Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Droplar, Elite Affix'ler ve Shrinelar İle İlgili Teori

Yagiz9304

Öne çıkan mesajlar

vaako51 said:

random mandom değil abi 500 saat wizard oynadım her on pack ten dokuzu reflected dmg geldi ,200 saatten fazladır monk oynuyorum şimdide palaq/desc geliyor reflected i sadece siegebreaker da goruyorum.

Zaten bir elite 4-6 arası affix alabiliyor toplasan zaten kaç affix var ki ? yani üste üste aynı affixleri görmek normal birşey abartmayın bence .
Sosyal ağlarda paylaş

Invulnerable kalktı.Missile Dampening ve thorns cıktıgını pek görmedim .Geriye 24 tane kalıyor . Bana da mesela molten çok çıkıyor, ww'yim diyemi acaba :) . Belki de bazı affixlerin çıkma ihtimali daha yüksek olabilir. Molten, Waller ,Reflect , Plagued gibi en çok rahatsız eden affixler mesela .
Sosyal ağlarda paylaş

Arma, sağolasın ya 2 dakikada kahvede "israil dünyayı yönetiyor" diyen adam moduna soktular, bunlar gerçek, birçok arkadaşın gözlemi bu yönde, hala random diyorlar... Olacak iş değil. Oğlum naptı lan Blizzard size? Para mı veriyor? Açıktan legendary mi atıyor? Bu oyun birçok kere çuvalladı neden bir kez daha çuvallamış olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Arma, sağolasın ya 2 dakikada kahvede "israil dünyayı yönetiyor" diyen adam moduna soktular, bunlar gerçek, birçok arkadaşın gözlemi bu yönde, hala random diyorlar... Olacak iş değil. Oğlum naptı lan Blizzard size? Para mı veriyor? Açıktan legendary mi atıyor? Bu oyun birçok kere çuvalladı neden bir kez daha çuvallamış olmasın?

abi okulda hangi bölümü okudun?
Sosyal ağlarda paylaş

Loot konusunda fazla paranoyak gelebilir ama ben Jay Wilson olsam AH'den bol bol item satın alanların drop rate'ini düşürürdüm (tabi teknik altyapı izin veriyorsa).
Adamın demek ki zaten parayla alım gücü var, AH'den alsın, biz de nasiplenelim di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlara pek takılma derim banada dün mesela 4 legend düştü bu gün hiç düşmedi . Ayrıca demişsin ki oyun bazı monsterlara garanti legend loot koyuyor iyi de o zaman mf değerini nasıl ayarlıycak bliz %0 mf ile kesen adamada legend dusmesi gerekir garanti ise ya da sadece 5nv yapan adama o zaman da mfnin anlamı kalmaz . Ayrıca 3'ten fazla shrine görmuyorum demişsin, ben her act 3 runımda en az 10 shrine görüyorum ve 7-8 tanede goblin kesiyorum . Sen belkide actleri tam olarak dolaşmıyorsun o yuzden sana hep aynı elitelar ve az shrine geliyo olabilir. Bir ikinciside legendlarada pek takılma bence düşen legendların çoğu çöp oluyor zaten önemli olan para edecek set itemlerin vs. düşmesi .
Sosyal ağlarda paylaş

loot kismina bilmesem de affix kismini biraz yasiyorum.

bazi oyunlarda reflect damage ardarda tum packlerde cikiyor ornegin bende. artik sans olamayacak noktda hemde.

oyunu kapatip yeni actigimda bu sefer molten tum packlerde goruyorum vs.

sanki bazi afflixler acilan oyunda tum packlerde fix oluyor gibi oluyor. bug vs olabilir. bir pack e 6 affix yuksek bir rakam, dolayisi ile 10 pack in 7 sinde ayni affix gorursunuz, rng derseniz de, 10 pack in 10 unda da gorunce biraz yuh oluyor. tabi bahtsiz bedevi olarak 10 roll un 10 nunda da 6/24 bu gelmis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kabaca yaptim, aslinda 26 affix var.

3 tanesi CC, 9 tanesi defensive ve 12 tanesi offensive. bunlar sinirsiz karismiyor birbiri ile, aslinda belli agirliklarda olasiliklarla bir karisimlari cikiyor. ayrica sadece championda olabilen 3 tane, ve sadece boss ta olabilen 3 tane var.

ben yuvarlak hesap 24 kullanmistim burada forumlarda Hannibal 24 denis diye. orada asil hatam 6 degil 4 affix kullanmam lazim inferno boss ve championlar icin.

dolayisi ile aslen hepsi ayni agirlikta birbirine karisabiliyor olsaydi

(4/23)^10= 2.53 * 10^-8

olurdu.

kisacasi 0,00000002531171390688 %

buyuk olasilikla offensivelerin weighti cok daha yuksektir digerlerinden, bu durumda reflect dmg cikma olasiligi artar, bu rakam daha yukselir, ama gene 10 tane ardarda reflect dmg gormeyi mazur kilacak hale gelmez. baya bahtsizinda otesi bedevi olman lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...