Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

vaperon said:

Simulasyon oyunlarını sevmezdim ama bunun ilk versiyonunun yeri bir başka. Şimdi new, improved and badass 2. sürümü çıkmış oyunun.

Oh baby dedim direk. Tırların isim hakları alınmış, grafikler falan çok çok daha iyi olmuş, modifikasyon baya baya geliştirilmiş.

Neyse videoyu izleyin efem.

Harita tamamen yenilenmiş ve büyütülmüş. Eski oyunda Avrupa'nın kuzeyinden güneyine max yarım saat süren yol 2 saat gibi bir uzunluğa çıkmış.

Aral ön siparişe başlamış 50 TL satış fiyatıyla. Beklemeden internetten almak isteyenler de
http://www.eurotrucksimulator2.com/
adresinden $39.95'e satın alabilirler.

Oyundan SS'lar

Boğaz köprüsü nerde?

ingilterede feribottan indikten sonra grimsby e giderken o köprü
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
1 ay önce aldım oyunu, ilk oyuna göre çok daha iyi olmuş. Grafikler ve manzara, çevre dokular gayet yeterli bir sim için.

İlk oyunda ingiltere ek paket ile eklenmişti, şimdi ingiltere mevcut, fakat ispanya ve portekiz çıkarılmış oyundan. Belki bir ek paket ile eklenebilir oyuna. Ülkelerdeki şehir sayısı artmış, katedilen mesafaler daha uzun, 100 km sabit hızla gidince 1 km yi yaklaşık 1 saniyede alıyorsunuz, ufak bir hesapla 600 kmlik yolu 10 dakikada almak mümkün. Klavye ile oynuyorum, ve ilk oyuna göre klavye ile kontrol çok daha kolay.

Şirket kurma, araç alıp, şoför kiralama olayıda güzel ama asla sizin kadar kazanmıyorlar, kiraladığınız elemanların level atladıkça hangi skilde uzmanlaşacaklarını seçebiliyorsunuz, uzun yol, hassas yük, değerli yük, ADR (yanıcı, patlayıcı, kimyevi yükler), zamanlı teslimatlar vs gibi.

Her şehirde bir garaj alıp, o garajı geliştirmeniz ve böylece filonuzu geliştimeniz mümkün.

Oyun 90 km/h sabit hızı geçmenize izin vermiyor (yokuş aşşağı kaptrımalar hariç) ama ufak bir mod ile hız sınırı kalkıyor, ama cezalar kalkmıyor tabi.

Oyun başladığında ister çeşitli firmalara çalışabilirsiniz (araç da onlara ait) yada ister kendi kamyonunuzu alıp serbest takılabiliyorsunuz tabi serbest takılınca gelir de bayağı bir artıyor. Oyun başlayınca bir an önce kredi çekip ilk aracınızı almaya bakın, çünkü krediyi çok rahat geri ödeyebiliyorsunuz.

Oyun güzel herkese hitap etmeyebilir ama şimdiye kadar yapılmış en iyi TIR similasyonu diyebilirim. Steamden de gidip 39 euro basıp aldım ama sonra dnr da 50 tl ye satılıyor.

Günde girip bir 20 dakika takılmak yeterli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
kendime tir aldim ancak baskasina soforluk yaparken 5-6 k kazanirken kendine aldigin tirla 15-17 k kazaniyorsun ammmaaa bos gidip doldurup yol yapiyorsun. anlamadim ne sacma is. birinde iki kere hatta uc kere yaparsin ayni zamanda baskasina soforluk yaparken kendi tirinla 1000km yapman lazim nerdeyse tek is icin.

250-350 km de soforluk yapinca 1000km de 15k kazaniyorsun. manasiz geldi bana ama baska sofor kiralayinca manasi cikabilir. o zaman zaten sanirim transport tycoon gibi olur onu oraya gonder o tiri al gorev bul o soforu oraya yonelt seklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

uuuu acayip indirimde
http://store.indiegala.com/index.php/euro-truck-simulator-2.html

Azicik ilgi yada merak ediyorsaniz kesin kapin...yoklukta falan baya iyi gidiyo oyun..hele hangover falan varsa ilac gibi ehueh.

Kendi mp3 listeni de okutabiliyorsun sanirim, occulus rift bile destekliyor...pati'den birisinde vardi occurift kimdi o? :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...