dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 you shall not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hastanelerde insanların belirli bir entitlementı varmışcasına çalışanları azarlaması çok değişik. Nezaket görünce şaşırıyor garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Seele said: coco said: tabiki Seele dramatik bir nesne değil, bir snickers hiç değil http://i.imgur.com/M2CI3.jpg hic komik degil. yakinda izmire geliyorum. bi gevregini yer bi birani icerim. birkaç hanuta'yla gelirsen kumru da bonusun olur Seele'cim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Holynin doğum günüsü kutlu mutlu olsun biri topic açsın ben gidiyorum zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 istanbula gelicem. ama izmire gelebirsen iyi olur. kumru ne hic bilmiyorum kus var kumru onumu yedircem bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gramerde hata var sanırım, anlamadım. ben izmirdeyken nasıl izmire gelirsem güzel olur. haa sen gelirsen güzel olur, evet. senin dramaları izmir güzelleriyle yeniden canlandırırıssz hem, ya da senaryoları baştan yazarız lol kumru ( olay ekmeğinde bu arada o yüzden heryerde de yenmez) https://www.restoranya.com/site_media/uploads/images/kumru-banner.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hepimiz izmire gitsek aslında güzelbahçe'den bi ev alsam bi tane de cabrio araba güzel şeyler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kaçarım senlen selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Seeledeki feyklere bak hele yalnız eahuea. Bende alacam ev selçuk yeri bul sen. Bu arada nası bişi bilemedim ama her şeyler sıradan/durağan gidiyor. Yani kötü bişi olmuyor ama iyi bişi de olmuyor o yüzden bence iyi bişi gibi geldi sak it dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 feyk derken anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 wastyrx said: Seeledeki feyklere bak hele yalnız eahuea. Bende alacam ev selçuk yeri bul sen. Bu arada nası bişi bilemedim ama her şeyler sıradan/durağan gidiyor. Yani kötü bişi olmuyor ama iyi bişi de olmuyor o yüzden bence iyi bişi gibi geldi sak it dasaaa. bariz ezdin beni lan. bende yine yokuş aşağı her şey. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Sol dizim, harbi sadece diz ya, lokal olarak altı ve üstü hariç hiçbir şey yok, ama dizde ölümcül sancı var, ayağımı sürüyerek gelebildim ya eve. Kıramıyorum, anında giriyor ya lanet sancı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ameliyat olacak o diz, gitmiş kesin. Futbola veda et vay ya üstteki mesajı alıntılar oldum garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 cok berbat bir gün lan :( zaten hiç bişey istedgiğim gibi gitmiyor, hayat benım kontrolum dısımda ilerliyor, bide kontrol edemediğim durumlar yüzünden cezalandırılmak cok koyuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Çok gencim abi, bu yaşta ne ameliyatı? Ne hasarı olduğunu da bilmiyorum, eklemde bir problem var, orası kesin. :S Ağrıdan, acıdan uyuyamıyorum da, 1 saat kadar önce zar zor fırlattım artık kendimi yatağa, yorgunluktan gözlerim-beynim akacak ama 3 kabustan sonrasını kaldıramadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bir yılbaşı partisinde daha GMY lere şovumu yaptım geldim günlük pazartesi hesabım kesilmezse daha da kovulmam diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya her sonbahar-kış geçişinde anjin olurum bu sene biraz dikkat ettim. paso balıkçı yaka, atkı, eldiven taktim. vizeleri atlattık ama şimdi patladı. yine o pis hastalık başlangıcı. bademciklerin şişiyor, yutkunamıyorum. burnum tıkanıyor ufak ufak. birazdan yatıcam, gece ateş bastıracak, sabah burun iyice tıkalı uyanıcam. işim de var baya. hep aynı şey. napıcam ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 evde otururken nezle olur mu lan insan. bugün çıkıp tişörtle gezeyim de "ehe güneşe aldandım ya" derim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dasaaa said: zamanda ve mekanda yer değiştiriyorsun zaten. düşün şimdi, 1sn fark ile uzak mesafeler arasında yer değiştirdiğini? işte ışınlanma oldu bile. ayrıca ışınlama ne abi. gidecek yerimiz mi var ki bi işe bi sefqiLiye gidelim? ben zaman makinesiyle şöyle 1966 istanbuluna giderim. şimdiki yoldan geçen adam bilgimle bile 20 seneye başbakan +en büyük iş adamı + en büyük emlak zengini + 3-5 nobel ödülü almış olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Zegna haklıymıssın haci finlandia bambaskaymis yag gibi gitti serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dasaaa'nın öğrendiği tek bişi varsa, o da güzel bişilerin olmayacağı gerçeğidir. abi güzel bişiler oluyor ya! bildiğin "hastrr! ne oluyor!" şeklinde düşüncelere daldım. "bunların hiçbirinin olmaması lazım ama!" falan diyorum bi yandan da. neyse. dönücem ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Evrene negatif enerji veriyorum karşılığında leğendi mandaldı bir şeyler alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1636321315495 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hep uyuyorum, hiç değilse acısı-ağrı diniyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar