Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mobil bölümünde değil bu tip konular artık sadece =) Bu şu anda olmazsa olmaz dediğim tek app: http://apps.microsoft.com/webpdp/en-in/app/yemeksepeti/ba43a8b9-a7d8-4057-8993-d89881e4a778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 must :) tunein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 tunein 16+ mış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 of ya bayram diye yatmasam da şuraya bir iki program yazsam aslında etraf sakinken. bu arada fruid ninja var pc de oynamak ilginç oluyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ahahah ulan google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gugıl ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya ben bu app leri install edemiyorum. install linki gözükmüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 store'dan falan girince ayarladım bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tune in iyi güzel ama oturum açma yeri yok arama yok fln bu haliyle bişeye benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 eh ben de benim amatorce oyunlarimi koyayim:Basketball ProChain Reaction bir de sirkette showcase amacli yaptigim NYC subway app:Lines-NYC 5 yildizlarinizi bekliyorum >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: tune in iyi güzel ama oturum açma yeri yok arama yok fln bu haliyle bişeye benzemiyo Oturum acma yeri de arama yeride var :) Sagdaki menuye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 vay o ayarlar kısmı genel win8 ayarları sanıyodum iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Her programda ayrı çalışıyor o sağdaki menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bing travel epey güzel görünüyor şehirle ilgili herşeyi yazmışlar. istanbul yazdım ordan gece hayatı kısmına falan girdim böyle sokakta yürürken ansızın 4 tane polis kıyafetli insan tarafından çevrilip boş bir cüzdanla kalabilirsiniz falan yazmış aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kamerası olanlar ball strike diye bir fitness oyunu var ona bir baksın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 US'e geçmenizi öneririm, çok daha fazla app var. Ama Hulu izlemek isterseniz mesela kullanamazsınız Windows Store programını çünkü VPN ile çalışmıyor Modern UI appları. Söyle oluyor: Win+W Region yazıp enter tuşuna basın. Location tabına girin. United States seçin ya da kullamak istediğin region'u. Administrative tabında Copy Settings diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu olayı yaptıktan sonra da kindle'ı olan kindle appini indirsin. appten cloudtaki kitapları hemen bilgisayara çekip okuyup syncleyebiliyorsun. sadece yeni kitap alıcaksan yine browsera yollayıp amazon.com üzerinden alıyor. bir build in store yapsalarmış güzel olurmuş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Müzik vidyoları için çok iyi bu: http://apps.microsoft.com/webpdp/en-us/app/youvue/59eec69b-28dd-4e14-a8ec-de13d957a96c SomaFM programı da var: http://apps.microsoft.com/webpdp/en-us/app/radio-soma/4958752f-ba7e-4ec7-829c-cee17478f682 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 GERGE Netflix falan çalışıyo mu, illa proxy mi lazım ya da VPN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Proxy ve VPN ile bile çalışmıyor. Modern UI programları VPN ile ya da proxy ile bağlanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Peki bu söylediğini yaptığımızda application ana menüsünde görüyorum yeni appleri vs ama mesela social tab içine girdiğimde yine 1 tane application çıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ayarlardan preferred languages'i kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Müzik için önereceğiniz güzel app var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hem Google, hem Facebook destekleyen bir IM programı çıkmış: http://apps.microsoft.com/webpdp/en-au/app/chat/1e215c25-ddd0-4f8c-b62d-b2ad26a4f29e Deneme sürümüne bakıyorum şu an, güzel: http://i.imgur.com/J3bQo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar