Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti Cici Bebe'nin sırrı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insan zekası nelere kadirdir ki 15 yıl önce de (yaş 16 diye kanmayın da ;) ) bugün de aynı keyifle yediğim, bisküvilerin şahı dediğim bu formülü yaratmıştır? bendeniz tek acayip kişi miyim bu düşüncedeki? benim gibi "diğer bebe bisküvilerine kıyasla coca cola gibidir" diyebilecek kimler var? resimdeki çocuk dede mi oldu?

(akıl yaşı sorgulaması yapacaklar müraacata, louie sizinle ilgilenecek)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
Eti Cici bebe ve Biskrem in güzel olan tarafı çift kişilikli olmaları. Biri sade yedin zaman, biri süte attığın zaman :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Mesaj tarihi:
eti cici bebe biskivülerin şahıdır...
hele sütle yediğin zaman corn flakeslerden daha iyi tat verir..

ahh ahhh olsa da yesem...
Fazıl, ağzımın suyunu sil...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Mesaj tarihi:
Ben de bayılırım ona, hatta bebek maması kıvamına getirince az sütle daha da bir bayılırım. Geçtiğimiz sene neredeyse sadece cici bebe yedim kahvaltılarda =]
Mesaj tarihi:
yıllardır yemiyorum
iyiki aklıma getirdiniz gördüğüm anda alıcam ehehu
süper bişedir saygı duyarım
kapaktaki bebe dicem dilim varmıo herhalde şimdi babam yaşımdadır euehue[hline]
Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
a.k.a. Uçan Sam
Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Mesaj tarihi:
bi tane probis, bi tane muz, yarım litre kadar süt ve bisürü eti cici bebeyi mixere atıp kıvama sokunca süper kahvaltı oluyo. ama sonra eritmesseniz benim gibi olursunuz :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
tüm bisküvi ve türevi ürünlerde tercih ettiğim yegane marka ülker'dir. bunun tek istisnasıdır eti cici bebe. 32 senedir aynı keyifle yerim kendilerini :)
Mesaj tarihi:
eti cici bebe süper bişiy. ben hala oturur yerim ama süte atmak uzun iş geliyo bana yanında süt içiyorum artık. bu arada birisi probis ten bahtetmiş de ben ona bayılırdım ama bi 6 yıldır falan yemiyorum.iyiki söyledin walla unutmuştum gidip aricam şimdi.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Mesaj tarihi:
Valla cici bebe dehşet doyurucu. Oların acaip bi şekilli olanları vardı bikaç sene önce yazlıkta yemiştik. Hatta 2 kutu alana önlük bedava ! ehahaha.

Benim kuzenle arkadaşı iki önlük almıştı ehhe oturup yarım litre süte bandıra bandıra yemiştik ( bunların tipleri değişik ama yassı böle ) Var ya ben 2 tane zor yedim. 2 tane tek hemde. Nasıl böyle hemen doyuruo adamı.[hline]This Cat Scratches Free.
(Bin mesaj olmamış ya. Ha gayret.)
Mesaj tarihi:
neyse ki ben ve 60 yaşındaki amcamda değilmiş acayiplik, içim rahatladı.. :)

papatya çayına bandırıp yiyeyim bari mmmm..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Mesaj tarihi:
Ben çocukken Eti Cici Bebe yoktu. Varmıştır ama bana yedirmemişlerdir belki.Ama daha sonra yeğenlerime yedirirken hep atmışımdır ağzıma herseferinde.
Zaten süt gibi tadı var sütle nasıl oluyor onu hiç denemedim utandım[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Mesaj tarihi:
ema abla reklamını hazırlarsa hepimiz oynayalım bari.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Mesaj tarihi:
yemeyeli uzun zaman oldu ama çok severek yerdim, hatta şimdi gidip alacam bir tane[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
said:
Goarth, 30 April 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
bir arkadaşım var adam cici bebeyi süt+sosis+muz karışık yiyo bende biralısını deneyecem :-)[hline]

ulem midemi alt üst ettin be :(
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

abi koptum direk imza yapcam nıahhahaha :D[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me.
William The Invincible Healer :D
  • Yeni Oluştur...