wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çarp kızın suratına bi tokat eeh yettin be de Seele said: lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kemal abimiz gibi http://www.youtube.com/watch?v=7VqyrdqEMHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ahahaha hababam sınıfı ya özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senko said: gerçi senin de tek derdin bugün antalya'da mı tatil yapsam yoksa alanya'ya mı gitsem. LOOOL başarılı senin de tek derdin kazandığın paraları sayacak vakte sahip olmamak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 zannedersem tek derdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 lol dolaylı yoldan cnn turk'de haberimiz çıkmış sdfsdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hatıralar canlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Seele said: Mr_Hand said: Seele said: abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise. Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor. olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan. lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim. şu son cümlelerden sonra BENİ DAĞA KALDIRIN!1 diye höyküresim geldi sdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Seele said: lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim. abi olayı tam canlandıramadım gözümde konuda geçen 3 kişinin fotograflarını alabilir miyim olay netlessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tabiki Seele dramatik bir nesne değil, bir snickers hiç değil http://i.imgur.com/M2CI3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 eheh kirmizi li cok tatliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sabah 6.33te evden çıktım iş için ve bir 20 dakika once geldim yaklasık. yarın umarım oglene kadar biter de erken doner uyurum biraz. gene 6da uynaıp gidicem yarın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yarın sevgilim gelicek ankaraya yeyyy ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konseptin dışına çıktım , bugün dinlendim bol bol hmmmphs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hee cikmissin bayagi ne zaman arasak uyuyo oluyorsun iste sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Uykumda bile calisiyorum ben kuzum ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çalışırken uyuyorum desen olurdu da aksi ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: tabiki Seele dramatik bir nesne değil, bir snickers hiç değil http://i.imgur.com/M2CI3.jpg hic komik degil. yakinda izmire geliyorum. bi gevregini yer bi birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Seele said: Mr_Hand said: Seele said: abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise. Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor. olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan. lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim. Hayatın drama lan çok rahatsız edici bir durumda bir insana karşı sert tavır koymuyorsan hoşuna gidiyordur içten içe bizi yeme. senin için yeni bir meriç kategorisi yapmak lazım. kendine yazan erkekleri görmezden gelip sürekli çevresinde dolaştıran sonra erkek niyetini açıklayınca "aa ben yanlış anlamışım arkadaş gibi görüyodum ben seniiğ" diyen kızlar gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Son iki kelimeyi okuyana kadar "noluyo la" demedim degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben son iki kelimeyi okumadim , tam yerinde biraktim. Kih kih ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zaman makinesi icat ettiğimde,duvarın tam köşesinde olduğum zamana gidip,kendimi işaret ederken harmonik bi "that's me in the corner" diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Once isinlanma once isinlanma Once isinlanma [b]ONCE ISINLANMA[/b]!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zamanda ve mekanda yer değiştiriyorsun zaten. düşün şimdi, 1sn fark ile uzak mesafeler arasında yer değiştirdiğini? işte ışınlanma oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hala hastayım yaf, fırtına gidi yazıyordum raporları kaç gündür elimi sürmüyorum. O raporların bitmesi lazım ki para alayım. Para lazım bana engellemeyin beni >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar