escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 burak ile hamit bugün delirtti beni zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 maçı izlemedim, yorumlara baktım. burak eleştiriliyo. kesin yine gol atmıştır dedim. baktım, atmış. bundan başka yorumum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Futbol bilgin sadece skor yorumlamaya yettiginden isabetli bi karar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 skor yorumlamaktan başka futbol bilgisi var mı ki, ben pek bilmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ez- meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Lİ-DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 anketin süresi niye bitmişti ya maç bittikten sonra oy vermeyi seviodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 buragın herşeyini geçtim sırf ofsaytı becerememesi bile tek başına yeterli.adam tam kütük ya sayılmayan golde de kaptırmış gidiyor.önündeki 2 rakip ona bakmıyor bile.azıcık 1 metre geride dursa tertemiz atıcak golünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Burak o son pozisyonu nasıl kaçırmış lan. Orda o golü kaçırabilmek için mükemmel bi teknik ile dışarı atmak lazım yani. Her topçu yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi klasik burak yılmaz işte, gözlerini kapatıp bir köşeyi seçerek vuruşunu yapıyor. Tamam güzel vuruyor toplara ama biraz düşün, biraz bak. Zerre zeka kırıntısı yok. Abartılmanın da ötesinde bir adam Burak Yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hamit,amrabat ve burak tam balon çıktı ya.şansımıza ligin en tırt defansına sahip takımla yaptık yoksa işimiz çok zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 biri prosineckiye anadolu takımına geldiğini realde falan olmadığını söylese iyi olacak kayseri küme düşmeden tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adamın gol atması için 5 tane harcaması gerekiyor bu maçta rahat harcadı. 1 tanede attı işte. ztn bu yuzden eleştiriyoruz adamı.old traffordda 10 tane net pozisyon yakalayamazsın deplasmanda otobüs çeken rakiplere de aynı şekilde 2-3 tane pozisyona giriosan atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 buraktan anca amaerikan futbolcusu olur bitek fizik var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Burak yine you mad çektirmiş. Ha. DarKRideR said: abi klasik burak yılmaz işte, gözlerini kapatıp bir köşeyi seçerek vuruşunu yapıyor. Tamam güzel vuruyor toplara ama biraz düşün, biraz bak. Zerre zeka kırıntısı yok. Abartılmanın da ötesinde bir adam Burak Yılmaz. http://www.ntvspor.net/lig/futbol/spor-toto-super-lig/gol-asist-kralligi http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/burak_yilmaz_elestirilere_sus_dedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Tum golleri atan adamınız burak olsun allah aşkına ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 @Red : Çok sevdiğin Melo oynamadı da bi rahat maç kazandık. Adam inanılmaz formsuz, yerine biraz iyi oynayan Yekta ile takımın hem hücumda hem defansta ne kadar toparlandığı net görünüyor. Mertan'ı falan neden oynatmıyor demişsin, izlemeden nerden bilicez demişsin de zaten Fatih Terim'in Red Mertan'ı izlesin de ondan bi bok olmayacağını anlasın gibi bi düşüncesi olduğunu zannetmiyorum, adam antremanlarda yeteri kadar izliyor Mertan ve arkadaşlarını. Memlekette 3 büyüklerde görev alan ve en çok altyapıdan oyuncu oynatan teknik direktöre gençlere şans vermiyor demek için hakikaten at gözlüklerine ihtiyaç duymalı insan... Burak hakikaten her maçta yerin dibine sokulmakla beraber her maçta gol atmaya devam ediyor... Keep talking... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 melo konusunda, geçen sene zaten melo geride oynardı selçuk ileri çıkardı. bu sene anlayamıyorum melo paso ilerde. bu maçta yekta arkada kaldı daha çok, selçuk ileriye çıkabilecek ortam buldu. olay bundan ibaret aslında. çok net güzel ezdik ama kayseri harbi kötü takım yahu. bana öyle geldi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Red said: abi bu tarz maçlarda neden artık hiç bir geleceği olmayan umutsuz vaka sabriler oynatılıyor escape said: burak ile hamit bugün delirtti beni zaten.. DoruK said: burak tam bir angus ya Red said: buragın herşeyini geçtim sırf ofsaytı becerememesi bile tek başına yeterli.adam tam kütük ya SeaGle said: Burak o son pozisyonu nasıl kaçırmış lan. Orda o golü kaçırabilmek için mükemmel bi teknik ile dışarı atmak lazım yani. Her topçu yapamaz. Galatasaray taraftarının yense de yenilse de kendi sporcusuna öfke/nefret kusmasını hiç anlamış değilim. Süper kupayı kazandığımız hafta bile teknik direk tör hemen istifa etmeli diyen hıncal uluç gibi bi taraftar kitlesine sahibiz. Burak gol kralı falan olsa sanki bu nefret büyüyecek. Şu sorunun cevabını da biliyorum mesela: "Sabri çok BAŞARILI olsun ve formayı bir daha kaptırmasın ister misiniz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 başarılı olacaksa isteriz neden istemeyelim ama başarılı değil kalibresi bu takımlara yetiyor daha güçlü rakip geldiğinde patlar bu iş lise öğrencisine ilköğretim matematiğinden iyi not almasını alkışlamak gibi, e peki lise müfredatına nasıl durumu? ben takıma halen güveniyorum da böyle giderse güvenilecek bir şey kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 burağın her maç anlamsız ofsaytları saçma sapan şutlarını görmeyip, "ama gol attı ve gol krallığında ikinci" diye susmamız mı gerekiyor onu anlamıyorum. takım kazanıyor diye şakşakcılık mı yapmalı taraftar? kimse istifa falan etmesin de burak'a ofsayata nasıl düşülmez dersi verilsin. bi zahmet de oturup şut mut çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Abi adam kötüyse kötü demek gerekiyor. Yanlış varsa ve taraftar takım başarılı diye gözlerini kapatıyorsa ortada sorun var demektir. Yıllardır Türk taraftarı böyle davranıyor diye bu ülkenin futbolundan hiçbir bok olmuyor. Burak'ın savunulacak tek bir yanı bile yok. Var aslında, Beşiktaş'taki öküz ile bugün karşımızda duran öküz arasında ciddi bir gelişim bir söz konusu, o zaman alır topu sürer sürer hiçbir bok yapamazken şimdi düşüncesizce de olsa kaleyi gördü mü şutu çekiyor ve gol tehdidi yaratıyor. Trabzon'dayken GS'lilerde diyordu. Tüm takım ayağına veriyor topu diye. GS'ye gelince aynı adamlar kendisinden üst düzey bir futbolcu diye bahsediyor. Değil, malzeme ortada. Burak'ı sırf GS forması giyiyor diye körü körüne savunmak çok gerici bir yaklaşım. Hamit olayı çok karışık, onun Türkiye'ye gelip bir Munih performansı gösteremeyeceği gün gibi açıktı ama bu kadar kötüsünü de kimse beklemiyordu. Düşüş var ve toplanması gerekiyor. Bir futbolcu toplanacaksa da oynamak istemediği mevkiilerde oynayarak kendine gelemez. Adam açık açık orta sahaya göz kırparken sürekli farklı yerlerde deniyor FT. Euro 2008 öncesi Munih'te sağ açığa monte edilmişti ve çok başarılıydı. Yıl boyunca iyi işler yapmıştı ve turnuva geldiğinde FT onu sürekli sebepsizce sağ beke çekmişti. Sıçtı sıçtı sıçtı, yanılmıyorsam son 2 ya da 3 maçta sağ açığa geçtiğinde turnuvaya ismini yazdırmıştı. Budur olay, futbolcuyu kazanmak teknik direktör işidir, futbolcu kendi kendine bakmaz o milyonları kazanıyorken. Fatih Terim ülke tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biridir, hatta getirdiği başarılar söz konusuyken en başarılısı doğruya doğru. Ama devri geçti, modern çağa ayak uyduramayan her TD gibi öncelikle ego problemi var. Bildiğim bildik ve çağ dışı oyun sistemiyle Türkiye'de çok başarılı oluyorsun ama Avrupa'da gördüğün gibi tokadı yiyorsun. Bugün dalga geçtiğimiz Romanya'nın Cluj takımı da gelip senden puan alıyor, milli takımı da tokatlayıp gidiyor. Gerçi bunda FT'nin suçu yok. Türk futbolunun ve daha çok futbolcusunun suçu var ama daha derin konular bunlar. Herşeyden önce şunu demek istiyorum. Bugün GS kadrosunda hep eleştirilen isimlerden birçoğunun geçmişi olmasa ve altyapıda yer alan genç yetenekler olsa ve FT bunları izlemiş olsa kaç tanesini A takıma çağırır? Kaç tanesine formayı teslim eder? Sabri'ye eder mi mesela? Hakan Balta'yı alır mı? Aydın lan Aydın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Benim kızdığım şeyi SEN anlıyorsun aslında zamanında konuşmuştuk. Bak galip geldiğimiz maç sonrası yorumlara bir tane SEVGİ sözü var mı? Övgüden vaz geçtim haydi, sevgi sempati seziyor musun? Bu forumu okuyan GS futbolcusu ne kadar iyi hisseder sence kendini? Ne kadar desteklendiğini hissedip GÜÇ kazanır bir sonraki maç için? Bi Liverpool olalım demiyorum ama bu ülkede kendi takımından bu kadar nefret eden başka kaç taraftar vardır? Yıllarca bu takım için canını dişine takmış, kaptanlığını yapmış Sabri sokaklarda ne kadar sevgi görüyordur sence taraftardan? Sabriye yapılan muameleyi gören genç oyuncu ne kadar motive oluyordur geleceğe dönük? Büyük kaptan Bülent'e bile sevgisini gösteremedi bu taraftar be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 DoD said: @Red : Çok sevdiğin Melo oynamadı da bi rahat maç kazandık. Adam inanılmaz formsuz, yerine biraz iyi oynayan Yekta ile takımın hem hücumda hem defansta ne kadar toparlandığı net görünüyor. Mertan'ı falan neden oynatmıyor demişsin, izlemeden nerden bilicez demişsin de zaten Fatih Terim'in Red Mertan'ı izlesin de ondan bi bok olmayacağını anlasın gibi bi düşüncesi olduğunu zannetmiyorum, adam antremanlarda yeteri kadar izliyor Mertan ve arkadaşlarını. Memlekette 3 büyüklerde görev alan ve en çok altyapıdan oyuncu oynatan teknik direktöre gençlere şans vermiyor demek için hakikaten at gözlüklerine ihtiyaç duymalı insan... Burak hakikaten her maçta yerin dibine sokulmakla beraber her maçta gol atmaya devam ediyor... Keep talking... evet hakan balta aydın falan antremanda messi oluyormuş. evet fatih terim şans vermiyor.şimdi gitsen galatasaray teknik heyetinde sorsan sana altyapıda ahmet var çok yetenekli mamhmut var çok yetenekli demeyi bilirler.ama iş oynatmaya gelince yok.tamam başarıya endeksli klupleriz.direk en tecrübeli oynatılıyor da 3-0 olmuş maçlarda sabri yerine genç topcular oynatılmalı. .aydından emre çolaktan başka kime şans veriliyor ?.ki bu adamlara da öyle böyle maçlarda değil bildiğin cl maçlarında kritik derbilerde falan şans veriliyor. burak yılmaz bankasya forveti.adamı şişire şişire gsye getirdiler.sarp ayhandan kurtulduk derken burakı sardılar takıma ayrıca sabri kötü futbolcu.galatasarayda kaptanlık seviyesine gelmesi ve snelerce oynaması gsnin ve turk futbolunun ayıbıdır.bence şuan bulunduğu duruma şükretmeli adam.iyi para kazanıyor.bide sabri reyis falan geyikli şakalı seviliyor.oynamadığı sürece sıkıntı yok.iyi bir galatasarylı ama futbolcu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 düşünün ki karısına kocam sağolsun yazılı kolye alan bir karakterden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar