dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hmmmmmm (bunu marge'ın hmm sesi ile okuyun ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kaç gündür işteki yorgunluktan ve üstümdeki kırgınlıktan alışverişi erteliyodum. tuvalet kağıdı da bitince internetten yapıyım bari dedim.. ne büyük kolaylıkmış, gitme-gelme derdi yok, poşetleme derdi yok, sıra beklemesi yok, taşıması yok, reyon reyon dolaş bul/bulama derdi yok.. yaptım listemi, adam kapıma kadar getirdi, kredi kartından da pizacı gibi aldı parayı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bayat şeyleri vermişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 içince bana atlamazsın dimi diyor ya. ya ben seni niye yapayım ya :( yemin ediyorum türk kızlarıyla takılmaktan iktidarsız olucam artık ya. insan cinsellikten bu kadar soğutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Hastalanmak üzereyim, boğazım feci şiş günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bayat tıvalet kağıdı yıh yıh ^^ az önce lolde çılgın attım günlük 27 kill im vardı 6 kez öldüm 13 de asist ehehehe ama türkiye serverında yi ile . apden daha rahatmış warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gunluk bugun besiktasda idim.arkadas askere gidicek onunla son defa rakı-balık yaptık.superdi ozlemsim.ben de oglene ayrılıyorum istanbuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Resmen uyumadım. Rezalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 pamuk prenses ve yedi cüceler çok aşağılık bir masal aslında. kızı zor durumda al kurtar sev yedir içir bak, sonra elin oğlu prens gelsin beş dakikada tavlayıp gitsin. sebep? bomboş dandik ormanda bile senin gibi altı tane daha çirkin olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Öf askerlik şubesine gidip tecil ettirmem lazım şubat ve ağustosta mezun oldum ama daha tecil etmedim 2013 e kadar bişi olmaz dediler falan tam bilmiyorum aslında 1 haftadır internetim yok bide yeni ev sux dün 45645565465 parça gelen mobilyaları kurdum bide götüm çktı ama kendimle gurur duydum bitince asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 goldbären said: pamuk prenses ve yedi cüceler çok aşağılık bir masal aslında. kızı zor durumda al kurtar sev yedir içir bak, sonra elin oğlu prens gelsin beş dakikada tavlayıp gitsin. sebep? bomboş dandik ormanda bile senin gibi altı tane daha çirkin olması. onun yeni versiyonu gemide filmi zaten işte. pamuk prenses o***pu, yedi cüceler yedi tane değil dört tane. kadın zor durumdayken cüceler de geçiriyo bir de... prens mrens zaten pe**venk... topyekün aşağılıklar, ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ÖYLEYSE SEN UNUT BENİ YETER Kİ BENDEN İSTEME GÖZLERİMDE YAŞ KALBİMDE SIZI UNUTMADIM SENİ UNUTAMADIIM UNUTAMADIIM NE OLUR ANLA BENİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 arkasından misty mountains çıkmaz ki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 böyle tam vazgeçmişken bişeyler oluyor gene, ulan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sana öyle gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mr_Hand said: goldbären said: pamuk prenses ve yedi cüceler çok aşağılık bir masal aslında. kızı zor durumda al kurtar sev yedir içir bak, sonra elin oğlu prens gelsin beş dakikada tavlayıp gitsin. sebep? bomboş dandik ormanda bile senin gibi altı tane daha çirkin olması. onun yeni versiyonu gemide filmi zaten işte. pamuk prenses o***pu, yedi cüceler yedi tane değil dört tane. kadın zor durumdayken cüceler de geçiriyo bir de... prens mrens zaten pe**venk... topyekün aşağılıklar, ne güzel... erkek milleti kötü çıkmış böyle. benim derdim kız milletine çamur atmaktı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 rammstein sonne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 goldbären said: sana öyle gelmiştir. senin olayın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 lanet olsun, zenci olmamla bir sorunun mu var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Saeros said: goldbären said: sana öyle gelmiştir. senin olayın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Geldim İzmitlere,Hazirana kadar buradayım. Ne boş bir şehir arkadaş yapıcak hiçmi birşey olmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 İstanbul'un yancısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 cicibeybe said: İstanbul'un yancısı işte Olmaz olsun böyle yancı iş için 3 haftadır buradayım asosyalliğin dibine vurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://troll.me/images/dwight-schrute/love-is-all-you-need-false-you-need-water-and-rations-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 davlumbaz siparisi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar