forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 biri zeplinci biri iha cı ne karınız var işten lord of warcılık oynamayın paticik te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ardeth said: bir kere amerika ağırlıklı olarak uçak modelinde olan UAVları kullanıyor drone denilen onu bilelim :p ve adamlar bunları bırakıp zeplinlere geçiyorlar bunu da bilelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 forgiver said: biri zeplinci biri iha cı ne karınız var işten lord of warcılık oynamayın paticik te lemv ihalesini almaya kasıyorum ötekilere de hangar yapıcam gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ya ne olursa olsun ama şu dışarıdan almasınlar ya, yazık israilden aldılar ne oldu gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zaten ben askeri istihbarat araçlarının dışardan alınması kadar saçma bişey görmedim şu dünyada sdf aldığın aracın ne içini kurcalamaya ne softwareini kurcalamaya yetkin yok bildiğim kadarıyla hatta yapmaya çalışırsan olay da çıkabiliyor yer yer. kapalı kutu gibi bişey lan çok saçma. ulan askeri teknoloji tartışması da en sevmediğim şeydir ne işim var lan benim burda fuck the askeri teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 savunma teknoloji bunlar, kendini savunmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 lazım da yani insanlık olarak askeri teknolojilere sevindiğimiz bir çağda olmamızdan ötürü pek de mutlu olduğumu söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 şöyle bir gerçek var, şu anda hayatımızı kolaylaştıran bir çok teknoloji direk ve dolaylı olarak askeri teknolojiler ile alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hakkari'nin dagında ne zeplini abi. O hava şartlarında helikopter uçamiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 E abi demekki zeplin uçuyor. Helikopter'in havalanma prensibiyle zeplininki farklı sonuçta. Bir de tüfekle zeplin düşürenler var, sanki adamlar Avanos'taki sıcak hava balonlarından bozma zeplin yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Abi karda fırtınada zeplin uçar mi. Onu basil kontrol edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.ottens.co.uk/gatehouse/wp-content/uploads/2012/08/Red-Alert-3-Kirov-airship-concept-art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Zeplin güzel hem romantik :P. BAlonu elinden kaçan gözüyaşlı bir çocuk geliyor aklıma :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ardeth said: lazım da yani insanlık olarak askeri teknolojilere sevindiğimiz bir çağda olmamızdan ötürü pek de mutlu olduğumu söyleyemem ben çok seviniyorum lan. mesela CHAMP missile'ı gördüm. geçen hafta bi eleman "abi bizim uçağı yeni bi misil ile düşürmüşler" diye anlatmaya başladı. anlattığı tam CHAMP'tı hani. her neyse, bruce wayne kadar param olsa, ironman'in babası gibi silah sanayine girerdim! ok çizgi romanlarını okumadım. tam öle olmayabilir sdfsdfsd.. DARPA'yı, NASA'yı, DARPA'nın destek verdiği tüm proceleri çok seviyorum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 konvansiyonel silahların azami menzilleri icerisinde 4km.fakat etkili menzilleri ile alakası yok. bir de zepline hedef alıp ucaksavar ile gokyuzune dogru ates ettigini varsayarsak cok zor 4km ye ulasması. su var yeni nesil gudumlu fuzeler var cornet vs.bu tur silahlarla rahatlıkla imha edilebilir.onların da teror orgutunun elinde olması ya da kullanabilirligi cok zor.cok pahalı silahlar,temini zor,muhimmatı zahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 afganistanda vuramadılarsa ki rüsya gerekli aletleri bedavada verirdi a- gerçekten vurulması kolay değil. b- karasal olarak korunaklı coğrafyalarda, altını değil yatay olarak tarama yapıyor 6km menzilide olsa uçaksavarın sonuçta direk havaya sıkması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sene 2012, 4km deki balonu patlatamayan dusmaniniz varsa ulkeyi kapatip gitmek lazim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bütün ortadoğuda savaş varken adamların gerekli mühimmatı ve silahı bulması çok zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Law said: Zeplin güzel hem romantik :P. BAlonu elinden kaçan gözüyaşlı bir çocuk geliyor aklıma :(. http://hayvansalgida.files.wordpress.com/2009/01/imelih.jpg?w=700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Fistan said: sene 2012, 4km deki balonu patlatamayan dusmaniniz varsa ulkeyi kapatip gitmek lazim direk Bu ne demek be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zeplin uçarken bi yandan da müzik yayını yapsın sürekli, mesela hell march Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kaliko said: Fistan said: sene 2012, 4km deki balonu patlatamayan dusmaniniz varsa ulkeyi kapatip gitmek lazim direk Bu ne demek be?anlamamakta haklısın bi cumleyle neleri anlatmisim.ama anlamsiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 DAHA ZEPLİN YAZMAYI BİLMİYOR ADAMI YÖNETİCİ YAPMIŞLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 1. ucaksavar harici konvansiyonel silahlarin menzilleri yatay duzlemde olculur, mg3u kaldirip gokyuzune ates edersen degil 4kmyi 2kmyi vuramazsin, yercekimi diye bisey var 2. sabit kanatli uavler zaten yillardir guneydoguda kullaniliyor, ancak bunlar ne menzilde, ne operasyonel surede, ne servis tavaninda ne de gozlenecek alanda guneydoguya cok uygun degil. olanlarda cok pahali. global hawk resmi falan konmus, tanesi 104 milyon dolar olan uavyi ne yapacaksiniz merak ediyorum cidden 3. millet haril haril bu insansiz gozlem isini nasil daha ucuza yapabiliriz diye zeplin olayini arastirirken zepline yatirim yapilmasi abes degil. karakol gelistirmeleri ve saldiri helikopteri alimi ile ayni onemde bi yatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bence artvinden hakkariye boğaz açalım. oradan da hataya. ada olsun ülke. sınırlarda korunur timsah atarız o kanallara kimse giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar