Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 insan zekası nelere kadirdir ki 15 yıl önce de (yaş 16 diye kanmayın da ;) ) bugün de aynı keyifle yediğim, bisküvilerin şahı dediğim bu formülü yaratmıştır? bendeniz tek acayip kişi miyim bu düşüncedeki? benim gibi "diğer bebe bisküvilerine kıyasla coca cola gibidir" diyebilecek kimler var? resimdeki çocuk dede mi oldu? (akıl yaşı sorgulaması yapacaklar müraacata, louie sizinle ilgilenecek)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Eti Cici bebe ve Biskrem in güzel olan tarafı çift kişilikli olmaları. Biri sade yedin zaman, biri süte attığın zaman :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eti cici bebe biskivülerin şahıdır... hele sütle yediğin zaman corn flakeslerden daha iyi tat verir.. ahh ahhh olsa da yesem... Fazıl, ağzımın suyunu sil...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ben de bayılırım ona, hatta bebek maması kıvamına getirince az sütle daha da bir bayılırım. Geçtiğimiz sene neredeyse sadece cici bebe yedim kahvaltılarda =]
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abi aşmış bişey o cici bebe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yıllardır yemiyorum iyiki aklıma getirdiniz gördüğüm anda alıcam ehehu süper bişedir saygı duyarım kapaktaki bebe dicem dilim varmıo herhalde şimdi babam yaşımdadır euehue[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Mix Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 muz+seker+yogurt la karistirilirsa mukemmel bi tadi olur[hline]
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Daha sabah okulda sınav sırasında yedim harbiden cok sahane bişi bir ara muzlusu cıkmıstı o daha da guzeldi denemeyenler denesın gerci uzun zamandır gormedım ama
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bi tane probis, bi tane muz, yarım litre kadar süt ve bisürü eti cici bebeyi mixere atıp kıvama sokunca süper kahvaltı oluyo. ama sonra eritmesseniz benim gibi olursunuz :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tüm bisküvi ve türevi ürünlerde tercih ettiğim yegane marka ülker'dir. bunun tek istisnasıdır eti cici bebe. 32 senedir aynı keyifle yerim kendilerini :)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 oha hehe o kadar eski mi o ?:-P[hline]WoW - Swg - Ao
Craven Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bende bitek benmi eti cici bebe yi bu yaşta seviyorum diodum meğer tek değilmişim yaşasın.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eheh en son ilkokul 1 deyken felan yemiştim bi o zamandan gelen bir tiksintiyle bir daha hiç dokunmadım... baydı :p şimdi paso corn f. takılıyorum.. ama para dayanmıyor :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eti cici bebe süper bişiy. ben hala oturur yerim ama süte atmak uzun iş geliyo bana yanında süt içiyorum artık. bu arada birisi probis ten bahtetmiş de ben ona bayılırdım ama bi 6 yıldır falan yemiyorum.iyiki söyledin walla unutmuştum gidip aricam şimdi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Valla cici bebe dehşet doyurucu. Oların acaip bi şekilli olanları vardı bikaç sene önce yazlıkta yemiştik. Hatta 2 kutu alana önlük bedava ! ehahaha. Benim kuzenle arkadaşı iki önlük almıştı ehhe oturup yarım litre süte bandıra bandıra yemiştik ( bunların tipleri değişik ama yassı böle ) Var ya ben 2 tane zor yedim. 2 tane tek hemde. Nasıl böyle hemen doyuruo adamı.[hline]This Cat Scratches Free. (Bin mesaj olmamış ya. Ha gayret.)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 neyse ki ben ve 60 yaşındaki amcamda değilmiş acayiplik, içim rahatladı.. :) papatya çayına bandırıp yiyeyim bari mmmm..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ben çocukken Eti Cici Bebe yoktu. Varmıştır ama bana yedirmemişlerdir belki.Ama daha sonra yeğenlerime yedirirken hep atmışımdır ağzıma herseferinde. Zaten süt gibi tadı var sütle nasıl oluyor onu hiç denemedim utandım[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben de hastasıyım halen yerim arada sırada bol şekerli olmasından kaynaklanıo olabilir[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ema abla reklamını hazırlarsa hepimiz oynayalım bari.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yemeyeli uzun zaman oldu ama çok severek yerdim, hatta şimdi gidip alacam bir tane[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok be sadesi güzelde ben yeğenimin muzlumu ne varmış onu yedim bi tane felç geçiriyodum
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bir arkadaşım var adam cici bebeyi süt+sosis+muz karışık yiyo bende biralısını deneyecem :-)[hline]
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Goarth, 30 April 2003 19:35 tarihinde demiş ki: bir arkadaşım var adam cici bebeyi süt+sosis+muz karışık yiyo bende biralısını deneyecem :-)[hline] ulem midemi alt üst ettin be :(
CreepHead Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ve işte ablamdan cici bebe spesyali; şeftali ufak ufak doğrayın,cicibebeleride ezin.(süt koymanıza gerek yok,şeftalinin suyuyla ıslanıyomuş) afiyet olsun..
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] abi koptum direk imza yapcam nıahhahaha :D[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. William The Invincible Healer :D
Öne çıkan mesajlar