Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Daha bugün Venus williams vs Sharapova maçını izliyoduk,arkadaşa bak bu Serena doping manyağı değilse adam değilim,Venusün 2 katı dedim.Kas yapalım kondüsyon yapalım diye hayvan gibi steroide,diğer dopinglere abanıyo hepsi.100 kg yim şükür kollarım iyi,Serena benden daha kaslı gözüküyo.Diğer bütün kadın tenisçilerden daha iri zaten.Serena'nın hakkıyla yendiği kaç kişi var meraktayım.. Dopingsiz büyük şampiyon yok beyler şu aralar.Doping kullanmazsa,kullanana göre çok geride kalıyorlar çünkü.Boyu 1.60,55kg kolları 29cm adamın 1 yıl sonunda 180kg bench bastığına şahit oldum.Vücut hulka dönüşmüştü.2 ay steroid bas sonra bırak,bas bırak bas bırak.Bu iş bukadar fark yaratırken diğer sporcuların protein diye süt içtiklerini,et yediklerini zannetmiyorum :) Tenis yine en temizi bence.Hele o yüzücü kadınların hepsi erkeğe dönüşmüş hormon almaktan. En saçma inançta kas yapmanın kadını erkek gibi gösterdiği.Erkek gibi gösteren kas değil dopingler sonucu hormon dengelerinin bozulması.. Lance günah keçisi onuda söyliyim.Lance dışında alayı kullanıyodur o dopingi zaten.Ama o daha kabiliyetliymiş gizlemek konusunda demekki.Bu şey gibi,bir grup düşünün toplu banka soyuyolar,fakat içlerinden sadece biri yakalanmıyo ve daha yetenekli.Paraları çatır çatır yiyo,diğerleri çekemeyip onu polise ispiyonluyor.O takım arkadaşları falan onun kadar ünlü olamadılar diye ispiyonlamışlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.coolposters.com/images/posters/thumbnails/50700c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Barathrum said: Daha bugün Venus williams vs Sharapova maçını izliyoduk,arkadaşa bak bu Serena doping manyağı değilse adam değilim,Venusün 2 katı dedim.Kas yapalım kondüsyon yapalım diye hayvan gibi steroide,diğer dopinglere abanıyo hepsi.100 kg yim şükür kollarım iyi,Serena benden daha kaslı gözüküyo.Diğer bütün kadın tenisçilerden daha iri zaten.Serena'nın hakkıyla yendiği kaç kişi var meraktayım.. .. bu ne kafası lan daha ortada fol yok yumurta yok direk hüküm verilmiş senaryo bile yazılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 adam kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kollarım iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bi Michael Jordan, bi Michael Schumacher... Ne varsa Maykıllarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Michael Schumacher'in ki de araba dopingiydi abi lol... o zamanlar araban ne kadar iyiyse okadar iyiydin. Sonra formula bir değişti gördü göreceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Fistan said: Barathrum said: Daha bugün Venus williams vs Sharapova maçını izliyoduk,arkadaşa bak bu Serena doping manyağı değilse adam değilim,Venusün 2 katı dedim.Kas yapalım kondüsyon yapalım diye hayvan gibi steroide,diğer dopinglere abanıyo hepsi.100 kg yim şükür kollarım iyi,Serena benden daha kaslı gözüküyo.Diğer bütün kadın tenisçilerden daha iri zaten.Serena'nın hakkıyla yendiği kaç kişi var meraktayım.. .. bu ne kafası lan daha ortada fol yok yumurta yok direk hüküm verilmiş senaryo bile yazılmıs Yumurta çoktan kırıldı ne folu abi?Birkaç seneye patlar bombası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 önce patlasın sonra okuyayım postunu o zaman en mantıklısını düşündüm senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Profesyonel olupta hormon, uyarici, doping almayan kimse olduguna inanmiyorum. Mesela oral turinabol c17 alpha alkalyted olmasinda ragmen 6-7 gun sonra kan testlerinde tespit edilemez. Ama ostrojen cevrimi cok dusk dugundan temiz kas gelisimi ve (dianabol kadar olmasa da) ciddi guc artisi saglar. 2kg kas adama klasman atlatir. Ve bu tek anabolik kurunde bile mumkun. Adam testosterone'un herhangi bir esterini bile kullansa tespit edemezsiniz. Vucut icin toksik bile degil. Pct'sni bitirdiginde seninle benimle ayni. Bunlari gordukten/bildikten sonra hic bir profesyonelin naturel olduguna inancim kalmadi. Bu devirde kimse dana yogurt pekmez yiyip derece almiyor. Kendinizi kandirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Lance Armstrong hiç estetik değilsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mesele kullaniminin abartilmasi zaten. ya da yaris esnasinda kullanip yakalanmamakta. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.cnnturk.com/2013/kultur.sanat/sinema/01/21/armstrongun.hayati.beyaz.perdeye.aktarilacak/693341.0/index.html gelsin paralar birde kitap yazar öncesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://i.imgur.com/0sfr3na.jpg banksy iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 onun yapıttığını nerden biliyorsunuz banksyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 OLm düşünsenize hayatınız boyunca çalışıyorsunuz, bunun gibi bi adam dopingle paso geçiyor sizi. İsminizi duyan yok. Öldürürüm lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Tam da bu konuyu hortlatacaktım. Benden önce hortlamış. Dün gece CNN'e Amerika antidoping kurumu başkanı bağlandı. (Breaking News olarak yayınlanınca merak ettim baktım.)Lance'in Oprah'a tamamen doğruları anlatmadığını falan söyledi. Lance Oprah'a 2008'den itibaren tamamen temiz olduğunu, ki daha öncesinde de takım arkadaşlarına doping kullanmaları için hiç bir baskı yapmadığını falan söylemişti. Gel gelelim hem takım arkadaşlarını sponsorlarla iyi ilişkilerini kullanarak dopinge zorlamış hem de 2010'daki örneklerinde de doping'e rastlanmış. Be adam zaten bunca insanın bisiklet sporuna olan sevgisinin içine tükürdün. Bari pişkinlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 oğlu babasını savunuyomuş paso yok babam yapmaz öyle şey falan en sonunda söylemiş oğluna yaptım savunma artık diye. düşünsene çocuğun psikolojiyi. adam gg no rmk ödülleri de almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ha bıde oprah'da yalanmı sölemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Aboo, çifte rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 radiohead feat. lance armstrong - creep https://vimeo.com/58191312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Pis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar