Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

Mr_Hand said:

Seele said:

abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise.

Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor.

olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan.

lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim.

şu son cümlelerden sonra BENİ DAĞA KALDIRIN!1 diye höyküresim geldi sdgsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim.

abi olayı tam canlandıramadım gözümde
konuda geçen 3 kişinin fotograflarını alabilir miyim
olay netlessin
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Mr_Hand said:

Seele said:

abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise.

Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor.

olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan.

Hayatın drama lan çok rahatsız edici bir durumda bir insana karşı sert tavır koymuyorsan hoşuna gidiyordur içten içe bizi yeme. senin için yeni bir meriç kategorisi yapmak lazım. kendine yazan erkekleri görmezden gelip sürekli çevresinde dolaştıran sonra erkek niyetini açıklayınca "aa ben yanlış anlamışım arkadaş gibi görüyodum ben seniiğ" diyen kızlar gibisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...