hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Piyasadaki hemen her p2p mmorpg'yi aldim oynadim. Sadece, Wow'dan, Gw1'den Rift'ten zevk aldim. Aoc da idare etti ama sinir de etti ayni zamanda. Ama hemen hic birinde Ultima zevkini alamadim. Son zamanlarda oynadigim oyunlarda Max lvl bile kasamaz hale geldim. Sonra dusunmeye basladim neden Ultima'yi guzel anilarla hatirlarken son cikan oyunlari oynayamiyorum bile. Belki artik yaslandim ama o neden hosuma gitmiyor, kabullenmiyorum :) Ben son donemde cikan oyunlarin UO'dan eksik olan 1-2 onemli noksanini maddelendirmeye karar verdim. Bunlar: 1-UO'nun sakinlestiren Theme muzikleri ve sakin ortami. http://www.youtube.com/watch?v=PJGMHROZHGA&feature=plcp Isten, okuldan eve gelmissin. Gunun sitresini atmak istiyorsun. Al eline kazmani kos madene. Al baltani vur agaca. 2- Isteyen oyuncu sakince oynunu oynayabiliyordu. Ama her zaman icinde bir kesilme korkusu varken! Her an herseyini kaybedebilirsin. Crafting kasarken dellenerek, intikam hirsiyla ikinci bir karakter kasarken buluruz kendimizi. Battalgazininoglu intikam yeminini etmis, Brit.'te saglam Dummy birakmamistir o andan itibaren. 3-UO'da onlarca farkli prefession, skill varken yeni nesil mmo'larda olay Quake 3 kadar. Atiyor sizi bi mape karsilikli iki takim. Basliyor geri saymaya 3.2.1 Ko . go go go... Nereye kadar Go? Insan bunu ne kadar tekrarlayabilir? Lafi fazla uzatmayacagim. Son cikan mmorpg'ler FPS'den cakma geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 uo'daki zevki alamazsın çünkü uo dövüşlü chat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Şunun triali çıkmış. Bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Not Found The requested URL /home was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Şu oyundaki crafting hiç bir mmoda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gidin sanayide usta yanina girin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.xsyon.com/content.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 eve? gerçi o da sıkıntı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sakince oynamak istiyorum demesen, War Z var ama craftsız UO gibi birde kesinlikle sakin kalabilmek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 eve var, bi zamanlar wowda öleydi. ama eve var yani, crafting işte. crafting ve exxxcceeeelll sheetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Eve online var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 buda en beyendigim muziklerinden bole sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Evet hep Eve online cevabi cikiyor karsima. Evet online.. :) Cok oldu Eve cikali yeni olsa simdi alirdim valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Aslinda yenilikle eskilik arasinda bi fark yok cunku end game yokki oyunda 1 yil sonra 5 yillik oyuncu napiosa sende onu yapiosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 EVE online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zaten tek başına yapabileceğin crafting kısıtlı ( kısıtlı dediysem lol gene nolifera bağlarsın iyice girersen içine ). Skill istemide çok fazla değil, böle bi iki arkadaşın olursa tadından yenmez. Gayette sakin ortam, uzay muzay klasik müzikler chillout falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yani şöyle, tek başına yapabileceğin crafting ( tek karakterle yani ) x ve y yi kaz veya satın bi şekilde bul, sonra z koşullarını elde et, sonar k şeysini bul ve hepsini birleştir şeklinde. ( tabi sonradan bunu pazara satması falan ayrı konular, klasik ah sisteminden farklı bi sistemi var eve in ) diğer craftingler daha kasış(tabi daha zevkli ve karlı) ve birden fazla karakter istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 EVE hep başlamak istediğiniz bir türlü başlayamadığınız oyunlardan. Her seferinde trial'den sonra bana göre değil diye bırakmıştım ama üzerine gitmedim. Yani uzayı ve uzay temasını sevsem de sadece bir gemi olması ve yürütecek zıplatacak bir karakter olmamasına alışamadım sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ben triali basladigimin ikinci gunu almistim oyunu. Maden kazarak basladim yillardir kazmiorum ama hep icimde bi oturup kazma istegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sotto said: zıplatacak bir karakter olmamasına alışamadım sanırım... oyunlarda zıplamak en büyük eğlencem adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yemek falan pişirirken, dışardada yağmur yağıyoken, kafa da güzelse bide işten gelmişsen maden kazmak baya güzel ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 3 ay kazdim ben navitasla baslayip retriever derken ilk hulkumu aldigim gunu unutamam 3 gun sonrada kamikaze yapmislardi zaten :) valla oyunun ilk gunleride cok zevkliydi bence ogrenicek o kadar sey vardiki zaten sadece tooltip okuyarak geciodu vakit markette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Eve baskisi yapmayin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Eforu sarfedeyim diyorsan Eve'den başka oyun yok şu an. Bekleyeceksin yada oynayacaksın Eve. Çok, çok farklı bir oyun Eve, direkt MMO da değil, apayrı kafalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Populasyonu ne durumda tam bilmiyorum ama Vanguard beleş oldu, denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar