BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 2013 Ocak'ta, 4. sezonu oluyor galiba, yeni sezonu başlayacakmış. surata yumruk atmalı anime görseli ararken buldum, ahasd, ilk 2 bölümünü izledim güzele benziyor ama sanırsam klasik "Moe" türünde gündelik hayattan bir kurgu. konusu ise 3 kızkardeş ve onların hayatlarından kesitler, elbette anne baba yine yok, bu tür şeylerde anne baba nerede lan? mitoz bölünerek mi çoğalıyor bunlar nedir yani? neyse ben oldukça keyif alarak takip ediyorum, "over-manly" bir insan olmasam herhalde karıyı boşayıp yastığa fln geçerim ama iyi oldu "average-man" seviyelerine düşebilmek için iyi bir yol şimdi konuyu açmamın arkasındaki esas noktaya değinmek istiyorum; Chiaki Minami http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20121009165716/protagonist/images/f/f2/Chiaki_minami.jpg şundan bir tane istiyorum, hanımdan umutluyum O'na benzerse bu model bir canavar sahibi olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu da bu bölüme açtığım ilk konu olsun, o da Moe'ya denk geldi.. neyse idare edin o kadar seviyosunuzdur beni love me tender pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4DwbXEwA8vY hosaka için izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bi ara bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kendi türünün bi üst seviyesi gibi bişiy bu bence. baya güzel, o ev ortamında olmak istiyo insan bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Boş verin animeyi. Manga çok tatlı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o mangakanın herşeyi iyi ya kyo no go no ni deki collerbones bölümü kadar iyi skeç çok nadir bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bir yerde şu yorumu okudum; ilk sezon acaip iyi ikinci sezon birinci sezonu mumla aratıyor, sıradan üçüncü sezon ile espri kalitesinde yükselişe geçiyor ama bir ilk sezon değil gelecek olan sezon için yorum bile bulamadım kedi ağızlarını kırdıklarım ya çekirdek gibi gidiyor bir bölüm daha izleyip bırakacağım yeter bugünlük Chiaki biraz daha kuvvetli olsa ağız burun dalacak gibi duruyor çelimsiz it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İyi geliyor yeni sezon, yarım kalan scanlation biter artık umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 eskiden ilk sezonu izlemiştim de hiç böyle tam açılamadı, hep bir tutukluk. hep böyle bu tür ya maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ilk sezon bitti çogzeldi ikinci sezona başladım... -ev değişmiş -chiaki'nin saç rengi değişmiş ve abuk subuk hareket etmeye başlamış -çizim ve renklendirmede bariz bir dğişiklik var o pastel ton gitmiş cart renklerden bir tablo gelmiş yrrk gibi başladı ikinci sezon, sarışın chiaki'yi değil eski chiaki'yi arıyor gözlerim :/ neyse ilerleye bölümlere bakacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Bitirince baka to test e geç ildeniz. School rumblela yarisabilecek aynı turdeki tek dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hai sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ikinci sezon bitti 4. bölümden sonra ya ben alıştım yada düzelir gibi oldu 3. sezon ortasındayım ilk sezondaki prodüksiyon havasını yakaladı çıtır çekirdek gibi gidiyor valla.. mandalinam var bir de, bu bayramı minami-ke ile geçirmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ayrıca Hosaka.. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hosaka efsane ya kimochi varui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 fotoğrafı görünce aklıma ilk gelen; RL Chiaki %90 şöyle bir şeydir http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5753921_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ardından gelen sahnede "BAKAAAAA!" diye bağırıp çocuğu tekmelediğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bakayarou diyecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L2or0JU-AJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 YENİ SEZON BAŞLADILLALLAHUAHU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 where is osaka damn it Subete wa ai no TAAMERIKKU HARA HARA HARAPEENYO Nakarecha yadamon SHINAMON KARUDAMON Muri ka PAPURIKA KORIGORI KORIANDAA Sakuran shite SAFURAN chokotto CHOKOREETO Imasara GARAMU MASARA Demo ashita ga arumon SHINAMON KARUDAMON Oishii KAREE no Subete wa ai no TAAMERIKKU HARA HARA HARAPEENYO Nakarecha yadamon SHINAMON KARUDAMON Muri ka PAPURIKA KORIGORI KORIANDAA Sakuran shite SAFURAN chokotto CHOKOREETO Imasara GARAMU MASARA CHOKO wa umaizoo Demo ashita ga arumon SHINAMON KARUDAMON Oishii KAREE no dekia~gari! usuyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 4. sezon iyi gidiyor nazar değmesin MAKO-CHAN! aptal çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 3de de hosaka gelmezse yıkarlar o stüdyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar