vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Daha bulamadım. Tüm şehirleri daha gezemedim. O kadar oynadım, haritanın %15'ini anca açabildim. Doğu avrupada falan olabilir. Bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İlk gördüğümde oha istanbul dedim, ama videoda köprüdeki trafik soldan akıyo, ingilterede var mı acaba böyle bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 şehirler nasıl bari benziyo mu gerçeğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Şehirler çok geniş değil. Gidebildiğin yerler kısıtlı. Ama görsel olarak o şehrin bina textureları kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 aktiftablet said: vaperon said: Simulasyon oyunlarını sevmezdim ama bunun ilk versiyonunun yeri bir başka. Şimdi new, improved and badass 2. sürümü çıkmış oyunun. Oh baby dedim direk. Tırların isim hakları alınmış, grafikler falan çok çok daha iyi olmuş, modifikasyon baya baya geliştirilmiş. Neyse videoyu izleyin efem. Harita tamamen yenilenmiş ve büyütülmüş. Eski oyunda Avrupa'nın kuzeyinden güneyine max yarım saat süren yol 2 saat gibi bir uzunluğa çıkmış. Aral ön siparişe başlamış 50 TL satış fiyatıyla. Beklemeden internetten almak isteyenler de http://www.eurotrucksimulator2.com/ adresinden $39.95'e satın alabilirler. Oyundan SS'lar Boğaz köprüsü nerde? ingilterede feribottan indikten sonra grimsby e giderken o köprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 1 ay önce aldım oyunu, ilk oyuna göre çok daha iyi olmuş. Grafikler ve manzara, çevre dokular gayet yeterli bir sim için. İlk oyunda ingiltere ek paket ile eklenmişti, şimdi ingiltere mevcut, fakat ispanya ve portekiz çıkarılmış oyundan. Belki bir ek paket ile eklenebilir oyuna. Ülkelerdeki şehir sayısı artmış, katedilen mesafaler daha uzun, 100 km sabit hızla gidince 1 km yi yaklaşık 1 saniyede alıyorsunuz, ufak bir hesapla 600 kmlik yolu 10 dakikada almak mümkün. Klavye ile oynuyorum, ve ilk oyuna göre klavye ile kontrol çok daha kolay. Şirket kurma, araç alıp, şoför kiralama olayıda güzel ama asla sizin kadar kazanmıyorlar, kiraladığınız elemanların level atladıkça hangi skilde uzmanlaşacaklarını seçebiliyorsunuz, uzun yol, hassas yük, değerli yük, ADR (yanıcı, patlayıcı, kimyevi yükler), zamanlı teslimatlar vs gibi. Her şehirde bir garaj alıp, o garajı geliştirmeniz ve böylece filonuzu geliştimeniz mümkün. Oyun 90 km/h sabit hızı geçmenize izin vermiyor (yokuş aşşağı kaptrımalar hariç) ama ufak bir mod ile hız sınırı kalkıyor, ama cezalar kalkmıyor tabi. Oyun başladığında ister çeşitli firmalara çalışabilirsiniz (araç da onlara ait) yada ister kendi kamyonunuzu alıp serbest takılabiliyorsunuz tabi serbest takılınca gelir de bayağı bir artıyor. Oyun başlayınca bir an önce kredi çekip ilk aracınızı almaya bakın, çünkü krediyi çok rahat geri ödeyebiliyorsunuz. Oyun güzel herkese hitap etmeyebilir ama şimdiye kadar yapılmış en iyi TIR similasyonu diyebilirim. Steamden de gidip 39 euro basıp aldım ama sonra dnr da 50 tl ye satılıyor. Günde girip bir 20 dakika takılmak yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Millet para verip tırcılık yapıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Öyle uzun uzadıya oynatmıyor ama arada girip 1-2 saat yollara vurmak çok iyi geliyor. Bas Hamburg'tan Paris'e. "Aşk çekenin, yol gidenin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benim gibi küçükken kuzenleri muavin yapıp kanepe uzerinde otobüsçülük oynayan biri için mukemmel bir oyun. her gün tek sefer yapmak yetiyor. şunun otobüslüsü ve kamyonlusu da olsa süper olacak.. (bunların modları var fakat çok sorunlu oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ve oyunun Türkçe dile desteği mevcut ki, 10 numara iş çıkarmışlar çeviri konusunda daha iyisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Taşımacılık oyunları hard truck 1'den beri fail, fail again ,fail worse.... diye gidiyordu. Metacritic puanını yeni gördüm. Heyecanlandım bakalım yüklüyorum bu sefer olmuştur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 dunden beri 4-5 kere oynadim. sim o kadar iyiki tiri kullanirken gercek hayattaki gibi uyuyorsunuz direksiyonda. ciddi uyudum bi an. seveni icin guzel oyun ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Haha aynen öyle. Ek görev paketi çıktı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sesler olmamış sanki bunda diyecektim ben de uplanmis topic scaniada motor frenine basınca falan çıkan ses :( 2-2 atıyorum vitesleri öyle daha güzel oluyo kalkarken sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kendime tir aldim ancak baskasina soforluk yaparken 5-6 k kazanirken kendine aldigin tirla 15-17 k kazaniyorsun ammmaaa bos gidip doldurup yol yapiyorsun. anlamadim ne sacma is. birinde iki kere hatta uc kere yaparsin ayni zamanda baskasina soforluk yaparken kendi tirinla 1000km yapman lazim nerdeyse tek is icin. 250-350 km de soforluk yapinca 1000km de 15k kazaniyorsun. manasiz geldi bana ama baska sofor kiralayinca manasi cikabilir. o zaman zaten sanirim transport tycoon gibi olur onu oraya gonder o tiri al gorev bul o soforu oraya yonelt seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 abi... menşei olarak sırala görevleri nerde bıraktıysan son, oradan baska yere iş bul boş boş gitme baska sehirlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ehe ilk gorevden yazdim demekki mantigi buymus. ok saolasin. ilk gorevi ararken yanlis yaptim sanirim. bos bos gidince baymisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 arkadan birde ferdi tayfur açıcan, o yollar anca öyle çekilir http://www.youtube.com/watch?v=-LQCnMU3I_k&noredirect=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ustumuze gelme :( 560 km yol yaptim 17k icin yol kacirdim sofor uyudu tarlaya girdim zararin az ucundan dondum. praga geldim burada mal yok hay.. var ama gene cok uzaga. 250-300km ler arasi oynanair uzaklik gerisi cok uzak be. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hayalimdeki meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 110 saat gameplayim var, lvl 33 oldum. Ek paketide aldım. Günde 15 dakika oynuyorum arkada radyo açıp :). 100 küsür şöförüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Oyun diğer Truck oyunlarına göre baya başarılı ancak "Rig'n Roll" random mission olayları olsaydı ayrıca da baya zevkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hQeVu-8Yyds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ahaahh fof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 uuuu acayip indirimde http://store.indiegala.com/index.php/euro-truck-simulator-2.html Azicik ilgi yada merak ediyorsaniz kesin kapin...yoklukta falan baya iyi gidiyo oyun..hele hangover falan varsa ilac gibi ehueh. Kendi mp3 listeni de okutabiliyorsun sanirim, occulus rift bile destekliyor...pati'den birisinde vardi occurift kimdi o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar