Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 o kadar fosfor yemedimki = belki BTTF einstein seviyesine geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Seele said: havuc yiyen kiz. Walking Dead hastasi cikti. kiz gözüme nasil sempatik geldi simdi. Iron Maiden konserine gidecekmis bilet gelirse benim icin postacidan alin dedi. oha didim. msn ver kendi söylesin. inanmam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 msn kapanıyor artık. Microsoft Skype ile değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Kız çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 is arkadasima cirkin demeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 gerizekali asistanlar derse 1 saat kala ders 4 te degil 6 da eheheh die mail atilirmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Seele said: is arkadasima cirkin demeyin lütfen. Senin lafın lan!!! diycem sen de ben derim sen deme diyeceksin. ama fotografını bile koydun bakın çirkin diye şimdi gel sen de kabul et. Özünde iyi bir insandır eminim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 O değil de <3 bsplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 copry said: Seele said: is arkadasima cirkin demeyin lütfen. Senin lafın lan!!! diycem sen de ben derim sen deme diyeceksin. ama fotografını bile koydun bakın çirkin diye şimdi gel sen de kabul et. Özünde iyi bir insandır eminim . ne zaman oldu bunlar ya. foto filan görmedim ben. havuç muhabbeti hatırlıyorum ama foto görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Oldu baya baya hatta seelenin de kafası mı ne accık görünüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2QDhjprfgd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 sac renkleriniz sanirim 1e1 ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Boyattı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 lan herkes görmüş bi biz görmemişiz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hea ya kizil yapti. hem kisa hem kizil hem walking dead ve batman hastasi ayrica iron maiden / tool felan dinliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 nananananananana batmaaaaaan diye sarılmak istiyorum o halde ondan sonra da screaaam for me germany!! diyeceği screeeaaaam for me germany! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 olm kiz benle batman cizgi romanlari üzerine tartisti/sohbet etti. cok degisik bir kafasi var. tam böyle irlanda barina gidip yesil bira icip mac bakilacak kiz.( evet kiz yeri geliyor macada gidiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yüzüğü nikah daveti için aldığım zarflardan birisinin içine koyup yolluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 seele karanlık sularda yüzüyosun. o kızdan güzel eş olur ama sana olmaz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 seele ye olmaz ya.. adam haklı ona kafayı bulunca fake irlanda aksanı ile küfredicek, babayiğit bi adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yok zaten is yerinde sexe karsiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 o zaman yüzüğü yollluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Seele ye nazarım değmesin diye bir de yazı ile maşallah diyim nzarım deymesin, kız için değilde aynı zevklerde karşı cins bulmak sıkıntı olabiliyor, muhabbet etmek için olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ahan nasıl kaçırmışım ben burayı BİRİNÇ! dasaayı arnold tadında kaslarımla ezer ikna ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 imkansız bebeğim. sen daha askere gideceksin, işin yok, motor tepesinde ömrünü çürütüyorsun ona nasıl bir gelecek sunabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar