Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: Desqpio said: anahtar çalışmadı lütfen anahtarı kontrol edin ve yeniden deneyin veya farklı bir anahtar deneyin hedesi verdi. sağ altta da Windows 8 Pro, Build 9200 nanesi çıkıyor. Problem şu işte. Aynısı bana da oldu. Nasıl başardınız aktivasyonu? özel bir şey yapmadım ben. ilk kurulunca wireless çalışmıyordu benim. o sırada gördüm ben de 9200 yazısını. sonra wireless driver i kurdum bağlandım nete otomatikman aktive oldu. acaba cd-key'i yanlış mı yazdınız falan diycem de en başta kuruluma izin vermez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Boot ederek kurarken partition ekranı gördünüz mü? Tüm partition'ları sildiniz mi? Ben bu şekilde kurdum aktive edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 partition C'yi formatladım evet. D'ye dokunmadım. bir de 100 mb'lık system partition'ını formatladım. belki bir kerelik sana patlamıştır. bir daha denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: Boot ederek kurarken partition ekranı gördünüz mü? Tüm partition'ları sildiniz mi? Ben bu şekilde kurdum aktive edemiyorum. Bu olay windows 7 de vardi eger partitonu silip yeniden partition yaratirsan format degil ama telefonla arayip serial girip sana harf olarak karsiligini veriolardi windows 7 aktive oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Catalyst 12.10 çalışıyor, menüler falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Hata mata yok ortada. Bilerek yapılıyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi MS'nin 500 bin tane çalışanı vardır herhalde en az dünyada. bunların en azından bir tanesi, hadi olmadı bunların bi tanesinin arkadaşı bu "açık"tan haberdar olup haber vermiştir. üstlerinin gözüne girmek isteyen acar MS çalışanı derhal raporlamıştır hatayı. bu açığın kapatılması en fazla yarım saat falan sürerdi bence. direk olarak promosyon, pazarlama bilmem ne olayı bu yani ne hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 lan biri yardim etse ya bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hayatta lisanlı olarak en fazla rusçudan alınma cod bf3 filan gören ben ve arkadaş çevrem komple aldık mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Opera'da key istememesi gibi bir durum söz konusu mu acaba? Ben opera kullandımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok ya hata fln sürümden kazaniyim kafasında microsoft bence.ben mesela chromedan girip aldım sorunsuzca. bide şu media center keyi gelse tam olcak 20 saat fln oldu gelmedi hala sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Adamlar app saticak iste baksana daha dakka bir start menusune bile 4 dolar bayiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Valla link'deki haber sitesi baya bi yaygaracı. Neler olacak göreceğiz bir kaç güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: Hata mata yok ortada. Bilerek yapılıyor hepsi. Bana da böyle geliyor. Şimdi ev kullanıcısına 30 tl dese, bu sefer biznıs kullanıcıya da indirim yapması lazım. Ama asıl para kaynağı biznıs. Hatayı (!) görmezden gelip mümkün mertebe orjinal aldırabilmeye çalışıyorlar ev kullanıcısına işte. Ne kadar orjinal ev kullanıcısı olursa o kadar "ŞÖYLE SATIŞ YAPTIK" diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tesekkürler bonus key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Isteyen var mi? Psikopata baglayip yuzlerce kod saklamak var aslinda 2 gun sonra 10TL den satilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Deli edecek beni bu maykrosoft. kullanmadigim bi bos hd vardi, dvd den boot edip install edeyim dedim product key soruyor daha install etmeden, hayhay dedim girdim keyi, active edemedim keyin yanlis diyor, olmuyorda olmuyor Yardim piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu alinan normalm version mu yok sa pro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Anladigim kadarıyla internet baglantisi olmadiginda bu sikinti ortaya cikiyor. Pro versiyon 79TL lik olandan farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 DareJedi said: Anladigim kadarıyla internet baglantisi olmadiginda bu sikinti ortaya cikiyor. Pro versiyon 79TL lik olandan farki yok. iyide bombos hd, driver falan yok, windows yok, hicbisi yok icinde, nasil baglanacak internete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 alamayan varsa e-mailini atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ethernet? Benimki direk baglanmisti sahsen. O kucukte olsa bir sistem yukluyor anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html microsoftun kendi promosyonuna hata demek iyimiş lol dünyadan haberi yok yazarın, adamlar kendileri duyurdular zaten bunu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar