copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bu topige girmeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 wastyrx said: Sen ne diyorsun olm ya? Hayat bize toz pembe değil la sizin gibi, yaşıyoruz hayatı biz. Sizin gibi ailemiz bakmıyor bize, düştüğümüzde kafamızı okşamıyorlar agucuk gugucuk uff olmuş diye. Agresifim zate kırmayım kalbinizi Bugun dasa da ayni tribi atti, birlikte cok zaman geciriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dertleri vardır belki adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 keşke ab vatandaşı olaydım, yarimden ayrı kalmazdım şimdi... lanetli topraklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasaaa said: lol Xander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 "nutella yerim" said: keske muhendis olmasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 keşke üniversite okusaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 deadwoll said: Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel. IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Fly said: "nutella yerim" said: keske muhendis olmasaydım şunu imza yaparım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Giovanni said: deadwoll said: Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel. IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore? 88 değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Giovanni said: deadwoll said: Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel. IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore? Aslında farklı bir şeyler yazdım da, sonra gereksiz olduğunu düşündüm, aptal adam derken gerizekalı adamdan bahsetmiyorum ben, gerizekalılık insanın elinde olmayan bir durum. Aptallık bence verilenle yetinmek, kendini geliştirmeye, öğrenmeye çalışmamak, merak etmemek, daha iyi bir birey olmak için çabalamamak. Hatta bu saydıklarımı yapması gerektiğinin farkında bile olmamaktır. Bu tipte çok zeki insanlar da olabilir, tam tersi düşük iq'su olup da didinen, çabalayan insanlar da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ignorance is bliss deseydin yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 He işte 1984 kafası. Mutlu proleterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 zamanda geriye gidip değiştirebileceğim bi keşkem yok, diğerlerini de buraya yazarak gereksizleşmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Saeros said: zamanda geriye gidip değiştirebileceğim bi keşkem yok, diğerlerini de buraya yazarak gereksizleşmeyeyim ADAM DUYGUSALA BAGLADI BEYLER SALDIRIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 saeros used duygu treni it's not effective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 barnacle said: dasaaa said: lol Xander Aahhah, izlemeyen anlamaz ama espiriyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yok birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi izlemeyen ölsün ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: FIN slms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ben niye ölüyorum lan, sen öl. yok lan sen de ölme şimdi, dur bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=57M4OhdsAFM izle abi. özetini izle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 deadwoll said: Giovanni said: deadwoll said: Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel. IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore? Aslında farklı bir şeyler yazdım da, sonra gereksiz olduğunu düşündüm, aptal adam derken gerizekalı adamdan bahsetmiyorum ben, gerizekalılık insanın elinde olmayan bir durum. Aptallık bence verilenle yetinmek, kendini geliştirmeye, öğrenmeye çalışmamak, merak etmemek, daha iyi bir birey olmak için çabalamamak. Hatta bu saydıklarımı yapması gerektiğinin farkında bile olmamaktır. Bu tipte çok zeki insanlar da olabilir, tam tersi düşük iq'su olup da didinen, çabalayan insanlar da olabilir. wisdom diyo, yüksek int. düşük wis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Fin said: dasaaa said: FIN slms nasılsın abi? keşken var mı? yazıyorsun var ise bi keşken, gidip bu işlere bakan demon'a veriyoruz. ruhun karşılığı dileğin yerine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar