Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasil atlatirim bunu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

Kaldırsa nolcak kızın kalbi elemanda olduktan sonra. En fazla hırsını alır o kadar.

eleman tirsar bir daha kizla konusmaz. kizda chwey ye geri doner
Mesaj tarihi:
Başka kızlarla görüştüğünde aklına daha çok takılıyor abi, spora git kum torbasıyla antrenman falan baya stres atırıyor. South Park'a Family Guy'a Malcolm in The Middle'a ilk bölümden falan başlayabilirsin
Mesaj tarihi:
Elimde atlatma çabalarıyla ilgili yazdığım ansiklopediler var abi. Ha bu arada ne ara bir daha ne de sor bişey derse cool ol (şu lafı hiç sevemedim ama kullanmak durumunda kaldım şu an) o şekilde cevap ver. Geç cevap ver kaçan kovalanır falan diyolar ya o şekil.
Mesaj tarihi:
Chewy said:

Yuzume anlatti her seyi aklimda kalbimde baskasi var dedi.

böyle kızın ellerinden öperim ben.

dürüst lan bu, ne güzel söylemiş işte.

''benca arkadaş galalum, ben sana layık diilm cnm oke kib''

mi deseydi?
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

YAKIŞIKLI İNSANLAR DA TERK EDİLİYOR

tabi canım...terk etmenin, terk edilmenin güzellikle,yakışıklılıkla, cinsel güçle, yatak performansı ile,espiritüellikle,maddi durum ile, entellektüellikle ve daha nice olumlu-olumsuz yön ile alakası yok. olmadı mı olmuyor işte. bu kadar basit,buna mantıklı bir sebep bulmaya çalışmak saçma.
Mesaj tarihi:
tek kalma, takıl arkadaşlarınla paso. bu sırada illa biri çıkar hoşlanacağın. olur veya olmaz ama en azından hobi gibi yeni bişi ile uğraşmış olursun. hobi edin dicem ama bu sıkıntıdan bişi yapmak istemiceksindir zaten.
  • Yeni Oluştur...