Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: Nekro said: kahve diyorsa niyet belli abi ben bunu kırarım arada bi duble izah hareketi var fark ettiyseniz o ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Bursada çok basit. Birini İnegölden, birini gemlikten, birinide merkezden ayarladım. Bir araya gelme ihtimalleri sıfır :) Pazarı - inegöllüye Cumartesiyi- gemlikliye Haftaiçine de - merkezdeki kızla geçiriyordum :) emeğe saygı... adam ciddi emek vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: mutluluk konusuna gelirsek gerçekten mutluyum. Mutsuz olsam zaten sormam direk giderim. Ben zaten görüşmeme taraftarıyım. Yoksa mesajı silmem. Şimdi bunu birilerine de tanışayım bir fikir alayım dedim. Önemli olan nokta bu kız tekrar ararsa veya mesaj atarsa eşimde bunu görürse meselesi. Eşim eski kız arkadaşlarımı geçmişteki yedigim haltları filan biliyor. Bu hariç hepsinin anlattım. Bu kız benim eski çalıştıgım işyerinde beraber çalıştıgım bir kızdı. Eşimle sözlendigimizde ve nişanlandıgımızda bu kız da halen çalşıyordu aynı yerde ama birbirimizden uzak duruyorduk. (İş çıkarlarından kaynaklı olarak kavga etmiş ben üzerine yürümüştüm :) Yani böyle bir yanı da var. Bence böyle bir fırsat bi daha gelmez. Sote bir yerde, kimsenin göremeyeceğinden emin olduktan sonra gidebilirsin.Durumu tartarak, fayda-zarar terazisini kullanarak spontan şekilde davran. Hayat kısa hocam, maalesef yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: dasaaa said: Nekro said: kahve diyorsa niyet belli abi ben bunu kırarım arada bi duble izah hareketi var fark ettiyseniz o ne anlamadım bu fenaymış hakketen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi ben de kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kırmayın lazım olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 herşey karısının oyunu, eski kız arkadaş ile beraber komplo kuruyorlar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 senko said: Ardeth said: dasaaa said: Nekro said: kahve diyorsa niyet belli abi ben bunu kırarım arada bi duble izah hareketi var fark ettiyseniz o ne anlamadım bu fenaymış hakketen ya. hiptonize olmuş gibi bakakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hayr şu kızı görsem anlamayacak diye türkçe ilk olarak "ben seni kırarım güzelim. kırarım ve acımam bile" derim. sonra hey, i am dasaaa falan derim.. ama kırarım. dasaaa kırar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 labirent yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 labirentte çıkışı buldurtana kadar kırarım onu! kalbini kırarım kavurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 2 dk kıza baktım ya hakket hipnoz etkisi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bukimlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 you me ıh ıh you me ıh ıh tekrarlıyor beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hiç bulaşma abi kıza. evliliğinde huzur kaçar. hayatın boka döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kız sizi kırmasın, sonra "tuzaklara" düşmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi az daha kassa satranc tahtasında barıs sağlıycak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o kızın ağzında sinek mi var ya? ağzından da öpülmez şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 a2_450xNULL.gif beni benden aldı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış. Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar. Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz. IP adresinden evinin adresini buldum dostum,muhterem eşine bir dost imzalı uyarı mektubu yollayacağımı bil istedim. Evlilik kutsaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sadece "eşine anlatacaktın hocam en başta" diyerek 1. mesajı okuyup gerisini okumadığımı belli ettim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 otele git kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çınkar çıkar demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Livered said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış. Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar. Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz. 9 sayfalık ne yorum yazıldı okumadım. ama geneli erkek olduğu için git buluş aldat karını vs demiştir burdakiler. Ama bence yapman gereken, eşine hemen bunu anlatman ve o kızla asla buluşmaman. nefret ediyorum bu aklı bi tarafının arasına sıkışmış kızlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi kim bu ya.. direkt kezban ama ya aaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar