Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 zamunda gibi herkesin çok güvenli dediği siteden en çok oy alan torrenti indiririm virüs bulaşır u torrent bit torrent indirirm virüs bulaşır arkadaşımdan aldığım flash diski takarım virüs bulaşır eski cdlerimi bulurum takarım virüs bulaşır zart virüs bulaşır zort virüs bulaşır bıktım arkadaş ya
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bence bilgisayarında hiç temizlemeyi başaramadığın bi virüs var zaten sen de her yaptığın şeyden virüs bulaşıyor sanıyorsun
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 CthuLhu said: bence bilgisayarında hiç temizlemeyi başaramadığın bi virüs var zaten sen de her yaptığın şeyden virüs bulaşıyor sanıyorsun dis. adam gibi bir antivirus varsa bu kadar sık bulaşmaması lazım. sendeki antivirusun bulamadığı bişeydir
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 eset kullanıyorum ve bu olayların hepsi belli aralıklarla format attıktan sonra oluyor.yani temizleyemediğim bir virüs değildir
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o zaman mouse'unda virüs var. her formattan sonra anında bulaşıyor.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 mauseta da değildir her formattan sonra taktığım gibi bulaşmıyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şanssızlık görmemişsin sen. karma mıdır ne poktur, bulursam ağzını burnunu dağıtıcam inbenin.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Gizli said: eset kullanıyorum ve bu olayların hepsi belli aralıklarla format attıktan sonra oluyor.yani temizleyemediğim bir virüs değildir Her partitiona format atiyor musun? Eski sezondan kalan dosyan yok mu? onlarin içinde bi yerlerde var bişiler. Microsoft Security Essential'i da kur onla da bi tara. bide bu Ren said: 4 yıldır antivirüs kurmadım Gereksiz bişi Antivirüs yazılımı
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ShadowFax said: Gizli said: eset kullanıyorum ve bu olayların hepsi belli aralıklarla format attıktan sonra oluyor.yani temizleyemediğim bir virüs değildir Her partitiona format atiyor musun? Eski sezondan kalan dosyan yok mu? onlarin içinde bi yerlerde var bişiler. Microsoft Security Essential'i da kur onla da bi tara. bide bu Ren said: 4 yıldır antivirüs kurmadım Gereksiz bişi Antivirüs yazılımı yok abi bilgisayarımda sürekli olan bir virüs olsa her formattan sonra anında farketmeliyim.virüs torrent indirdikten sonra çıkıyor mütemadiyen
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bana da virus.exe gelse bi yerden bu ne lan diye tiklarim bisey olmaz
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Gizli said: ShadowFax said: Gizli said: eset kullanıyorum ve bu olayların hepsi belli aralıklarla format attıktan sonra oluyor.yani temizleyemediğim bir virüs değildir Her partitiona format atiyor musun? Eski sezondan kalan dosyan yok mu? onlarin içinde bi yerlerde var bişiler. Microsoft Security Essential'i da kur onla da bi tara. bide bu Ren said: 4 yıldır antivirüs kurmadım Gereksiz bişi Antivirüs yazılımı yok abi bilgisayarımda sürekli olan bir virüs olsa her formattan sonra anında farketmeliyim.virüs torrent indirdikten sonra çıkıyor mütemadiyen kullandığın torrent programını antivirüsün virüs olarak algılıyor olabilir mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lol şanssızlığa bak! ahahahhah "BÜLGÜSÖYRÜ KULLANMAYÖ BÖLMÖDÜÜÜM ÜÇÜN VÜRÜS GÜRMÜŞ ABÜÜÜÜÜ ÜHÜHÜHÜHÜHÜ"
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi meme yazan olmadı ki neden geldin
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 "ÜHÜHÜHÜ MEME YÖZAN OLMÖMÖSÜNE RÖÖÜMEN BÖNLÖ DÖLGÖ GÖÇMÖYÖ GÖLMÜÜÜÜÜŞ ÜHÜHÜÜHÜHÜH!!!!"
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ÜHÜHÜHÜH KÖPYÖ ÖNTÖFÜRÜS KULLANUYÖRDÜM! FÜRÜSMÜŞ YEAAA
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dassaa kartonu yine fazla kaçırmış, kısadevre yaptı..
Öne çıkan mesajlar