Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Grafik ayarlarinda % ile baglantili bir ayar var onu dusur istersen. Ornegin %150 ise 75 e dusur. Bende laptopta cok oyun oynarim en buyuk rahatlamayi laptop yetersizse golgeler ve cozunurluk dusurumu saglar eger denemedi isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ilaçlıyı sildim en kalın seçenekten tüm DLC'ler boya badana ne varsa aldım steamden iniyor şu anda :) Valla yaşa be kanuni, unutmam bu yardımlarını, sağol. http://www.hollywoodtoday.net/wp-content/uploads/2008/02/applause.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ne demek np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 en boktan renodan aldım 2 tane soforler ıcın bı bıneyım dedım ıcı ne kaar ferahmıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Hadi bulusup konvoy yapalım. Herkes kamyonunu pati turuncusu yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Multiplayer için 1.15s versiyonu lazım oyunun, bende 1.16 ya güncelledi. Nasıl geri alabilirim multi serverlere bağlanamıyorum patch farkı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Kütüphaneden ETS2 in özelliklerine gir. Oradan BETA sekmesinden 1.15i seç downgrade yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Deneyeyim bir teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 kac para olduktan sonra quick mission yapmayı bırakıp kendi işimizin patronu olmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 bankadan para çek direk ol ya uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 borcla harcla helal para kazanılmaz. kac gaymeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 valla ben en düşük tır alana kadar para biriktirdim sonra şirketi kurdum şimdi 19 tırım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 bakın işte el emeği göz nuru ugracan calısan insanın hali baska oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Llama said: valla ben en düşük tır alana kadar para biriktirdim sonra şirketi kurdum şimdi 19 tırım var That's cute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 modları nereden indiriyorsunuz steamde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 direksiyon olmadan oynamak işkence değil mi bunu ya. ben ne zaman denesem arabayı sabit tutmaya çalışırken telef oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 NolaxThensbane said: modları nereden indiriyorsunuz steamde yok Google'a Euro Truck Simulator 2 Mod yazınca çıkan tüm sitelerden. Direksiyonun varsa bir de G27 varsa tadından yinmes oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Direksiyon bambaşka bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ahmedinejad said: direksiyon olmadan oynamak işkence değil mi bunu ya. ben ne zaman denesem arabayı sabit tutmaya çalışırken telef oluyorum. İlk oyuna göre çok daha rahat. Alışınca makas ata ata bile gidiliyor. Bir direksiyon kadar keyifli olmaz herhalde ama iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 skill ne aldınız? ben cok acaip maddeler tasımayı aldım. herhalde onları tasımak daha karlı olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Para kazanmak sorun değil, önemli olan seviye atlamak onun içinde xp bonusu veren skilleri aç. İlk seviye siklleri şu yükü alırsan şu kadar xp bonusu vs veriyor der ona göre sıralı oalrak mantıklı bir biçimde aç. Yani hangi yükün xp bonusu fazla ise onu aç önce ve ona göre ve kombinasyon yap, şu kadar mesafe fazla gidersen ordan geliyor bonus, şu yük ile şu kadar bonus vs derken öyle bir mantık izle. Şimdi baktımda en mantıklı xp bonusunu almak için, 250 km ile 550 arası yük oalcak+ hassas yük olacak+ tam zamanlı teslimat olması lazım. Sürekli bu kombinasyon ile en çok xp yi alıyorsunuz. Birde yeni başlayanalr için ana karakter ile birde şirketiniz var ve şoför almışsanız şirkete, multiplayer moda girmeyin. Bug var şirketinizdeki elemanlar xp ve para getirmemeye başlıyor herşey çöp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abi en fazla uzun yol ve degerlı kargo şeyi verio eco driving saçma heralde patlayıcılarda meh gibi. iveco mu en ucuz kamyon? bide personele iyi kamyon verince bi artısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Şimdi tekrar baktım. Uzun yola ilk verdiğimizde yani 250km ile 550 km arası artık gidebileceğimiz zaman %25 daha fazla tecrübe puanı diyor. Sonraki her seviye içn kazanç yani para veriyor ekstradan. Hassas yükde ilk seviye arık hassas yükle taşıyoruz ve %22 tecrübe puanı diyor. Sonraki her seviye yine para artışı diyor. Ve sonra zamanlı teslimat diyor bunun için %20 tectübe puanı diyor. Sonraki seviyeler için hem fazladan xp ve para veriyor. SOnr adeğerli yük ilk seviye %18 tecrübe puanı sonrası hep para diyor. Adr zaten para veriyor. Şimdi buna göre, uzun yol ilk açılır, sonra hassas yük, sonra zamanlı teslimat, sonra değerli yük ve akabinde zamanlı teslimat makslanır. Şimdi combo için yük 250 km üzeri olacak %25 burdan+ Hassas yük %22 burdan+ zamanlı teslimat olması lazım ayrıca Minumum %20 de burdan (aciliyete göre ki bunu seviyeye göre artıyor yani puan basmak lazım buraya ekstra xp bonusu geliyor aciliyet seviyesine göre. Hassas yük yoksa değerli ve acil yük combosu yapın. Bu birim zamanda maksimum xp için yapılacak combo. Para zaten kazanılıyor çok rahat, bir an önce xp alıp üst seviye kamyonları açmak daha makul. Fh750 volvo açınca ki açık ara en iyi Tır artık uçarak gidiyorsunuz heryere. Eknomik sürüş en son tamamlanacak. Bence volvo git en düşük seviyeden en yüksek seviye tırlar içinde volvo açık ara en iyi tork ve beygir gücünü sunuyor. Kiralık elemanlara en ucuz kamyonu al git bir etkisi olmuyor onlarda gözlemlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ya reno yokusta kalıyo bıraz ama içi çok ferah diğerlerinide merak edıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 İlk sırada Volvo, sonra scania geliyor. Şu ikisinden sonra diğer hepsi kağnı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar