Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşkelerimiz

fenn

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Sen ne diyorsun olm ya? Hayat bize toz pembe değil la sizin gibi, yaşıyoruz hayatı biz. Sizin gibi ailemiz bakmıyor bize, düştüğümüzde kafamızı okşamıyorlar agucuk gugucuk uff olmuş diye. Agresifim zate kırmayım kalbinizi

Bugun dasa da ayni tribi atti, birlikte cok zaman geciriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

deadwoll said:

Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel.

IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore?

Aslında farklı bir şeyler yazdım da, sonra gereksiz olduğunu düşündüm, aptal adam derken gerizekalı adamdan bahsetmiyorum ben, gerizekalılık insanın elinde olmayan bir durum.

Aptallık bence verilenle yetinmek, kendini geliştirmeye, öğrenmeye çalışmamak, merak etmemek, daha iyi bir birey olmak için çabalamamak. Hatta bu saydıklarımı yapması gerektiğinin farkında bile olmamaktır.

Bu tipte çok zeki insanlar da olabilir, tam tersi düşük iq'su olup da didinen, çabalayan insanlar da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Giovanni said:

deadwoll said:

Keşke aptal olaydım, hayat aptallara güzel.

IQ kac abi? Boyle iddiali cikis yaptigina gore?

Aslında farklı bir şeyler yazdım da, sonra gereksiz olduğunu düşündüm, aptal adam derken gerizekalı adamdan bahsetmiyorum ben, gerizekalılık insanın elinde olmayan bir durum.

Aptallık bence verilenle yetinmek, kendini geliştirmeye, öğrenmeye çalışmamak, merak etmemek, daha iyi bir birey olmak için çabalamamak. Hatta bu saydıklarımı yapması gerektiğinin farkında bile olmamaktır.

Bu tipte çok zeki insanlar da olabilir, tam tersi düşük iq'su olup da didinen, çabalayan insanlar da olabilir.

wisdom diyo, yüksek int. düşük wis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...