altinda olmadan windows 8 iso'sunu nasi indirecem ben simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sorunsuz kurdum da win8'in içinden activate windows yapıp, key'i girdiğim zaman kabul etmiyor key'i.. kaldık dımdızlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ne diyor fiz? Bu yükseltme sürümü için filan gibi mi bir şeyler diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aynen öyle diyor. şöyle bir çözüm uyguladım, çalıştı ama bakalım nereye kadar =) http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-pro-upgrade-product-key-cant-be-used-to/1726d238-98fb-4634-a468-04645a8ee097 said: 1. Run the registry editor (regedit) 2. Find the following key: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionSetupOOBE 3. Change the value for 'MediaBootInstall' from 1 to 0 4. Open an elevated command prompt (run as admin) 5. Run the following command: slmgr -rearm 6. Reboot If you already entered your key, check the activation: for me it was already activated and I needed to do nothing more. If not, type in activate windows and type in the key; it should work. Also, do yourself a favor and export this key from regedit and save it somewhere if you ever are required to do another clean install. I know I did. I had the same issue here, and it's simply asinine. Have the INSTALLER check for a copy of Windows 7 or lower on a hard disk before INSTALLING Windows 8; that way, we can have a clean install LIKE IT LETS US DO. Either that, or remove the option altogether. Most importantly: inform your customers of this limitation (because telling them that they can do a clean install using update media, while true, is VERY misleading when the product license won't allow it). In short, it's bull-poo (I wanted to use a word that rhymes with 'trap' but obviously that's too vulgar. Enjoy "bull-poo" because what it implies is actually worse) like this that leads to pirating. If I hadn't found the registry edit, I had 3 options as I saw it: 1. Uninstall Win8, reinstall Win7, upgrade Win7 to Win8 (makes a lot of sense, right? Especially seeing that I didn't know my key wasn't activated until hours after entering it, and had already installed drivers and software) 2. Buy a 'full' Win8 product key (There's an extra couple bucks that I didn't need...) or 3. Pirate it Hint: I was leaning towards 3. I already paid, I had every right to use the software I just purchased without having to jump through hoops or repurchase Win8 for both my PCs (not to mention, I own so many Microsoft products: from some of their mice to their phone to an Xbox...). (I'm in no way endorsing pirating, just saying simply that this is generally the root cause--aside from pricing--and it's time that companies begin to realize that. Restrictive DRM generally leads to more frustration from your customers and more pirating results. Period. Rather than muddying the legal waters through lobbying, take preventive action and serve your customers...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sorunsuz çalışır ben de o şekilde yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 "metro" yu çöpe atıp start menüsünü geri getirmeyi planlıyorlarmış gibi, http://www.zdnet.com/microsofts-windows-8-plan-blue-bring-back-the-start-button-boot-to-desktop-7000014075/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bi zahmet getirsinler milletle uğraşmaktan sülalem zırlıyor noolur getirin lan terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 metroyu seven kullanan bi benim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben de cok sevdim metroyu. Gayet de alistim valla. Eger metro gidip start menu gelecekse son 5 yilin en aptalca atilimini yapmis olur Microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Kod satan var mi? indirimi kacirdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Şöyle alalım sizi :D http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,6874054,page=15#msg-6874054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Hacilar windows 7 key alicam, nereden en guvenli ve uygun fiyata buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Rotweiler said: Şöyle alalım sizi :D http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,6874054,page=15#msg-6874054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 temk yyu sekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Sagolsun rotweiler, hizli bi sekilde hallettik :) tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar