spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=w2_GBSxutLQ&list=UUBnw0kgcWILglsZJyLr0eiQ&index=8&feature=plcp ananzaaaaaaa xde derim boşuna uyuşturucu kullanmısız bu gune kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi bide burasi tamirhane değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sunun nesi eglenceli geldi abi. aptalliklarini kayda alan herkese gulersek oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kanlar gönüller uyuşsaydı size özel video değil, dizi bile yapardım ama şeyimden aşşaaa Kasımpaşaya be kardeşler. Benim rahatım yerinde yani. Hadi ben gittim :) Hayat bana güzel namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aptallıklarını kayda alan herkese gülmekle alakası yok, adamın belli bir tarzı var, yıllardır video çekiyor ve tarzı oturmuş durumca. gerçi biz eğlence bölümünde inciswf takip eden adamlar olduğumuz için duymamışızdır arıza adamı, doğal. ancak belli bir hayran kitlesi oluşturdu adam çektiği videolarla, yaptığı konuşmalarla ve tavrıyla. tarzını beğenmessin, o tamamen ayrı. ben mesela monty python tarzı soğuk ingiliz mizahı tercih eden adamım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 düşünsene burda fake'i bile var lan adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adamı donanım habere kaçırdık/kitledik ahasdf http://forum.donanimhaber.com/m_67237806/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 de bizim kadar ipleyen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 atilla taşı yunan ilan etmek gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu arada bu üye gerçekten arıza adamsa yazık lan adama, mizah forumu isteyince birisi burayı vermiş hahaha. buradaki tüm üyeler arıza lan. bu adam gayet normal kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ellerimizde mesale ve tirmiklarla sizofren kovalarken masum adami da kovaladik yanlislikla. yapcak birsey yok. onumuzdeki maclara bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+_ee2eee61ce2eb979157e8cfcb27ad489.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bugün; 19:40:53 da dhye konuyu açmış ama 18:46 da tek forum olarak burayı kullanacağını söylemiş. 1 saat bile dayanamadı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben adama "yanlış mahalledesin koçum" demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 böyle insanlar gerçekmiş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Nekro said: sunun nesi eglenceli geldi abi. aptalliklarini kayda alan herkese gulersek oho +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adamı izlemedim de niye aha editör bu dediniz ki anlayamadım. ayrıca eleman tam bir byte israfı. binlerce videosu var lan. gördün mü kaşları diye bişi izledim forumda verdiniz diye, hiç anlamlandıramadım, ne yapmaya çalışıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi baktım da benim hakikaten çok mesajım var ya. adamın 3katından fazla mesajım var. ikimizde de allahtan 3madalya var.. harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Dasaaa için 50.000 mesaj medal vermeli yöneticiler 50k ya dinglediğinde. MEME şeklinde madalya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi ben gitsem en iyisi olacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 editör geçenlerde çekiçlenmiş sorunlu bir tip olduğundan dolayı fake açabilitesi gayet fazla. bu elemanın youtubedaki o işsiz zeka yoksunu herif olmasını pek anlamlandıramadığımızdan böyle düşündük sanırım. foruma eğlence olması açısından arada lazım böyleleri ama bu sıralar zaten bol bol var şunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yazık lan dh de kimse takmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sipeyskeyk said: Donanımhaberi tavsiye ederim burası gay forumu. Doğru gelmiş olm adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ya o değil de biz bu adama ayıp ettik galiba.. adam "iyi lan istenmediğim yerde durmam" dedi ve gitti.. kendilerine üstü kapalı "siktir git" denilen diğer tipler "banane lan kalcam işte burada lölölölölölö" demedi delikanlı adammışsın, üşüyoruz arıza reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar