Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARIZA ADAM GÜNCESİ!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanlar gönüller uyuşsaydı size özel video değil, dizi bile yapardım ama şeyimden aşşaaa Kasımpaşaya be kardeşler. Benim rahatım yerinde yani. Hadi ben gittim :) Hayat bana güzel namerdim.
Mesaj tarihi:
aptallıklarını kayda alan herkese gülmekle alakası yok,
adamın belli bir tarzı var, yıllardır video çekiyor ve tarzı oturmuş durumca.
gerçi biz eğlence bölümünde inciswf takip eden adamlar olduğumuz için duymamışızdır arıza adamı, doğal.
ancak belli bir hayran kitlesi oluşturdu adam çektiği videolarla, yaptığı konuşmalarla ve tavrıyla.

tarzını beğenmessin, o tamamen ayrı.
ben mesela monty python tarzı soğuk ingiliz mizahı tercih eden adamım...
Mesaj tarihi:
bu arada bu üye gerçekten arıza adamsa yazık lan adama, mizah forumu isteyince birisi burayı vermiş hahaha.

buradaki tüm üyeler arıza lan. bu adam gayet normal kalıyor.
Mesaj tarihi:
adamı izlemedim de niye aha editör bu dediniz ki anlayamadım. ayrıca eleman tam bir byte israfı. binlerce videosu var lan. gördün mü kaşları diye bişi izledim forumda verdiniz diye, hiç anlamlandıramadım, ne yapmaya çalışıyor acaba.
Mesaj tarihi:
editör geçenlerde çekiçlenmiş sorunlu bir tip olduğundan dolayı fake açabilitesi gayet fazla. bu elemanın youtubedaki o işsiz zeka yoksunu herif olmasını pek anlamlandıramadığımızdan böyle düşündük sanırım. foruma eğlence olması açısından arada lazım böyleleri ama bu sıralar zaten bol bol var şunlardan.
Mesaj tarihi:
ya o değil de biz bu adama ayıp ettik galiba.. adam "iyi lan istenmediğim yerde durmam" dedi ve gitti..

kendilerine üstü kapalı "siktir git" denilen diğer tipler "banane lan kalcam işte burada lölölölölölö" demedi

delikanlı adammışsın, üşüyoruz arıza reis
  • Yeni Oluştur...