DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bariz hala seviyor ya kızı, nasıl kötülesin zaten. seks, drags, alkohol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Fly said: kiz kiskanacak iste akillim Neyi kıskanacak? Ağzıyla burnunun yer değiştirmesini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 imkanın varsa 3-4 haftalık bir hindistan, burma, nepal ve en sonunda da tabii ki TAYLAND'a seyahat yap...hayatın anlamını keşfedersin. eski sevgili falan unutursun bu boş işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hayir lord simetrinin derdiydi o, adami kaldirsin diyoruz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kötüler kötüler motor boğuldu su an bir yıgın duygu patlıyor göthünde birkaç aya yağı yakar normale dönmeye başlar heee benim 9. ay ben hala yağ yakıyorum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Letsgetthesunshine said: Kaldırsa nolcak kızın kalbi elemanda olduktan sonra. En fazla hırsını alır o kadar. eleman tirsar bir daha kizla konusmaz. kizda chwey ye geri doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Başka kızlarla görüştüğünde aklına daha çok takılıyor abi, spora git kum torbasıyla antrenman falan baya stres atırıyor. South Park'a Family Guy'a Malcolm in The Middle'a ilk bölümden falan başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 vayy,sende de zamanında hasar bırakmış bu mevzu demek gvindın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Elimde atlatma çabalarıyla ilgili yazdığım ansiklopediler var abi. Ha bu arada ne ara bir daha ne de sor bişey derse cool ol (şu lafı hiç sevemedim ama kullanmak durumunda kaldım şu an) o şekilde cevap ver. Geç cevap ver kaçan kovalanır falan diyolar ya o şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 spor da iyi. ama bol meme çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 YAKIŞIKLI İNSANLAR DA TERK EDİLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben terk edildikten sonra yakışıklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Chewy said: Yuzume anlatti her seyi aklimda kalbimde baskasi var dedi. böyle kızın ellerinden öperim ben. dürüst lan bu, ne güzel söylemiş işte. ''benca arkadaş galalum, ben sana layık diilm cnm oke kib'' mi deseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Chewy said: Biseyler soyleyin cok fenayim, cok kotuyum. Senin için 5 sayı öncesinden arayarak buldum çektim ve upload ettim. http://i.imgur.com/BphTo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi kus kafesten ucmus gitmis,sen doner mi diye beklersen fırsatları tepersin ki sonucunda da forever alone olabilirsin. o yuzden civi civiyi soker,denizde balık cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ne guzel hayatlariniz var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 GwindonSurion said: YAKIŞIKLI İNSANLAR DA TERK EDİLİYOR tabi canım...terk etmenin, terk edilmenin güzellikle,yakışıklılıkla, cinsel güçle, yatak performansı ile,espiritüellikle,maddi durum ile, entellektüellikle ve daha nice olumlu-olumsuz yön ile alakası yok. olmadı mı olmuyor işte. bu kadar basit,buna mantıklı bir sebep bulmaya çalışmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 tek kalma, takıl arkadaşlarınla paso. bu sırada illa biri çıkar hoşlanacağın. olur veya olmaz ama en azından hobi gibi yeni bişi ile uğraşmış olursun. hobi edin dicem ama bu sıkıntıdan bişi yapmak istemiceksindir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 herif bunları okuyamaz. koymayın boşuna. okumaya kalkar sonra kafa atar monitöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Zaman geçmeden sıkıntın geçmez senin. Bu ara kafanı meşgul edecek şeyler yap. Fazladan iş al falan bilemedim. Zamanla geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Benim öyle zamanlardaki durumum genelde: Niye geçsin ki ben geçmesini istemiyorum. Şeklinde onda da bu kafa varsa sorun yaratabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 önüne çıkan ilk kıza aşık olma da,ne yaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 so gai diyim bana söv rahatla. edit: fight club havası yaratıyorum destekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 eliott smith dinle bol bol ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar