aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kavurma said: http://www.ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE279208.jpg enee gecen hafta aldim ben bundan, o kadar rahat degil, ama rahatsiz da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Avustralyada ortalama sıcaklık 50 dereceyi geçmiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 İzmir'de münasip taraflarımız buz kesiyo günlük. Yeminlen izmir sıcak memleket diyenlere uçar tekme atasım geliyor. Mutfakta kahve yaptım kendime. Odaya geçene kadar kahve soğudu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 evet evet. konuşun abi. domat domat diye susturuyorlar bizi. ÜŞÜYORUZ LAN. dün kulak memem buzluktaki tavuk kıvamındaydı. eve gidince alt rafa koydum 2 saat beklettim anca çözülmeye başladı. biraz abarttım ama soğuktu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmir -2 istanbul -2 ankara -8 izmirlilerin nazik poposu soğuğa uyum sağlayamadı huh? demek istediğim tek bir şey var. SURVIVAL OF THE FITTEST, BITCHES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Gunaydinlar efenim. Ogleyin 5 tane implant yapicam butun gun ve gece hasta randevularim da dolu, ama sunun surasi subata birsey kalmadi coprye sabir hakoya saglik dasaaya mutluluk forever alone paticiklere de kiz , dinimiz supaneke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dasaaa said: izmir -2 istanbul -2 ankara -8 izmirlilerin nazik poposu soğuğa uyum sağlayamadı huh? demek istediğim tek bir şey var. SURVIVAL OF THE FITTEST, BITCHES! ASdasdasdasd. Ankara'nın -8'i Bornova'nın -2si ile kıyaslanamaz bile. Bir saniye rüzgar durmuyo lan burda. İç anadolu'da kalın kalın giyin bişicikler olmuyor. Ne kadar kalın giyinirsen giyin şaaptıımın rüzgarı arada delik bulup içeri giriyor. Benim pederle valide gelmişti Samsun'dan. Kışın ortasıydı. Babam "Böyle soğuk memleketin ben ....." diye yardırıyordu. Demem o ki günlük... İzmir'in ayazına kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 survival of the fittest genç silinin dünyadan!! pis izmirliler! boyoz falan derken çok bile yaşadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dasaaa, genele vurursak, izmirliler gibi türkiye ortalamasının bir hayli üstünde olan bir şehri, komüniteyi, yaşam biçimini sevmemen beni hiç şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmirli olarak dasaa gel vurcam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 moncici said: dasaaa, genele vurursak, izmirliler gibi türkiye ortalamasının bir hayli üstünde olan bir şehri, komüniteyi, yaşam biçimini sevmemen beni hiç şaşırtmadı.tamam vurma.izmirlilere laf atıp prim yapıyor sadece.yoksa sandiign gibi deg.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Herkese benden dürüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 moncici said: dasaaa, genele vurursak, izmirliler gibi türkiye ortalamasının bir hayli üstünde olan bir şehri, komüniteyi, yaşam biçimini sevmemen beni hiç şaşırtmadı. ahlaksızlıkta, boşanma oranlarında falan birinci eved. yaşama biçimleri pis adamların, şımarıkça yaşıyorlar. "ay soğuk oldu!!!! ölüyoruz" duyan da -20 falan sanıcak. anadoluyu reddeden, yok sayan, tek kendilerine müslüman, bencil bu anlayışı doğru kim kabul edebilir ki? işte bu konularda türkiye ortalamasının üstündedir izmir! sıcaklık konusunda ise anadolu insanının yüreği, o temiz insanların kalbi çok daha sıcaktır izmirliden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sinirliyim harbi deli sinirlendim. ***burada küfürlü laflar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 wastyrx said: Herkese benden dürüm! bana birsey gelmedi panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 batinin ahlaksizligi bu olsa gerek. ögrendim ki millet birbiri ile tren yapiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sorsaydın ben söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sdfsdf microsoftun SV ofisini soymuşlar günlük, sadece ipadler çalınmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dasaaa said: sinirliyim harbi deli sinirlendim. ***burada küfürlü laflar var. hâlâ sinirliyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ensendeki çakraları açısan geçicek o sinir işte yoga yapsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 imkan yok imkan, imkan verseler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dövlet size bohmiyiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yarin , ilginc bir firma ile is gorusmesine gitcem.Genel mudur dahil , muhendislerin %90 i odtuluymus, abi bende odtuye hayranim ama nasip degilmis diye bir giris yapcam sdsfsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 soğuktan uyuyamadım resmen. fakyou merkezi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 pşşttt kimler çalişio bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar