Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkadaşdan gelen mesaj

Livered

Öne çıkan mesajlar

Livered said:

Bursada çok basit. Birini İnegölden, birini gemlikten, birinide merkezden ayarladım. Bir araya gelme ihtimalleri sıfır :)

Pazarı - inegöllüye
Cumartesiyi- gemlikliye
Haftaiçine de - merkezdeki kızla geçiriyordum :)

emeğe saygı... adam ciddi emek vermiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

mutluluk konusuna gelirsek gerçekten mutluyum. Mutsuz olsam zaten sormam direk giderim.

Ben zaten görüşmeme taraftarıyım. Yoksa mesajı silmem. Şimdi bunu birilerine de tanışayım bir fikir alayım dedim. Önemli olan nokta bu kız tekrar ararsa veya mesaj atarsa eşimde bunu görürse meselesi.

Eşim eski kız arkadaşlarımı geçmişteki yedigim haltları filan biliyor. Bu hariç hepsinin anlattım. Bu kız benim eski çalıştıgım işyerinde beraber çalıştıgım bir kızdı. Eşimle sözlendigimizde ve nişanlandıgımızda bu kız da halen çalşıyordu aynı yerde ama birbirimizden uzak duruyorduk. (İş çıkarlarından kaynaklı olarak kavga etmiş ben üzerine yürümüştüm :)

Yani böyle bir yanı da var.

Bence böyle bir fırsat bi daha gelmez.
Sote bir yerde, kimsenin göremeyeceğinden emin olduktan sonra gidebilirsin.Durumu tartarak, fayda-zarar terazisini kullanarak spontan şekilde davran.
Hayat kısa hocam, maalesef yapacak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış.

Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar.

Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz.

IP adresinden evinin adresini buldum dostum,muhterem eşine bir dost imzalı uyarı mektubu yollayacağımı bil istedim.
Evlilik kutsaldır
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış.

Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar.

Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz.

9 sayfalık ne yorum yazıldı okumadım. ama geneli erkek olduğu için git buluş aldat karını vs demiştir burdakiler.
Ama bence yapman gereken, eşine hemen bunu anlatman ve o kızla asla buluşmaman.
nefret ediyorum bu aklı bi tarafının arasına sıkışmış kızlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...